התלבטות קשה האם לבטל עסקה על Q91 בגלל פיקסל 1 שרוף
לא יודע ולא מבין יותר מידי גדול אבל חברה שנתנה לך שני מסכים חדשים עם פיקסלים שרופים לא מבשר על טובות.
אני הייתי מתאזר בסבלנות,מבטל את העיסקה והולך לקנות מחברה אחרת.
פיקסלים שרופים הם כמו חצ'קונים מתחיל באחד ואז כל החברה מצטרפים.
פיקסלים שרופים הם כמו חצ'קונים מתחיל באחד ואז כל החברה מצטרפים.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
לי הגיעו שני מסכי שארפ עם פיקסלים שרופים,וגם בפיליפס הנוכחית יש אחד (טכנאי ביום שלישי) ככה שנראה לי שזה קורה בכל החברות.המוח כתב:לא יודע ולא מבין יותר מידי גדול אבל חברה שנתנה לך שני מסכים חדשים עם פיקסלים שרופים לא מבשר על טובות.
פיקסלים שרופים הם כמו חצ'קונים מתחיל באחד ואז כל החברה מצטרפים....
קורה בטח קורה.. כמו בכל דבר שקונים יש כאלה עם פגם ויש כאלו בלי..guy11 כתב:לי הגיעו שני מסכי שארפ עם פיקסלים שרופים,וגם בפיליפס הנוכחית יש אחד (טכנאי ביום שלישי) ככה שנראה לי שזה קורה בכל החברות.המוח כתב:לא יודע ולא מבין יותר מידי גדול אבל חברה שנתנה לך שני מסכים חדשים עם פיקסלים שרופים לא מבשר על טובות.
פיקסלים שרופים הם כמו חצ'קונים מתחיל באחד ואז כל החברה מצטרפים.......
כמו לקנות חולצה מכופתרת כשחסר לה כפתור. קורה וימשיך לקרות.
לגבי פרטים תוכל לראות פה:msa90 כתב:אחרי שתקבל את הדגם A450 תן פרטים עליו על איכות והכל... כי אי אפשר למצוא עליו פרטים בשום מקום..
וגם אם תוכל לברר מה המחיר שלה.....
http://www.samsung.com/za/consumer/deta ... fullspec=F
http://www.samsung.com/za/consumer/deta ... 2A450P1XXA
http://www.sybaritic.co.za/store/produc ... s_id=15885
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
נכון אבל לא מדוייק - הכוונה היא שה-Q91 מוחלפת בפלאזמה PNXXA450 ודגם ה-LCD הוא LAXXA450 (כאשר XX מייצג את גודל המסך).godmoney כתב:רגע,
Q91 זה פלסמה ו A450 זה LCD לא?
שנית כל,
איך אני בודק אם יש פיקסל שרוף?...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למען הדיוק - סידרה A450 מכילה גם LCD (גדלים כמו 32, 37, 40) וגם פלזמות (גדלים 42 ו- 50).
לפלזמות יש קידומת PS, ולמסכי ה-LCD קידומת LA.
בסידרה A550 הפלזמות הן FHD, בעוד שבסדרה A450 הן HD READY.
לפלזמות יש קידומת PS, ולמסכי ה-LCD קידומת LA.
בסידרה A550 הפלזמות הן FHD, בעוד שבסדרה A450 הן HD READY.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני דווקא משתמש ב-Movie Plus.
לרוב אני צופה בסרטי DVD ובלי הפיצ'ר הזה התנועה הייתה נראית לי קצת קופצנית. ה-Movie plus שיפר את זה בצורה נהדרת אבל אני חייב לציין שאני מסכים שזה גורם לסרטים להראות כמו תכנית ריאליטי או אופרת סבון.
לקח לי כשבועיים להתרגל לעניין הזה וכעת זה נראה לי מצויין, אבל נראה לי שזה גורם לקצת Judder. העדפתי את זה על תנועה פחות חלקה.
לרוב אני צופה בסרטי DVD ובלי הפיצ'ר הזה התנועה הייתה נראית לי קצת קופצנית. ה-Movie plus שיפר את זה בצורה נהדרת אבל אני חייב לציין שאני מסכים שזה גורם לסרטים להראות כמו תכנית ריאליטי או אופרת סבון.
לקח לי כשבועיים להתרגל לעניין הזה וכעת זה נראה לי מצויין, אבל נראה לי שזה גורם לקצת Judder. העדפתי את זה על תנועה פחות חלקה.