מלאכיבלום כתב:תודה!
הרצתי חיפוש באתר "
http://www.avermedia.com/gaming/search/Live%20Gamer" וראיתי כמה דגמים, הלייט זה c875 והשני זה gc510? אני מעדיף עם חיבור קומפוננט כי יש לי כזה בטלוויזיה ותלוי בהפרשי מחירים.
מחשב קודי - יש לי מחשב עם מעבד i7 ו8 גיגה רם עם ווינדוס 10, הוא יריץ את הקודי הזה? איפה יש לו קודי מובנה? נשמע טוב. לכידת מסך בקודי, מתבצעת על ידי המחשב או שצריך עוד מכשיר?
...
למה אתה מעדיף קומפוננט? כל עוד השידור בהוט איננו מוצפן, רצוי וניתן להשתמש ב-HDMI ללא כל בעיה. גם אם יוצפן, ניתן לעקוף בקלות באמצעות מפצל HDMI בכמה עשרות ש"ח. מה גם, שחלק מהממירים של הוט, על אף היותם ממירי HD, כנראה לא תומכים ברזולוציית HD ביציאת הקומפוננט (קומפוננט לכשעצמו תומך רזולוציית HD).
מה בדיוק הצורך שלך בהתקן הקלטה?
אם בשביל להקליט תכנים ספציפיים מהוט, אז כל נושא הקודי לא רלוונטי מבחינתך. קודי היא מרכז מולטימדיה, ומעבר לניגון סרטים מקומית מדיסק קשיח, או מהרשת הביתית, ניתן להתקין בה תוספים שונים, שמאפשרים צפייה אונליין בתכנים מרשת האינטרנט. יש אנשים שישבעו שמעבר לקודי הם לא צריכים דבר, ויש כאלו שיגידו לך שחוויית הצפייה בקודי בעייתית עבורם, כמו: התעסקות בקינפוגים, גמגומים בשל רוחב פס והעובדה שהתכנים מוזרמים מהאינטרנט, שרתים לא פעילים, תוספים שהופסקה התמיכה בהם ועוד הרבה סיבות.
אם אתה לא מכוון לתכנים ספציפיים בהוט, אתה לא צריך את המקליט וגם לא את הקודי. תוריד איזה תוכן שאתה רוצה בטורנטים, תצפה ותמחק.
וכן, המחשב שלך יתמוך בקודי בלי בעיה. אבל שוב, תגדיר מה המטרה שלשמה פרסמת את ההודעה הראשונה מלכתחילה.