ביקורת לxindak a06
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ועכשיו זה יותר טוב?Rainbow כתב:צודק!MartinHSabag כתב: מממ...איזו הודעה משכילה....ומה בדיוק למדנו מההודעה הזו מלבד הכפשה וקטילה חסרת נימוקים ?...
יצא לי לשמוע בשתי הזדמניות שונות מגברים של שינדאק ותמיד הסאונד היה
סתום ועמום לטעמי.
בהשוואה למוצרים אחרים שנחשבים על הנייר לנחותים מהם,הם נשמעו לי רע.
שמעתי גם נגן דיסקים שלהם שגם הוא לא משהו יחסית למחירו....
הייdanga כתב:עם הגבוהים אני מבין...הטרבלים של הרסיבר שלי כבר מזמן מכוונים על הסוף....
מה ההצעה שלך לחלץ אותי מהבוץ?...
איפה אתה שומע(חדר ,סלון,וכד.)
מה אתה שומע(CD,פטיפון,מחשב..וכד.)
אתה אוהב צלילי טבעי?או יש לך עדיפות לתחום תדרים(אוהב יותר בס וכד)
מתי אתה בעיקר שומע(ערב? בקר,וכד.)
אתה גר לבד?(שכנים וכד)
יש בבית רצפת פרקט?שטיח?קרמיקה?
רהיטים?
באיזה מרחק אתה יושב מהרמקול?
אי שומע בחדר יחסית קטן (כ10 מ"ר)
בעבר שמעתי עם פטיפון technics sld212 עד שהראש הלך לעולמו....
אני בכלל לא יודע עכשיו אם כדאי לשדרג ראש או לקנות פאטיפון חדש....
אחרי שהפאטיפון הלך אני שומע עם נגן CD של TEAC AD-500 שגם אותו אני שוקל להחליף...אבל אולי עם החלפת רמקולים הוא ייתן תמורה טובה יותר...
ובכלל הרסיבר שלי..שהוא רסיבר ק"ב של denon (עושים טעויות בחיים).....אני לא יודע אם החלפת רמקולים תתן תמורה טובה יותר,או שאני באמת מוכרח להחליף למגבר סטריאו.....
שכנים - אין
זמני השמיעה שלי משתנים זה יכול להיות כל הבוקר ולעיתים כל הלילה ואולי החל מהערב...
בחדר יש שטיח מקיר לקיר....
שני הרמקולים ממוקמים בפינות החדר במרחרק של 1:50 בערך אחד מהשני...
אני יושב ביניהם במרחק של 120 מהם...
בעבר שמעתי עם פטיפון technics sld212 עד שהראש הלך לעולמו....
אני בכלל לא יודע עכשיו אם כדאי לשדרג ראש או לקנות פאטיפון חדש....
אחרי שהפאטיפון הלך אני שומע עם נגן CD של TEAC AD-500 שגם אותו אני שוקל להחליף...אבל אולי עם החלפת רמקולים הוא ייתן תמורה טובה יותר...
ובכלל הרסיבר שלי..שהוא רסיבר ק"ב של denon (עושים טעויות בחיים).....אני לא יודע אם החלפת רמקולים תתן תמורה טובה יותר,או שאני באמת מוכרח להחליף למגבר סטריאו.....
שכנים - אין
זמני השמיעה שלי משתנים זה יכול להיות כל הבוקר ולעיתים כל הלילה ואולי החל מהערב...
בחדר יש שטיח מקיר לקיר....
שני הרמקולים ממוקמים בפינות החדר במרחרק של 1:50 בערך אחד מהשני...
אני יושב ביניהם במרחק של 120 מהם...
xindak - המלצות
בניגוד להשמצות שנשמעו כאן (ושלא בצדק) על מוצרי xindak (איזו הכללה!) כבעליו של מגבר XA6950, ומקור - Muse deluxe 1.0 , של xindak (משודכים לרמקולים טריאנגל קומט) , אני מאד מרוצה מביצועי המערכת (פירוט, איכות הצליל, במה) ומאיכות המיכשור של שינדק. (אמנם דגם אחר של מגבר). כפי שמרטין כתב, השמצות - לשם מה?
אני מציע ל-danga לעלות לירושלים ליבואן של xindak - אייל פור, ולשמוע בעצמו ממגוון המוצרים ולהתרשם. יש גם לא מעט ביקורות מיקצועיות חיוביות מאד שניתן למצוא בקלות ברשת האינטרנט
אני מציע ל-danga לעלות לירושלים ליבואן של xindak - אייל פור, ולשמוע בעצמו ממגוון המוצרים ולהתרשם. יש גם לא מעט ביקורות מיקצועיות חיוביות מאד שניתן למצוא בקלות ברשת האינטרנט