תגובות לביקורת: פתרונות של Key Digital להעברת HDMI דרך CAT5

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
niron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

ziv_r כתב:תתפלא, אבל הרבה אנשים נמנעים מרכישת מוצרי מדבקה.
זו גם אחת הסיבות למה סביר להניח כי אנחנו לעולם לא נבצע ביקורת למוצר כזה, היום המוצר קיים - מחר הוא לא...
לא רק אנחנו בדיעה הזאת, לא קיים אף אתר מתמחה או מגזין כתוב אשר מבצע ביקורות למוצרים מסוג זה.
...
אם כך, אז הגישה שלי היא אחרת.
למוצרי נחותים, כמו ממתגי HDMI או מתאמים מכל סוג, או כבלים, הגישה המקצועית והצרכנית הנכונה ביותר היא לבחון רק מוצרי מדבקה.
אין שום הגיון בהשקעה של עלות גבוהה פי 14 רק בשביל המדבקה.
אין שום הבדל פונקציונלי בין המתאם שלי לבין המתאם שנסקר - זה מה שקובע.
מעולם, ואני מדגיש שמעולם, לא נפלתי ברכישה של מוצר מדבקה כגון כבל, מתאם, או ממתג.

niron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #22 

Catskinner כתב:niron, אני לא כזה מומחה. אני מכיר את המוצר המקביל של gefen שללא מגבר באמצע עולה 500 דולר ארה"ב באתר היצרן. זה אמנם זול יותר אבל לא פי 14 (מזל שבפורום זה אני יכול להימנע מלהגיד "בסדר גודל שלם לפחות"). אם אתה מכיר מוצרים אחרים שעושים את העבודה ובאים מחברות ידועות אז אני בטוח שהאתר ישמח לקבל אותם לסקירה.
...
קלוד,
תגובתי לזיו רלוונטית גם לך

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #23 

catskinner,

אהבתי את ההקבלה לפצצת האטום - אך אני לא חושב שאצליח להשלים משפט ש-HDCP ו-אוהב יחיו בו בשלום זה עם זה...

niron,

יש לי תחושה שלא מדובר באותו מוצר בדיוק... הפער לא ממש הגיוני ויש לא מעט טכנולוגיה בזה. ב-60 דולר הייתי במקומך רוכש את זה ונותן לנו לבדיקה. מן הסתם לנו אין המון אמון במוצר שכזה כאשר מחיר השוק הוא פי 10 ומעלה.

niron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

עופר,
לא מדובר באותו מוצר בדיוק. הוא לא נראה אותו דבר, וגם לא נועד להתקנה בתוך הקיר, אלא מדובר בשתי קופסאות קטנות וקלות. אני מעריך שרוב המשתמשים יעדיפו את זה מאשר ע"ג התקנה כשקע (אבל אולי אני טועה)
בכל מקרה, אתה, או זיו, או קלוד, או כל מי שמעוניין מוזמן בכל עת לקפוץ ולבחון את המוצר.
אני לא יכול לוותר על המוצר שכן אני משתמש במקרן בכל יום.
בינתיים, אני מבטיחך נאמנה שהמוצר עובד - מעביר 1080P מעל CAT5.
קח את מילתי לגבי זה.

אה, והערת שוליים - תוסיפו את החתימה שלי בעצומה נגד HDCP...

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #25 

אני עובד עם כבל 15 מטר של מונסטר ואין שום בעיה.
נראה לי פתרון מספיק טוב עבור רוב הצרכנים

ArturZ
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 238

שליחה #26 

שלום לכל המכובדים ! יצאה לי להתקין כמה מהמוצרים של יצרנים שונים להעברת HDMI ב CAT5 . (אינטגרציות ..... אתם מבינים ). אז אני מרשה לעצמי להוסיף טיפה למאמר המעולה (Y) (Y) (Y)

1. המחיר הגבוהה של סט הנסקר לדעתי הוא דווקא בגלל יכולתו להיות מובנה בקירות והוא נועד יותר לשוק מיצועי ו לא לצרכן סופי כמוצר מדף . בשלבי בניה \ שיפוץ אין שום בעיה להתקין אותו בבית ישראלי . תחשבו אל תוצאה סופית ! מרשים , לא ?

2. קיימים כמו שציינו כאן ,גם פטרונות שהם לא B.I. שזה משדר ומקלט על שני CAT 5 לא מוצלבים ויש לשניהם ספקי כוח . מחירים מ 100 ל 500 דולר תלוי ביצרן
[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
4. יש גם כאלה שעובדים עד 50 מטר . (1080I ) (לבעלי הווילות וקוטג'ים גדולים אם ריכוז מרכזי נסתר )

[interest]נערך על ידי ziv_r: הבעת דעה מעוסק בתחום.[/interest]

ArturZ
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 238

שליחה #27 

kobbi כתב:אני עובד עם כבל 15 מטר של מונסטר ואין שום בעיה.
נראה לי פתרון מספיק טוב עבור רוב הצרכנים
...
כמה עלה התענוג ?

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”