ברור שיש אפשרות.אל תקנה 32" למרחק שלך,אתה בקושי תראה משהו,במיוחד אם אתה מתכוון לגלוש או משהו כזה במחשב.או שתעלה את התקציב (יותר מכפול) או שתחסוך עד שיהיה לך.פשוט חבל לך על הכסף.tommy212 כתב:ודרך אגב הטלווזיה תשמש לא רק כ טלווזיה אלא גם כמסך מחשב ( יש אפשרות כזו נכון?? )...
פלזמה או LCD נושא חרוש אבל עדיין לא ברור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78861
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מעולה. אז תקנה פלאזמה 42 אינץ'. תחסוך כ-7K ותבדוק את ה-LG 42PG200 או את הדגם החדש של סמסונג PN42A450. בהצלחה!tommy212 כתב:אני יש לי כמה שימושים יש לי את המסך של המחשב שאני רוצה ( אפשר נכון ?!?! ) שזה במרחק של חצי מטר עד מטר ויש את הטלווזיה שזה במרחק של 3-4 מטר...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
ת'אמת - לא יודע למה כ"כ הרבה אנשים מחזיקים מכל אותם אתרי "השוואת מחירים". לדעתי ניתן להשתמש בהם רק בתור מדד ייחוס ראשוני ותו לא:tommy212 כתב:למה זאפ לא נותן את הסמסונג?? כי הוא חדש?? כמה הוא עולה??...
1. נתקלתי בעשרות מקרים שהמחיר הכי זול שם הוא יקר יותר מאשר בחנות.
2. נתקלתי במקרים שחנויות מפרסמות מחיר זול כדי להתברג לראש הרשימה, אבל בפועל אין להן את המוצר או שאין בכוונתן לספקו, ומטרתן רק למשוך את הקונה הפוטנציאלי ואז להציע לו משהו אחר או "שדרוג"...
בקיצור, ובפרט בתחום של פלזמה/LCD - אין תחליף לייעוץ המקצועי שניתן לקבל בחנויות מתמחות עם אבא ואמא.
בסדר אבל דרך האתרים ניתן לראות את הסכום הממוצא
אני מסכים איתך שכדאי לקנות את אותם המוצרים בחנות אבל אני אישית מעדיף לבדוק קודם להתפס על איזה דגם ואז בחנות אני שומע עוד כל מני דברים עדיף לא עדיף יש יותר טוב וגם אתה בא עם איזה שהוא ידע מוקדם
אני מסכים איתך שכדאי לקנות את אותם המוצרים בחנות אבל אני אישית מעדיף לבדוק קודם להתפס על איזה דגם ואז בחנות אני שומע עוד כל מני דברים עדיף לא עדיף יש יותר טוב וגם אתה בא עם איזה שהוא ידע מוקדם
כפי שאיינשטיין כתב, בחלק גדול מהמקרים זה אפילו לא סכום ממוצע, אלא סכום מקסימום... גם אני נתקלתי במקרים כאלה שבהם המחיר הזול ביותר בזאפ גבוה משמעותית מהמחירים בחנויות.tommy212 כתב:בסדר אבל דרך האתרים ניתן לראות את הסכום הממוצא
אני מסכים איתך שכדאי לקנות את אותם המוצרים בחנות אבל אני אישית מעדיף לבדוק קודם להתפס על איזה דגם ואז בחנות אני שומע עוד כל מני דברים עדיף לא עדיף יש יותר טוב וגם אתה בא עם איזה שהוא ידע מוקדם...