דבר עם האנשים הנכונים והשדרוג הבא שלך יכול לבוא מהםCatskinner כתב:עד היום יש לי את התקליט הכפול תוצרת הארץ מההדפסה הראשונה. בעצם עכשיו שאני חושב על זה, יש לי עדיין את רוב התקליטים שקניתי כשהייתי תלמיד תיכון....
Jeff Wayne - War of the worlds - SACD
-
danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
-
danlior
- חבר מכור קשה

אין אפס, יש! אבל ההבדל לא גדול ואין לי ספק שזה מכיוון שיש לי נגן SACD פשוט ביותר. עם נגן היי-אנד בעל DAC איכותי אין לי ספק שההבדל יהיה הרבה יותר משמעותי.sam22 כתב:וואלה
ה DTS מדהים!!!
שווה להשקיע ב SACD?
יש הבדל?...
כיף, הא?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא יודע מה צריך כבר לשדרג. בניגוד לכמה חברים, אני לא חושב שיש לתקליטים יתרון על פני מדיות מודרניות יותר ולכן הפטפון שיש לי מספק את צרכי.danlior כתב:דבר עם האנשים הנכונים והשדרוג הבא שלך יכול לבוא מהםCatskinner כתב:עד היום יש לי את התקליט הכפול תוצרת הארץ מההדפסה הראשונה. בעצם עכשיו שאני חושב על זה, יש לי עדיין את רוב התקליטים שקניתי כשהייתי תלמיד תיכון.......
-
danlior
- חבר מכור קשה

תמיד אפשר לשדרג לראש חדשCatskinner כתב:לא יודע מה צריך כבר לשדרג. בניגוד לכמה חברים, אני לא חושב שיש לתקליטים יתרון על פני מדיות מודרניות יותר ולכן הפטפון שיש לי מספק את צרכי.danlior כתב:דבר עם האנשים הנכונים והשדרוג הבא שלך יכול לבוא מהםCatskinner כתב:עד היום יש לי את התקליט הכפול תוצרת הארץ מההדפסה הראשונה. בעצם עכשיו שאני חושב על זה, יש לי עדיין את רוב התקליטים שקניתי כשהייתי תלמיד תיכון..........
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הראש שלי בסדר גמור, רק עכשיו סיימתי סדרה של פגישות עם מטפל מוסמך ויש לי גם תעודה המעידה שהכל תקין אצלי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.