ONKYO 606 - מתח 110V למתח 230V
לכל החוששים לגבי אחריות
ניתן בקלות להוסיף אחריות בין לאומית למוצר בעלות 33$
http://www.bhphotovideo.com/c/product/5 ... eiver.html
אותו מגבר נמצא בדרך אלי [/url]
http://www.bhphotovideo.com/c/product/5 ... eiver.html
תתחדש חבוב, ברור שההבדל במחיר אסטרונומי וזו דוגמא מובהקת לכדאיות ייבוא אישי (גם אני בדרך לשם בקרוב....),
כשתווצר מסה קריטית של אנשים שיבחרו באלטרנטיבה השפוייה הזו, אולי אולי יתחילו המחירים השערוריתיים כאן קצת לרדת...
(כמו במחשבים, מסכים וכד'....)
ניסית להעביר סיגנל וידאו דרך HDMI (או יציאה אחרת) ? אין בעיית שיטת שידור שונה ?
חן חן
גל
כשתווצר מסה קריטית של אנשים שיבחרו באלטרנטיבה השפוייה הזו, אולי אולי יתחילו המחירים השערוריתיים כאן קצת לרדת...
(כמו במחשבים, מסכים וכד'....)
ניסית להעביר סיגנל וידאו דרך HDMI (או יציאה אחרת) ? אין בעיית שיטת שידור שונה ?
חן חן
גל
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זאת השוואה של האוזן שלך, עם הרסיבר המדובר ועם השנאי המדובר.זמר כתב:הלכתי לשמוע אצל חבר שהביא 3800 מניורק ואכן אוזני לא שמו לב לירידה בסאונדJoshua_G כתב:הזמר כתב:תתחדש אחי אני בטוח שאתה תהנה גם אני מצטרף לברכות של כולם ולהוכחות חד משמעיות
שאין שינוי בסאונד אלא הפוך שיש שנאי חצוני הרסיבר לא מתחמם כמו שהשנאי הפנימי גורם לחום גם אני מחכה בחוסר סבלנות ל z11 בכל אופן תהנה ותלך אחר אוזניך השומעות והנהנות...
יכן ראית הוכחות חד משמעיות?...
לא רק זה עשיתי השוואה עם רסיבר220 על עיוור ואין שום הבדל לשמחתי
זה מה שהאוזן שלי שומעת ....
זאת עדיין לא הוכחה חד משמעית לכל הרסיברים עם כל השנאים.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה נכון.Eit-123 כתב:אני רק רוצה לומר שרסיבר ב-380 דולר הוא לא רסיבר "קצה עליון". הוא פשוט רסיבר קולנוע ביתי במחיר בן !!!! !!...
ההערה שלי התייחסה לציוד קצה עליון – לא בהכרח לרסיבר זה.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
תתחדש...
ודרך אגב... לכל האדיופילים למיניהם...
איך בדיוק אתם בודקים האם יש ירידה באיכות?
האם אתם מחברים את מערכת הרמקולים לשני המגברים במקביל (כל פעם בתורו הוא), משמיעים את אותה הרצועה ושני המגברים מקונפגים בצורה זהה?
ודרך אגב... לכל האדיופילים למיניהם...
איך בדיוק אתם בודקים האם יש ירידה באיכות?
האם אתם מחברים את מערכת הרמקולים לשני המגברים במקביל (כל פעם בתורו הוא), משמיעים את אותה הרצועה ושני המגברים מקונפגים בצורה זהה?
יבוא מחו"ל הוא אופציה מעולה
לפני כחודש\חודשיים רציתי רמקולים סטלייטים, רציתי משהו טוב אבל לא רציתי להשקיע סכום מטורף, אחרי סיבוב ארוך בחנויות מאוד אהבתי את הצליל של הHARMAN KARDON KH11,
בארץ הם עלו 4500 שקל, (עכשיו המחיר ירד וראיתי שאפשר להשיג ב3000)
ייבאתי אותם מחול (גם את חברה שלי לא עצרו במכס) ויצא לי הכלל כלל הכל 795 שקל + שנאי שעלה 180 שקל,
פחות מאלף שקל לרמקולים שעולים 4500 שקל,
בקשר לאחריות ועוד איך יש אחריות, רק שהעלות שלה היא משלוח הלוך לארה"ב (כמה עשרות דולרים) ולפעמים גם משלוח חזרה מארה"ב
מכס וכו' לא משחק עיניין אתה מצהיר שאתה מוציא מגבר מסוג X מספר סידורי Y ושהוא חוזר אתה פתור ממכס,
לפני כחודש\חודשיים רציתי רמקולים סטלייטים, רציתי משהו טוב אבל לא רציתי להשקיע סכום מטורף, אחרי סיבוב ארוך בחנויות מאוד אהבתי את הצליל של הHARMAN KARDON KH11,
ייבאתי אותם מחול (גם את חברה שלי לא עצרו במכס) ויצא לי הכלל כלל הכל 795 שקל + שנאי שעלה 180 שקל,
בקשר לאחריות ועוד איך יש אחריות, רק שהעלות שלה היא משלוח הלוך לארה"ב (כמה עשרות דולרים) ולפעמים גם משלוח חזרה מארה"ב
מכס וכו' לא משחק עיניין אתה מצהיר שאתה מוציא מגבר מסוג X מספר סידורי Y ושהוא חוזר אתה פתור ממכס,
א. אני לא תומך נלהב בהברחה מהמכס, קניתי זול - אין סיבה לא לשלם מס., סביר בעייני.עתיד כתב:יבוא מחו"ל הוא אופציה מעולה
מכס וכו' לא משחק עיניין אתה מצהיר שאתה מוציא מגבר מסוג X מספר סידורי Y ושהוא חוזר אתה פתור ממכס,...
