DV400 PIONEER
אולי אני צריך לצור קשר עם טר
הרי גם המכשיר שלי הוא ZONE 2 ושל היבואן הרשמי אז איך יש הבדלים בין השניים 
דודי אתה צודק אחי לי כתוב במכשיר DV-410V מה זה הV הזה?dudib כתב:אולי יש כמה וורסיות ? אין איזה אות נוספת אחרי ה-410 ? אולי זה מבדיל ביניהם ?...
בוודאי 3 שנים של טר" ועוד הורדתי עדכון תרגום מהאתר שלהםJoshua_G כתב:האם יש לך תעודת אחריות של ט.ר. ?ADICT כתב:אולי אני צריך לצור קשר עם טרהרי גם המכשיר שלי הוא ZONE 2 ושל היבואן הרשמי אז איך יש הבדלים בין השניים
......
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אופס, ... הצדק אתך – למכשיר אין יציאה אופטית.ADICT כתב:בוודאי 3 שנים של טר" ועוד הורדתי עדכון תרגום מהאתר שלהםJoshua_G כתב:האם יש לך תעודת אחריות של ט.ר. ?ADICT כתב:אולי אני צריך לצור קשר עם טרהרי גם המכשיר שלי הוא ZONE 2 ושל היבואן הרשמי אז איך יש הבדלים בין השניים
.........
לא הבחנתי בחסרונה, משום שאני משתמש ביציאת HDMI .
שנה טובהJoshua_G כתב:גם ל- 410 . הוא שנאמר – סוף מעשה (כולל הודעות בפורום) במחשבה תחילה.Mash כתב:אם ככה זה כבר בעיה אחרת...
המורה שלי היה קורא לה בעיית "סוף מעשה במחשבה תחילה"![]()
אם ככה אז ל 610 יש גם יציאה אופטית בנוסף לקואקסיאלית......
עזרה!!!
שלום ,
גם אני התרשמתי מנתוניו על הנייר של ה - 410 והתחדשתי באחד...
ברשותי LCD FHD וחיברתי את המכשיר דרך יציאת ה- HDMI עם כבל שאמור ליהיות איכותי .
הגדרתי את יציאת הוידאו בנגן ל- 1920x1080p ו- 16:9 גם באופציית ה- wide וגם ב- compressed.
צצות לי מספר בעיות שייתכן שנובעות מהגדרות וייתכן שהמכשיר שלי הגיע לא תקין.
בעיה 1 : אי רצף בתמונה ובקול- מתקבלים היבהבהים לבנים על המסך שמלווים ברעשי בס בכל היבהוב. ומדי מספר אף מתקבל "מסך שחור" - האם מישהו נתקל בתופעה?
בעיה\שאלה 2 : כאשר מגדירים את יציאת הוידאול- 16:9 באופציית ה- compressed , הנגן מנגן את הסרט במצב של 4:3 . מבחינת העין שלי האיכות טובה יותר מאופציית ה- wide ששם הנגן מנגן את הסרט במצב של 16:9 מלא!!
ראשית האם העין מבחינה נכון בין המצבים ( wide מול compressed.) ??
הא ישנה דרך להגדיר את הנגן אחרת?
תודה מראש
גם אני התרשמתי מנתוניו על הנייר של ה - 410 והתחדשתי באחד...
הגדרתי את יציאת הוידאו בנגן ל- 1920x1080p ו- 16:9 גם באופציית ה- wide וגם ב- compressed.
בעיה 1 : אי רצף בתמונה ובקול- מתקבלים היבהבהים לבנים על המסך שמלווים ברעשי בס בכל היבהוב. ומדי מספר אף מתקבל "מסך שחור" - האם מישהו נתקל בתופעה?
בעיה\שאלה 2 : כאשר מגדירים את יציאת הוידאול- 16:9 באופציית ה- compressed , הנגן מנגן את הסרט במצב של 4:3 . מבחינת העין שלי האיכות טובה יותר מאופציית ה- wide ששם הנגן מנגן את הסרט במצב של 16:9 מלא!!
ראשית האם העין מבחינה נכון בין המצבים ( wide מול compressed.) ??
הא ישנה דרך להגדיר את הנגן אחרת?
תודה מראש
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
Re: עזרה!!!
ה נראה כתקלה, אשר מקורה יכול להיות או בנגן, או בטלוויזיה, או בכבל HDMI או במגע רופף של חיבור הכבל – או בצד הנגן או בצד הטלוויזיה.mateaus כתב: גם אני התרשמתי מנתוניו על הנייר של ה - 410 והתחדשתי באחד...
בעיה 1 : אי רצף בתמונה ובקול- מתקבלים היבהבהים לבנים על המסך שמלווים ברעשי בס בכל היבהוב. ומדי מספר אף מתקבל "מסך שחור" - האם מישהו נתקל בתופעה?...
.