שירשור - מה הסרט הטוב ביותר בכל הזמנים???
ramkol כתב:רמקול,ramkol כתב:
היו ויש הרבה כשרונות בקולנוע, רובם באו מאירופה, סתם עניין סטטיסטי.
יש שלושה במאים שהיו ממש גאונים. ולא יותר.
....
אם כבר הזכרת, אז מי לדעתך שלושת הבמאים הגאונים?
....
טוב, אם כבר שאלת...
נשאיר את המזרחיים בצד... בעולם המערבי-
גאונים ממש היו: ברגמן, טרקובסקי ופליני...
יש מלן מצוינים, וונדרס, פסבינדר, הרצוג, טריפו, גודר,ד אלן, פזוליני, וכו'... אבל ממש גאונים בקולנוע, הם השלושה שהזכרתי.
.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אצלי יש 5 שקשה לי להחליט מי מהם אהבתי הכי הרבה:
הסנדק.
החבר'ה הטובים.
החשוד המיידי.
קזינו.
יצרים בדם.
הסיבה היא שאלה סרטים שאני יכול לראות עשרות פעמים ולהתלהב כל פעם מחדש.
עוד סרטים שנגעו בי:
בחזרה למלזיה.
ארמונות של סורגים.
חומות של תקווה.
להציל את טוראי ראיין.
פורסט גאמפ.
כלבי אשמורת.
הסנדק.
החבר'ה הטובים.
החשוד המיידי.
קזינו.
יצרים בדם.
הסיבה היא שאלה סרטים שאני יכול לראות עשרות פעמים ולהתלהב כל פעם מחדש.
עוד סרטים שנגעו בי:
בחזרה למלזיה.
ארמונות של סורגים.
חומות של תקווה.
להציל את טוראי ראיין.
פורסט גאמפ.
כלבי אשמורת.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
רקויאם לחלום ממוקם אצלי במקום הראשון ללא מתחרים. למה? כי הוא סרט שגרם לי לשבת מול מסך הטלויזיה בשלוש בלילה ולמחוא כפיים כמו בבון שקיבל בננה בגן חיות
, כי הסרט גאוני לדעתי. הוא מדורג בצורה מדהימה. מהתחלה משעממת יחסית ועד סוף אדיר ומרגש וזה עוד בלי להזכיר את הסאונדטראק שפשוט מולבש ככפפה על היד. ראיתי את הסרט כבר 10 פעמים ואני בטוח עוד אראה אותו (רק אתמול מצאתי לראשונה גרסת HD שלו). אני חייב להודות שיש לי משהו לסרטים על התמכרות לסמים (טריינספוטינג ויומן נעורים) אבל עדיין, הסרט הזה הוא משכמו ומעלה.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
מסכים, סרט גאוני, הצורה שבה הוא מתאר את השינוי של הדמויות מאושר (מדומה) לתחתית הביוב הוא מדהים והוא משאיר אותך מרותק, עצוב, כועס ומודהם בסוף הסרט, באמת סרט נדיר אבל אני מכיר הרבה אנשים (אשתי למשל) שלא אהבו את הסרט.קויאם לחלום ממוקם אצלי במקום הראשון ללא מתחרים. למה? כי הוא סרט שגרם לי לשבת מול מסך הטלויזיה בשלוש בלילה ולמחוא כפיים כמו בבון שקיבל בננה בגן חיות [צוחק בקול] , כי הסרט גאוני לדעתי. הוא מדורג בצורה מדהימה. מהתחלה משעממת יחסית ועד סוף אדיר ומרגש וזה עוד בלי להזכיר את הסאונדטראק שפשוט מולבש ככפפה על היד. ראיתי את הסרט כבר 10 פעמים ואני בטוח עוד אראה אותו...
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מצאתי אותו ב HD וראיתי היום שוב. סרט מצוין!pup26 כתב:מסכים, סרט גאוני, הצורה שבה הוא מתאר את השינוי של הדמויות מאושר (מדומה) לתחתית הביוב הוא מדהים והוא משאיר אותך מרותק, עצוב, כועס ומודהם בסוף הסרט, באמת סרט נדיר אבל אני מכיר הרבה אנשים (אשתי למשל) שלא אהבו את הסרט.קויאם לחלום ממוקם אצלי במקום הראשון ללא מתחרים. למה? כי הוא סרט שגרם לי לשבת מול מסך הטלויזיה בשלוש בלילה ולמחוא כפיים כמו בבון שקיבל בננה בגן חיות [צוחק בקול] , כי הסרט גאוני לדעתי. הוא מדורג בצורה מדהימה. מהתחלה משעממת יחסית ועד סוף אדיר ומרגש וזה עוד בלי להזכיר את הסאונדטראק שפשוט מולבש ככפפה על היד. ראיתי את הסרט כבר 10 פעמים ואני בטוח עוד אראה אותו......
גם אני המלצתי להמון אנשים. אף אחד לא חשב כמוני שזה הסרט הכי טוב שהוא ראה אבל הרוב המוחלט אמר שזה סרט טוב מאוד. למרות זאת, גם מבין אלה שהמלצתי להם, היו כאלה שלא אהבו בכלל. ניסיתי לעשות מכנה משותף לכל אלה שלא אהבו והגעתי למסקנה שכולם אוהבים סרטי "שטות". למה אני קורא סרטי "שטות"? לסרטי פעולה\בדיוני מלאי אפקטים ושוברי קופות.
- dons
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 631
- נתן תודות: 1494 פעמים
- קיבל תודות: 350 פעמים
·אז נעים מאד,הכרת עוד אחד שפרש בסרט הזה רבע שעה לפני הסוף.pup26 כתב:מסכים, סרט גאוני, הצורה שבה הוא מתאר את השינוי של הדמויות מאושר (מדומה) לתחתית הביוב הוא מדהים והוא משאיר אותך מרותק, עצוב, כועס ומודהם בסוף הסרט, באמת סרט נדיר אבל אני מכיר הרבה אנשים (אשתי למשל) שלא אהבו את הסרט..........
התרשמיות אישיות✍
! Hurray for Dixie
! Hurray for Dixie