ב. לאלו שאינם חולקים איתי את סעיף א לא הייתי סומך על העצה הנמהרת הזו.
בכל הפעמים שהוצאתי ציוד יקר ביקשו ממני להציג אותו כולל המספר הסידורי לפני היציאה.
פעם אחת כשחזרתי והצגתי את הטופס מכס שהציוד יצא בקשו ממנו ק-ב-ל-ת-ר-כ-י-ש-ה !!!
מדוע ? כי גם אם הוצאת אותו מהארץ זה עדיין לא אומר שלא הברחת אותו טיול קודם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה עם עלות המשלוח? ;)
וברצינות - לא לכל אחד יש מישהו שבדיוק נוסע לחו"ל ומוכן להביא משהו כבד...עתיד כתב:יבוא מחו"ל הוא אופציה מעולה
מכס וכו' לא משחק עיניין אתה מצהיר שאתה מוציא מגבר מסוג X מספר סידורי Y ושהוא חוזר אתה פתור ממכס,...
-
Eit-123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
מהמקרה שלי, הכי נכון זה מה ש-Lawpower אמר.
צריך שמישהו יסכים. וקשה למצוא כאלה. אם אני נוסע, ברור שאביא לעצמי, אבל זה תיק לא קטן (תרתי משמע) לבקש ממישהו לסחוב 12 ק"ג רסיבר, למשל.
המחיר, לגמרי מפתה. אין בכלל מה להשוות.
שוחטים אותנו בארץ ולדעתי, צריך כמה שיותר להתאמץ לרכוש בחו"ל.
אגב, Lawpower - אתה עו"ד או קשור למערכת אכיפת החוק?
צריך שמישהו יסכים. וקשה למצוא כאלה. אם אני נוסע, ברור שאביא לעצמי, אבל זה תיק לא קטן (תרתי משמע) לבקש ממישהו לסחוב 12 ק"ג רסיבר, למשל.
המחיר, לגמרי מפתה. אין בכלל מה להשוות.
שוחטים אותנו בארץ ולדעתי, צריך כמה שיותר להתאמץ לרכוש בחו"ל.
אגב, Lawpower - אתה עו"ד או קשור למערכת אכיפת החוק?
החבילה של הרמקולים היא :
(710mm x 470mm x 470mm)
25.1kg
אז אם העברתי את זה - מגבר זה כבר שטויות
בקשר למכס - את האמת שהזמנתי את הרמקולים בחול לקחתי בחשבון מכס ולא היה אכפת לי לשלם, אבל מי שהביאה לי את זה (אגב זה היה מסעדה שלימה - ענקית) פשוט עברה,
(710mm x 470mm x 470mm)
25.1kg
אז אם העברתי את זה - מגבר זה כבר שטויות
בקשר למכס - את האמת שהזמנתי את הרמקולים בחול לקחתי בחשבון מכס ולא היה אכפת לי לשלם, אבל מי שהביאה לי את זה (אגב זה היה מסעדה שלימה - ענקית) פשוט עברה,
קודם כל שלום לכולם - זו הודעה ראשונה שלי בפורום, עד עכשיו היתי קורא פסיבי...
אני גם לפני קנייה של 606, ורוצה להביא אותו מארה"ב... ותהיתי לגבי בעיות אחרות של חוסר התאמה מעבר למתח...
מה לגבי בעיות של חוסר התאמות בסוג השידור?
או בעיות של תדרי הרדיו?
יש בעיות כאלו? יש פתרון?
תודה!
קיין
אני גם לפני קנייה של 606, ורוצה להביא אותו מארה"ב... ותהיתי לגבי בעיות אחרות של חוסר התאמה מעבר למתח...
מה לגבי בעיות של חוסר התאמות בסוג השידור?
או בעיות של תדרי הרדיו?
יש בעיות כאלו? יש פתרון?
תודה!
קיין