היתה עולה איתה לסיבוב ?MartinHSabag כתב:FIFTH GEAR אחריהם לדעתי עם הנהגת Vicki Butler-Henderson לא רע....
חולת אדרנלין וריח צמיגים שרופים
ספיישל הקוטב לא היה חלק מעונה, אם אני זוכר נכון הוא שודר לפני עונה 10אור כתב:איזה מספר היה הפרק בקוטב הצפוני ובאיזו עונה?...

דווקא אני לא כל כך מסכים עם זה שלא ניתן להשוות...elias כתב:אין טעם להשוות בין TOP GEAR לFIFTH GEAR! תוכניות אם מיקוד שונה לחלוטין!
FIFTH GEAR תוכנית הרבה יותר ממוקדת, מציגים שאם נהגי מרוצים בינלאומיים, תוכנית על מכוניות במובן היותר קלאסי שיש! גם די משעמם לדעתי!
TOP GEAR זו כבר תוכנית שונה לגמרי, כן היא על מכוניות אבל הרבה יותר מזה! הרבה תוכן נוסף מעבר למכוניות, כמו תחרויות שונות ומשונות אתגרים הזויים, וחוש הומור(בו נודע בזה כולנו צופים בה בגלל זה) משובח!
יום טוב!...

לא צריך להיסחףhunter22 כתב:מבחינתי זה היה יכול להיות הפרק האחרון לעונה, פשוט יהיה קשה לעלות ממנו......
צודק, זה היה בלהט הרגעHazooM כתב:לא צריך להיסחףhunter22 כתב:מבחינתי זה היה יכול להיות הפרק האחרון לעונה, פשוט יהיה קשה לעלות ממנו......![]()
המירוץ ביפן בהחלט היה מצויין, למרות שלדעתי לא היה מספיק "דיבורים" על ה GTR, כנראה
בגלל שהם שומרים את זה למבחן שיהיה בהמשך. יפן אגב, נראית כמו סיוט לתייר הממוצע...
האלפא 8C היא ויזואלית משהו לא נורמלי, אני זוכר מאוטומוטור ועכשיו מהטפט שמול הפרצוף
שלי....