מתוך סקרנות,
אם אני מייבא באופן אישי את 5020 של פיוניר מארה"ב, דרך B&H, האם היא תהיה מותאמת לארץ? מבחינת חשמל וממיר של הוט?
ראיתי שחנות DVD CENTER מוכרת אותה.
תגובתו הרישמית של יבואן ה PIONEER 5020. חשוב לקרוא!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78941
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ironman,
כנראה שזה אכן אותו נח...
אפשר לסכם את הדיון ככה:
1. יש כמה אפשרויות לרכישת מסכים בארץ.
2. חשוב להסתכל על כל החבילה - התמיכה היא בהחלט דבר שמשלמים עליו. מחיר זול אפשר גם להשיג ב-B&H...
אם משהו מתקלקל אחרי שנה, צריך לוודא שהמקום שרכשתם ממנו עדיין יהיה קיים (יבואן של 1-2 אנשים יכול להיסגר ולהעלם בדיוק באותה מהירות שבה נפתח יבואן חדש)
3. צריך לוודא שהמכשירים שאתם מקבלים הם בעלי תו תקן ומיועדים לעבוד בישראל.
4. צריך לוודא שהאחריות היא אמיתית ושיש מעבדה לתיקון במידה וזה מתקלקל. זה נכון שכיום המכשירים אמינים, אבל כאמור אם לא אכפת לכם כלל על אחריות, אז עדיף יבוא אישי - זה יהיה אפילו עוד יותר זול...
אני חושב שנתנו מספיק במה לטענות היבואן (שנוצלה ללא מעט פרסום עצמי לצערי), בכך אני חותם את הדיון. תודה.
כנראה שזה אכן אותו נח...
אפשר לסכם את הדיון ככה:
1. יש כמה אפשרויות לרכישת מסכים בארץ.
2. חשוב להסתכל על כל החבילה - התמיכה היא בהחלט דבר שמשלמים עליו. מחיר זול אפשר גם להשיג ב-B&H...
אם משהו מתקלקל אחרי שנה, צריך לוודא שהמקום שרכשתם ממנו עדיין יהיה קיים (יבואן של 1-2 אנשים יכול להיסגר ולהעלם בדיוק באותה מהירות שבה נפתח יבואן חדש)
3. צריך לוודא שהמכשירים שאתם מקבלים הם בעלי תו תקן ומיועדים לעבוד בישראל.
4. צריך לוודא שהאחריות היא אמיתית ושיש מעבדה לתיקון במידה וזה מתקלקל. זה נכון שכיום המכשירים אמינים, אבל כאמור אם לא אכפת לכם כלל על אחריות, אז עדיף יבוא אישי - זה יהיה אפילו עוד יותר זול...
אני חושב שנתנו מספיק במה לטענות היבואן (שנוצלה ללא מעט פרסום עצמי לצערי), בכך אני חותם את הדיון. תודה.