בניית קרוס-אובר אלקטרוני
-
SubX
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
אני מעוניין לבנות קרוס אובר אלקטרוני (מעגל חשמלי אשר יסנן תחום תדרים לא רצוי לפני עניסת האות למגבר) וכך בעצם לבנות מערך BI-AMP.
אשמח לקבל מידע על גבי הפורום\מדריכים.
תודה מראש.
אשמח לקבל מידע על גבי הפורום\מדריכים.
תודה מראש.
-
SubX
-
- חבר שרק התחיל

לשלוט רק על תדר החיתוך קיצוני.
לדוגמא יש לי מגבר 4 ערוצים, אז שני ערוצים יקבלו 500Hz ומטה והשניים הנוספים 500Hz ומעלה.
לדוגמא יש לי מגבר 4 ערוצים, אז שני ערוצים יקבלו 500Hz ומטה והשניים הנוספים 500Hz ומעלה.
- חם_על_סאונד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
שלום,
בשפה המקצועית קוראים למכשיר הזה פרוססור. מלבד מתפקידו הבסיסי לחלק את התדר בין המגברים (2way, 3way או 4way) הוא אמור גם לבצע פעולות נוספות כמו וויסות עוצמות בתדרים מסויימים, קומפרסיה לשם הגנה על האלמנטים וכו...
לבנות מכשיר שכזה זה פרוייקט לא פשוט ולדעתי זול יותר יהיה לקנות אחד כזה חדש או יד שניה.
אני לא מעוניין לבאס אותך אבל במכשיר שלא יהיה מסוגל לבצע את כל הפעולות הנ"ל לא תוכל להגיע לתוצאות הרצויות מבחינת סאונד.
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.
בשפה המקצועית קוראים למכשיר הזה פרוססור. מלבד מתפקידו הבסיסי לחלק את התדר בין המגברים (2way, 3way או 4way) הוא אמור גם לבצע פעולות נוספות כמו וויסות עוצמות בתדרים מסויימים, קומפרסיה לשם הגנה על האלמנטים וכו...
לבנות מכשיר שכזה זה פרוייקט לא פשוט ולדעתי זול יותר יהיה לקנות אחד כזה חדש או יד שניה.
אני לא מעוניין לבאס אותך אבל במכשיר שלא יהיה מסוגל לבצע את כל הפעולות הנ"ל לא תוכל להגיע לתוצאות הרצויות מבחינת סאונד.
בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
נא לא לבלבל - יש פרוססרים ויש קרוסים אלקטרונים, לא תמיד הם זהים, ולא תמיד יש צורך בכל התכונות הנ"ל.
-
SubX
-
- חבר שרק התחיל

אני לא מתכוון לבנות פרוססור
למי שהבין את הנושא (שהובהר):
יש מישהו שיש לו טיפת מידע בשבילי?
תודה.
למי שהבין את הנושא (שהובהר):
יש מישהו שיש לו טיפת מידע בשבילי?
תודה.