סיום פרוייקט המדיה סנטר שלי - תמונות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
opher
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

עתיד כתב:זה המפרט והמחירים
מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box
₪418
http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222
לוח אם GIGABYTE GA-MA78GPM-DS2H
₪543
...
עתיד למה בחרת לוח אם GA-MA78GPM-DS2H ולא GA-MA78GM-S2H ?

עתיד פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #42 

הGPM טוב יותר מהGM, יש לו קירור משופר לצ'יפסט, עוד 128 מגה זיכרון יעודי לכרטיס המסך והכי חשוב - תמיכה במעבדים "כבדים", הכוונה לכאלו שצורכים הרבה חשמל
אם תחפש באינטרנט, תמצא שיש לא מעט תלונות על קריסות, וחוסר תפקוד תקין של הסידרה של הGM עם מעבדים שהם מעל 45W.
(יש גם הרבה אזכורים לכך שהוא עובד תקין עם ה52000 שהוא 65 וואט אבל בפועל זה להלך על חבל דק), אני שמתי עליו את ה5600 שהוא 65W ולא רציתי בלאגן בטח לא בשביל הפרש של 90 שקל,
בנוסף כאחד שעובד בתחום האינטרנט והרשת, מיום ליום מהירויות התקשורת עולות דבר שיצור פיתוי להגדיל את השיווק של חומר HD באינטרנט בכלל ובREAL TIME עוד יותר, לדעתי כתוצאה מהביקוש והצורך הזה יצאו פורמטים חדשים ודחוסים יותר (שורה תחתונה סרטים באיכות דומה שישקלו פחות) הדבר ידרוש ביצועי מערכת גבוהים יותר ובכלל לא בטוח שהמדיה סנטר הנוכחי שלי ושל 70 אחוז מהאנשים שקונים כרגע יעמוד בזה,

רכישה של הלוח הנ"ל מאפשרת לי בעתיד לזרוק עליו מעבד בהמה (גם אם הוא צרכן של 89 וואט או אפילו 125 וואט) בתוספת כרטיס מסך חדש (ורלוונטי לאותה דחיסה שתהיה) אני אוכל להתמודד עם כל דבר, וזה ידידי נקרא חשיבה ה-ר-ב-ה קדימה :)

opher
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #43 

עתיד כתב:הGPM טוב יותר מהGM, יש לו קירור משופר לצ'יפסט, עוד 128 מגה זיכרון יעודי לכרטיס המסך והכי חשוב - תמיכה במעבדים "כבדים", הכוונה לכאלו שצורכים הרבה חשמל
אם תחפש באינטרנט, תמצא שיש לא מעט תלונות על קריסות, וחוסר תפקוד תקין של הסידרה של הGM עם מעבדים שהם מעל 45W.
(יש גם הרבה אזכורים לכך שהוא עובד תקין עם ה52000 שהוא 65 וואט אבל בפועל זה להלך על חבל דק), אני שמתי עליו את ה5600 שהוא 65W ולא רציתי בלאגן בטח לא בשביל הפרש של 90 שקל,
בנוסף כאחד שעובד בתחום האינטרנט והרשת, מיום ליום מהירויות התקשורת עולות דבר שיצור פיתוי להגדיל את השיווק של חומר HD באינטרנט בכלל ובREAL TIME עוד יותר, לדעתי כתוצאה מהביקוש והצורך הזה יצאו פורמטים חדשים ודחוסים יותר (שורה תחתונה סרטים באיכות דומה שישקלו פחות) הדבר ידרוש ביצועי מערכת גבוהים יותר ובכלל לא בטוח שהמדיה סנטר הנוכחי שלי ושל 70 אחוז מהאנשים שקונים כרגע יעמוד בזה,

רכישה של הלוח הנ"ל מאפשרת לי בעתיד לזרוק עליו מעבד בהמה (גם אם הוא צרכן של 89 וואט או אפילו 125 וואט) בתוספת כרטיס מסך חדש (ורלוונטי לאותה דחיסה שתהיה) אני אוכל להתמודד עם כל דבר, וזה ידידי נקרא חשיבה ה-ר-ב-ה קדימה :)
...
תודה על התשובה :-)
נשמע שהתוספת שווה את זה ולו רק בגלל הזיכרון לכרטיס מסך וקירור טוב יותר, לגבי שדרוגים לטווח הארוך רוב הסיכויים שתרצה לבצע UPGRADE לא ישתלם לך להשאר עם הלוח-אם כי המעבד הבהמה ישב על סוקט אחר או שהכרטיס מסך שיתאים לדחיסה חדשה יתחבר בסלוט חדיש יותר :wink: .

