סוף סוף התקינו לי את הממיר החדש של HOT HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
fimkap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #41 

התקינו לי היום ממיר HD חדש. בזמן הקצר שהיה לי בבוקר הכל נראה בסדר. היו כמה פריזים והודעת אין קליטה בערוצי HD , מקווה שזה לא יחזור.
HD עובר דרך HDMI ו SD הגדרתי דרך SVIDEO אבל מה - SD וHD משדר בכל היציאות האלה, כלומר, אם אני צופה ב HD דרך HDMI ועובר ל SD אז SD משדר ב HDMI ומה שיותר מפתיע אם צופים ב SD דרך SVIDEO ועוברים ל HD אז ממיר משדר HD ב DOWNSCALING דרך SVIDEO.
יש למישהו פתרון לזה?
אני הייתי מעדיף שלא יהיה SIGNAL ביציאות שלא הוגדרו לSD או HD.

miron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #42 

אצלי יש תופעה מוזרה מאוד!
חיברתי את הממיר גם בקומפוננט לרסיבר 2700 כדי שהרסיבר יבצע את האפסקיילינג והמתיחה ל SD אך משום מה יציאת הקומפוננט מוציאה 720P באופן קבוע!
אני רואה זאת באמצעות הרסיבר שמדווח על אות 720 בכניסה הקומפוננט והרסיבר עצמו מסרב לבצע אפסקיילינג
הפתעה נוספת היא שכאשר אני משנה את הרזולוצייה ביציאת ה HDMI מ AUTO ל576 אז הכל מסתדר
מישהו נתקל בבעיה דומה?!

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 0

שליחה #43 

[imהתקינו לי היום ממיר HD חדש. בזמן הקצר שהיה לי בבוקר הכל נראה בסדר. היו כמה פריזים והודעת אין קליטה בערוצי HD , מקווה שזה לא יחזור.
HD עובר דרך HDMI ו SD הגדרתי דרך SVIDEO אבל מה - SD וHD משדר בכל היציאות האלה, כלומר, אם אני צופה ב HD דרך HDMI ועובר ל SD אז SD משדר ב HDMI ומה שיותר מפתיע אם צופים ב SD דרך SVIDEO ועוברים ל HD אז ממיר משדר HD ב DOWNSCALING דרך SVIDEO.
יש למישהו פתרון לזה?
אני הייתי מעדיף שלא יהיה SIGNAL ביציאות שלא הוגדרו לSD או HD. g]

לבקש מהוט מדריך הגדרות באנגלית לממיר זה, אני ביקשתי ואמרו שיחפשו- " אשרי המאמין " .באתר של הוט HDבעברית - http://www.hot.net.il/SIP_STORAGE/FILES/7/11957.pdf אין הגדרות ספציפיות מתקדמות לממיר זה .חברת THOMSON לא ניראה לי שתספק מדריך כזה , לא ראיתי כזה באתר שלהם . אפשר לנסות לדרוש !

גם אצלי קיימת אותה בעיה ולא יודע מה לעשות !?
יש למישהו פתרון לזה ?

kalda01
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3099
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #44 

איך מומלץ לחבר את הממיר המשולב כדי שהמסך יבצע את המתיחה בשידור SD ולא הממיר ?

starre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #45 

אני חושב שאם היו משדרים SD ב16:9 כמו באירופה, לא היינו מחפשים פתרון והיינו רואים את הכל דרך HDMI. אולי אני טועה, אבל אני חושב שהגדרת שדור דרך HDMI נועל את התמונה ב-16:9. כלומר שדור של 4:3 מיד מקבל פםים בצדדים ורק אחר כך עובר מתיחה.
puca כתב:[יש למישהו פתרון לזה ?
...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שידורי ה HD בערוץ 520 -WOOM HD

שליחה #46 

מהבוקר 22/06 אין שידורי HD בערוץ - WOOM HD !
הוט משדרת בשעה זו את הערוץ ללא הדלקת הנורית הכחולה - HD בממיר המשולב !
זה אומר שזה........! לא שידור HD בערוץ זה ! למרות איכות די טובה של הערוץ על המסך .

יש לציין כי שבועה שעבר אותה תופעה היתה בערוץ -511 EUROSPORT HD
התקלה( ?!! )אז תוקנה מיד ,בעקבות פניות רבות של לקוחות ל מח הטכנית בהוט !ׁ כנראה הוט מנסה לחסוך פס רחב !
כל מחזיקי הממיר המשולב החדש ,נא לבדוק תופעה זו ! ולפעול בהתאם ........אתם משלמים בעבור חבילת ה- HD לא !

puca
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #47 

אכן אחרי יממה של שידורי SD בערוץ 520 WOOM HD -נורית ה HD הכחולה בממיר המשולב לא דלקה . מהבוקר 7:45 ראייתי כי הוט משדרת ערוץ זה ב HD - הנורית הכחולה דולקת בזמן העברת שידור של ערוץ זה בממיר המשולב ! תופעה זו כנראה בעקבות פניות רבות שלנו למח טכנית שלהם . ניראה עד מתיי !? חברים העקשנות משתלמת במימוש זכויותינו !

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”