תאמין לי אני כרגע זה עוסק בשיפוץ שלה שוב. אני ביום חופש היום והחלטתי לבנות תבנית יציקה עבור ארבעת בולמי הזעזועים שלה שעשויים מגומי שכבר נסדק. אל התבנית שאני מכין אני אצוק סיליקון RTV שחור ואכין בולמים לכל החיים ולא גומי שמתייבש. בינתיים החלק הראשון של תבנית הגבס יצאה 10. אני מחכה לייבוש של החלק השני ואז ובדוק את ההתאמה בין שני החלקים. אתן לגבס להתייבש כמה שעות כדי שיגיע לקשיות טובה. אחר כך אני מורח את התבנית בחומר סיכה שמנוני כדי שהסיליקון לא יידבק לדפנות ומחכה בסבלנות איזה 24-48 שעות למיצוק סופי. נראה איך זה יצא. אני לא וויתרתי על המחרשה
דגימות אודיו של ראשי פטפון, פטפונים, פונו סטייג'ים וכיו"
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
indi5,
תאמין לי אני כרגע זה עוסק בשיפוץ שלה שוב. אני ביום חופש היום והחלטתי לבנות תבנית יציקה עבור ארבעת בולמי הזעזועים שלה שעשויים מגומי שכבר נסדק. אל התבנית שאני מכין אני אצוק סיליקון RTV שחור ואכין בולמים לכל החיים ולא גומי שמתייבש. בינתיים החלק הראשון של תבנית הגבס יצאה 10. אני מחכה לייבוש של החלק השני ואז ובדוק את ההתאמה בין שני החלקים. אתן לגבס להתייבש כמה שעות כדי שיגיע לקשיות טובה. אחר כך אני מורח את התבנית בחומר סיכה שמנוני כדי שהסיליקון לא יידבק לדפנות ומחכה בסבלנות איזה 24-48 שעות למיצוק סופי. נראה איך זה יצא. אני לא וויתרתי על המחרשה
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
-
chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
indi5,
תודה על הפרגון.
תאמין לי זה כיף לא רגיל ועוד יותר אם מה שעושים מצליח.
התבנית יצאה ממש מצוינת. בצהריים כבר יצקתי את הסיליקון השחור. עכשיו אני אחכה איזה 48 שעות עד למיצוקו. אני מת כבר שהזמן יעבור מהר כדי לבדוק מה יצא. העניין שהכנתי תבנית בודדת ועכשיו אני אצטרך לחזור על הפעולה הזאת עוד 3 פעמים.
תודה על הפרגון.
התבנית יצאה ממש מצוינת. בצהריים כבר יצקתי את הסיליקון השחור. עכשיו אני אחכה איזה 48 שעות עד למיצוקו. אני מת כבר שהזמן יעבור מהר כדי לבדוק מה יצא. העניין שהכנתי תבנית בודדת ועכשיו אני אצטרך לחזור על הפעולה הזאת עוד 3 פעמים.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
חנן תעביר את השעון לשעה שאתה רוצה והנה עבר לך מהר הזמן, איך לא חשבת על זה לפני כן ?........
מאחל לך בהצלחה , אגב צביקה מחר ישלח האישה פיספה היום את השעות פתיחה אל דאגה הוא יגיע אליך.......ואל תשכח תמונות.....
מאחל לך בהצלחה , אגב צביקה מחר ישלח האישה פיספה היום את השעות פתיחה אל דאגה הוא יגיע אליך.......ואל תשכח תמונות.....
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
הכי חשוב זה שיצליח לך אבל בלי תמונות אתה לא נכנס לפורום....!
שלא תעשה תרגיל כמו פעם שעברה...
שלא תעשה תרגיל כמו פעם שעברה...
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
אתה רואה-אם היה לך פטפון פטריה-היית כבר מסיים את הג'וב הזה......chalmh כתב:indi5,
תודה על הפרגון.
התבנית יצאה ממש מצוינת. בצהריים כבר יצקתי את הסיליקון השחור. עכשיו אני אחכה איזה 48 שעות עד למיצוקו. אני מת כבר שהזמן יעבור מהר כדי לבדוק מה יצא. העניין שהכנתי תבנית בודדת ועכשיו אני אצטרך לחזור על הפעולה הזאת עוד 3 פעמים....