שירשור - מה הסרט הטוב ביותר בכל הזמנים???

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
magic1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #61 

הנסיכה הקסומה לוקח אצלי את המקום הראשון בענק.
אחריו:

פורסט גאמפ
מטריקס
החשוד המיידי

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #62 

ramkol כתב:
ramkol כתב:
היו ויש הרבה כשרונות בקולנוע, רובם באו מאירופה, סתם עניין סטטיסטי.
יש שלושה במאים שהיו ממש גאונים. ולא יותר.

.
...
רמקול,
אם כבר הזכרת, אז מי לדעתך שלושת הבמאים הגאונים?

.
...

טוב, אם כבר שאלת...

נשאיר את המזרחיים בצד... בעולם המערבי-
גאונים ממש היו: ברגמן, טרקובסקי ופליני...
יש מלן מצוינים, וונדרס, פסבינדר, הרצוג, טריפו, גודר,ד אלן, פזוליני, וכו'... אבל ממש גאונים בקולנוע, הם השלושה שהזכרתי.

.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #63 

אצלי יש 5 שקשה לי להחליט מי מהם אהבתי הכי הרבה:
הסנדק.
החבר'ה הטובים.
החשוד המיידי.
קזינו.
יצרים בדם.

הסיבה היא שאלה סרטים שאני יכול לראות עשרות פעמים ולהתלהב כל פעם מחדש.

עוד סרטים שנגעו בי:
בחזרה למלזיה.
ארמונות של סורגים.
חומות של תקווה.
להציל את טוראי ראיין.
פורסט גאמפ.
כלבי אשמורת.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #64 

רקויאם לחלום ממוקם אצלי במקום הראשון ללא מתחרים. למה? כי הוא סרט שגרם לי לשבת מול מסך הטלויזיה בשלוש בלילה ולמחוא כפיים כמו בבון שקיבל בננה בגן חיות :lol: , כי הסרט גאוני לדעתי. הוא מדורג בצורה מדהימה. מהתחלה משעממת יחסית ועד סוף אדיר ומרגש וזה עוד בלי להזכיר את הסאונדטראק שפשוט מולבש ככפפה על היד. ראיתי את הסרט כבר 10 פעמים ואני בטוח עוד אראה אותו (רק אתמול מצאתי לראשונה גרסת HD שלו). אני חייב להודות שיש לי משהו לסרטים על התמכרות לסמים (טריינספוטינג ויומן נעורים) אבל עדיין, הסרט הזה הוא משכמו ומעלה.

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #65 

קויאם לחלום ממוקם אצלי במקום הראשון ללא מתחרים. למה? כי הוא סרט שגרם לי לשבת מול מסך הטלויזיה בשלוש בלילה ולמחוא כפיים כמו בבון שקיבל בננה בגן חיות [צוחק בקול] , כי הסרט גאוני לדעתי. הוא מדורג בצורה מדהימה. מהתחלה משעממת יחסית ועד סוף אדיר ומרגש וזה עוד בלי להזכיר את הסאונדטראק שפשוט מולבש ככפפה על היד. ראיתי את הסרט כבר 10 פעמים ואני בטוח עוד אראה אותו
...
מסכים, סרט גאוני, הצורה שבה הוא מתאר את השינוי של הדמויות מאושר (מדומה) לתחתית הביוב הוא מדהים והוא משאיר אותך מרותק, עצוב, כועס ומודהם בסוף הסרט, באמת סרט נדיר אבל אני מכיר הרבה אנשים (אשתי למשל) שלא אהבו את הסרט.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #66 

pup26 כתב:
קויאם לחלום ממוקם אצלי במקום הראשון ללא מתחרים. למה? כי הוא סרט שגרם לי לשבת מול מסך הטלויזיה בשלוש בלילה ולמחוא כפיים כמו בבון שקיבל בננה בגן חיות [צוחק בקול] , כי הסרט גאוני לדעתי. הוא מדורג בצורה מדהימה. מהתחלה משעממת יחסית ועד סוף אדיר ומרגש וזה עוד בלי להזכיר את הסאונדטראק שפשוט מולבש ככפפה על היד. ראיתי את הסרט כבר 10 פעמים ואני בטוח עוד אראה אותו
...
מסכים, סרט גאוני, הצורה שבה הוא מתאר את השינוי של הדמויות מאושר (מדומה) לתחתית הביוב הוא מדהים והוא משאיר אותך מרותק, עצוב, כועס ומודהם בסוף הסרט, באמת סרט נדיר אבל אני מכיר הרבה אנשים (אשתי למשל) שלא אהבו את הסרט.
...
מצאתי אותו ב HD וראיתי היום שוב. סרט מצוין!
גם אני המלצתי להמון אנשים. אף אחד לא חשב כמוני שזה הסרט הכי טוב שהוא ראה אבל הרוב המוחלט אמר שזה סרט טוב מאוד. למרות זאת, גם מבין אלה שהמלצתי להם, היו כאלה שלא אהבו בכלל. ניסיתי לעשות מכנה משותף לכל אלה שלא אהבו והגעתי למסקנה שכולם אוהבים סרטי "שטות". למה אני קורא סרטי "שטות"? לסרטי פעולה\בדיוני מלאי אפקטים ושוברי קופות.

dons
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 631
נתן תודות: 1494 פעמים
קיבל תודות: 350 פעמים

שליחה #67 

pup26 כתב:
...
...
...
·אז נעים מאד,הכרת עוד אחד שפרש בסרט הזה רבע שעה לפני הסוף.
התרשמיות אישיות✍

! Hurray for Dixie

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”