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #44 

דווקא לא. AMD משתדלים לשמור על אותה תושבת לאורך זמן ולא מחליפים סוג תושבת פעם בחודש כמו אינטל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

lironH
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #45 

כתבתי לפני מספר ימים תגובה כאן והתכוונתי ברצינות, כנראה לא הבינו אותי :)
איך מייצרים כזה מזנון מגבס? יש איזשהן הדרכות שראית? או משהו? אפשר לעשות את זה לבד?

עתיד פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #46 

AMD לא כלכך מהר יחליפו את הסוקט הAM2+ עוד יהיה הרבה זמן,
בקשר לסלוט לכרטיס מסך - כרטיסי המסך רחוקים שנות אור ממיצוי היכולת של PCIE16 - כך שאין שום סיבה בעולם לפתח סלוט אחר בתקופה הקרובה
ואגב - כבר היום יש מעבדי 4 ליבות מאוד חזקים שיעמדו גם במשימות עתידיות הבעיה שהמחיר שלהם מ-א-ו-ד גבוה ככה שהזמן רק יוריד את המחיר ואז יהיה אפשר לקטוף אותם,

אגב גם אינטל נרגעו עם הסוקטים והם כבר תקופה ארוכה על ה775

opher
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

עתיד כתב:AMD לא כלכך מהר יחליפו את הסוקט הAM2+ עוד יהיה הרבה זמן,
בקשר לסלוט לכרטיס מסך - כרטיסי המסך רחוקים שנות אור ממיצוי היכולת של PCIE16 - כך שאין שום סיבה בעולם לפתח סלוט אחר בתקופה הקרובה
ואגב - כבר היום יש מעבדי 4 ליבות מאוד חזקים שיעמדו גם במשימות עתידיות הבעיה שהמחיר שלהם מ-א-ו-ד גבוה ככה שהזמן רק יוריד את המחיר ואז יהיה אפשר לקטוף אותם,

...
(Y) עתיד אני אשלח לך קישור להודעה הזאת בעוד שנתיים שלוש שתשאל על שדרוג לHTPC :wink: .

ranib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #48 

איך המארז הזה מבחינת רעש?

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #49 

opher כתב:
עתיד כתב:AMD לא כלכך מהר יחליפו את הסוקט הAM2+ עוד יהיה הרבה זמן,

...
(Y) עתיד אני אשלח לך קישור להודעה הזאת בעוד שנתיים שלוש שתשאל על שדרוג לHTPC :wink: .
...
למה עוד שנתיים~שלוש?
AMD כבר הכריזו על socket AM3 שיהיה זמין בדצמבר 2008 ויוסיף בקר זיכרון DDR3.
לזכותם יאמר שהמעבדים החדשים ל socket AM3 יוכלו גם לעבוד על AM2 ו AM2+ אבל רק עם זכרונות DDR2.
מעניין יהיה לראות כמה דורות של מעבדים חדשים ל AM3 יתמכו אחורנית ב AM2.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

עתיד פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

יפה מאוד - AM2+ עם 4 גיגה זיכרון DDR2 זה בדיוק מה שיש לי :)

OferL
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #51 

יופי של עיצוב ויופי של ביצוע!
Enjoy the Silence

adamshimon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168

שליחה #52 

המלצה קטנה: עבודה מאוד יפה אבל תנסה להסתיר את מפצל החשמל בצורה שלא יראו אותו ולא יראו שום כבל מאחור, הפינישים הקטנים הם אלה שעושים את הכל ומקנים את המראה המושלם.
גמר חתימה טובה

tomerbron
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

שליחה #53 

בהחלט מרשים
גם אצלי עשיתי נישה מגבס ויש לי בעיה עם מארז

איך המארז של ANTEC שלך מבחינת רעש?

עתיד פותח השרשור