ירידת מחירים למסכי lcd

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #21 

oferlaor כתב:kingshoko,

על סמך מה?
...
את הprimeview לא ראיתי אבל את הפנסוניק כן.
1 - אוהב תמונה של פלאסמה ולא של LCD.
2 - מעדיף לקנות מוצר של פנסוניק\פיוניר (פלאסמה) על כל LCD בכל מחיר במיוחד אם זה
primeview...

עופר, אומרים לך יש לך 2 אפשרויות, 65 פלאסמה פנסוניק FHD או 70 פריים LCD FHD.
מה תקח? שניהם אותו מחיר לצורך העניין.

Lihan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

שווה
אני ימתין ובכסף שיש לי כרכע יקנה FHD!

opher
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #23 

Lihan כתב:שווה
אני ימתין ובכסף שיש לי כרכע יקנה FHD!
...
:מבולבל: גם אני עוצר את הקניה

XcalibEr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

היום הייתי צריך לקנות ברביה. זהו, אחכה בסבלנות לירידת המחרים, עד כמה שזה קשה. נמאס לי לאכל אולה בכל קניה 8)

pickitup
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #25 

מעצבן למה זה לא היה יכול להיות לפני חודשיים ככה היום הייתי קונה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #26 

הכתבה הזו בוודאי גרמה נזק למוכרי ה-LCD למינהם.
עכשיו הרבה עוצרים את הקנייה ומחכים לירידה הדראסטית המיוחלת...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #27 

שבסוף תתברר כפלופ גדול. :lol:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #28 

כמו שאמרתי לכתב (אני מצוטט בכתבה, למי שפספס), ירידה ועליה במכירים של פאנלים זה דבר שקורה באופן תדיר וההשפעה שלו על המוצר הסופי הוא מינימלי :
1. במותגים גדולים, הפאנל הוא רק חלק קטן מהעלות הכוללת
2. במותגים קטנים ויצרנים קטנים בכל מקרה עובדים על תקופתיות ולכן רק אי שם בשנה הבאה נראה הורדת מחירים
3. יש תמיד תנודתיות במחירים ויצרנים רבים אוגרים סחורה או בכלל רוכשים סחורה הרבה לפני שהמחירים יורדים.

בכל מקרה, מה שיותר סביר הוא שהמחירים ירדו (כמו שהם יורדים כל שנה) אולי טיפה יותר מהר, וגם סביר להניח שמרבית הפאנלים העודפים ימצאו דרכם למותגים הפחות מוכרים כך שהשוק יוצף במוצרים זולים מאוד אבל גם פחות איכותיים.

pickitup
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #29 

עופר, גם מוצרים חדשים יחסית צפויים לרדת בחודש הוחצי הקרוב במחירם כמו הסמסונג החדש a650?

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #30 

כל המסכים ירדו במחיר כי יש עוד הרבה מאוד לרדת.

XcalibEr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #31 

oferlaor כתב:כמו שאמרתי לכתב (אני מצוטט בכתבה, למי שפספס), ירידה ועליה במכירים של פאנלים זה דבר שקורה באופן תדיר וההשפעה שלו על המוצר הסופי הוא מינימלי :
1. במותגים גדולים, הפאנל הוא רק חלק קטן מהעלות הכוללת
2. במותגים קטנים ויצרנים קטנים בכל מקרה עובדים על תקופתיות ולכן רק אי שם בשנה הבאה נראה הורדת מחירים
3. יש תמיד תנודתיות במחירים ויצרנים רבים אוגרים סחורה או בכלל רוכשים סחורה הרבה לפני שהמחירים יורדים.

בכל מקרה, מה שיותר סביר הוא שהמחירים ירדו (כמו שהם יורדים כל שנה) אולי טיפה יותר מהר, וגם סביר להניח שמרבית הפאנלים העודפים ימצאו דרכם למותגים הפחות מוכרים כך שהשוק יוצף במוצרים זולים מאוד אבל גם פחות איכותיים.
...
(i)

קצת לא נשמע לי רציני לבוא ולאמר שמחיר הפאנל הוא מרכיב קטן במחיר הטלויזיה.

osher
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17

שליחה #32 

הכתבה נראית לי ספקולטיבית לחלוטין. אמנם רועי דויטש כתב מעולה אך בתחום הזה נראה לי שהוא הלך רחוק מידי עם ההצהרות.
אין סיכוי שיהיו ירידות מחיר דרסטיות. לדעתי מה שיקרה הפוך מאחר והיום ההפרשים בין מסכי מותגי המדבקה ליצרנים כ"כ הצטמצם שלמותגי המדבקה לא תהיה זכות קיום. והשוק יתיצב על מחירים של חברות יצרניות.

Aladin
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה #33 

לא צריך להיות אסטרולוג להבין שאחרי סיום קרנבל אליפות אירופה והאולימפידה, תהיה נפילה בביקושים, ובהתאמה במחירים. היצרנים ישפרו טכנולוגיות ויוסיפו אופציות כדי לשמור על רמת מחירים, אך טכנולוגיות ישנות יותר יוזלו. ברור שלמי, שכמו היום, ירצה להיות עדכני, המחיר לא ישתנה ...

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #34 

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

היום היה כתוב בממון שלמרות ירידת הדולר מחירם של מוצרי החשמל לא ירד ובניהם גם מחירם של המסכים הדקים.
נטען כי עקב עלייה חדה במחירי התובלה וחומרי הגלם וגם עצם העובדה שכבר המחירים ירדו אז לא תורגש ירידה משמעותית כי נוצר מצב של קיזוז(ירידת הדולר אל מול עליית השינוע וחומרי הגלם).
רואויינו לעניין מיורוקום וניופאן.
עוד נטען שרק אם הדולר יגיע לרמה של 3 שקלים ומטה תשקל ירידת מחירים נוספת.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #36 

שרגא, אני לא מכיר אותך, אבל זאת, לפי דעתי, כבר ההודעה השלישית שראיתי ממך שקשורה לכמה טובים היבואנים בארץ וכמה המחירים לא צריכים/אמורים לרדת.
סליחה על החוצפה, אבל אתה קשור ליבוא או שיווק של מסכים?

בכל מקרה, לגופו של עניין, אני עוקב אחר שני דגמים, ואני יכול להעיד שהמחיר של אחד מהם ירד ב 1500 שקל בתקופה של חודש וחצי- חודשיים אחרונים, והמחיר של השני ירד בקצת פחות מ 1000 שקל בערך באותה התקופה.
בכל מקרה, יש הרבה לאיפה לרדת בלי שום קשר ליחס דולר/שקל/מחיר דלקים/נפט/תובלה/הובלה מהסיבה הפשוטה שמרווחי הרווח של היבואנים בארץ מוגזמים ומטורפים וברור שאפשר להקטין אותם. (ועדיין להרוויח יפה מאוד). ולפני שאתה צועק (או לא, סליחה אם לא) עליי שאני לא מבין כלום, אז דווקא כן בררתי מחירים של יבוא אישי ומדובר על סכומי רווח של היבואנים של 5 ספרות במקרים מסויימים. (ואני בטוח שעלויות היבוא של היבואנים עצמם נמוכים אפילו מהעלויות שלי, ולא, עלויות הפצה לא יכולות גבוהות ממחיר הטלוויזיה עצמה).

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #37 

eagle75 כתב:שרגא, אני לא מכיר אותך, אבל זאת, לפי דעתי, כבר ההודעה השלישית שראיתי ממך שקשורה לכמה טובים היבואנים בארץ וכמה המחירים לא צריכים/אמורים לרדת.
סליחה על החוצפה, אבל אתה קשור ליבוא או שיווק של מסכים?

בכל מקרה, לגופו של עניין, אני עוקב אחר שני דגמים, ואני יכול להעיד שהמחיר של אחד מהם ירד ב 1500 שקל בתקופה של חודש וחצי- חודשיים אחרונים, והמחיר של השני ירד בקצת פחות מ 1000 שקל בערך באותה התקופה.
בכל מקרה, יש הרבה לאיפה לרדת בלי שום קשר ליחס דולר/שקל/מחיר דלקים/נפט/תובלה/הובלה מהסיבה הפשוטה שמרווחי הרווח של היבואנים בארץ מוגזמים ומטורפים וברור שאפשר להקטין אותם. (ועדיין להרוויח יפה מאוד). ולפני שאתה צועק (או לא, סליחה אם לא) עליי שאני לא מבין כלום, אז דווקא כן בררתי מחירים של יבוא אישי ומדובר על סכומי רווח של היבואנים של 5 ספרות במקרים מסויימים. (ואני בטוח שעלויות היבוא של היבואנים עצמם נמוכים אפילו מהעלויות שלי, ולא, עלויות הפצה לא יכולות גבוהות ממחיר הטלוויזיה עצמה).
...
שאלוהים יעזור לי להבין איך הסקת את מה שהסקת.
אין לי קשר לשום יבואן ולא דיברתי בשבחו של אף אחד.
לקחת עדכון תמים והפכת אותו פושע :)
סך הכל העברתי את מה שקראתי בעיתון ותו לא.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #38 

shraga007 כתב:היום היה כתוב בממון שלמרות ירידת הדולר מחירם של מוצרי החשמל לא ירד ובניהם גם מחירם של המסכים הדקים.
נטען כי עקב עלייה חדה במחירי התובלה וחומרי הגלם וגם עצם העובדה שכבר המחירים ירדו אז לא תורגש ירידה משמעותית כי נוצר מצב של קיזוז(ירידת הדולר אל מול עליית השינוע וחומרי הגלם).
רואויינו לעניין מיורוקום וניופאן.
עוד נטען שרק אם הדולר יגיע לרמה של 3 שקלים ומטה תשקל ירידת מחירים נוספת.
...
יש הרבה סיבות למה המחירים יורדים בקו ישר ולא עוקבים אחרי מחירי הפאנלים.

כמו שכתבתי, יש המון עלויות שמשתנות, הפאנל הוא מרכיב אחד בלבד, וכמו שציינת, עליית מחירי הדלק ונגזרותיו מעלה את מחירי האריזה והשילוח. בנוסף, הדולר מתנדנד כמו לולב וכך גם הביקוש/היצע.

הפרמטר הכי בעייתי הוא המכירות בארה"ב שבעקבות המיתון לחלוטין בלתי אפשריות לצפיה מראש...

בנוסף, היבואנים מחזיקים סטוקים כך שלרוב הם לא יורידו מחירים אלא ימכרו את מה שיש להם במחסן ולעיתים גם יצרו עודף ביקוש על ידי יבוא מוגבל יותר עד שהם יקבלו עסקאות טובות יותר.

כפי שלמדנו עם הדלק, כשהמחיר או הדולר עולה, אנחנו רואים עליה במחיר הדלק בסוף החודש. אם הדולר או המחיר יורדים, המחיר של הדלק בד"כ נשאר כפי שהיה :)

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #39 

שרגא, לא התכוונתי לפגוע, מצטער אם כן :-)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #40 

eagle75 כתב:שרגא, לא התכוונתי לפגוע, מצטער אם כן :-)
...
לא נפגעתי.
רק שבאמת ניסיתי להבין איך הגעת למסקנות שהסקת.
אבל נשארנו חברים.
אני באמת מאמין בהפרייה הדדית וזו היתה המטרה של העדכון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”