Sweet Spot שאלה מעניינת :)
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר.
heresjohnny
עשית השוואה?
אני עשיתי לא מעט השוואות בין רסיברים לק"ב למגברי
סטריאו ואני באופן אישי לא הרגשתי בהבדל היו אפילו
פעמים בהם הרסיבר לק"ב נישמע יותר טוב בסטריאו
מאשר מגבר סטריאו.
אני מכיר לא מעט פריקים של מוסיקה ששומעים סטריאו
ברסיבר לק"ב.
עשית השוואה?
אני עשיתי לא מעט השוואות בין רסיברים לק"ב למגברי
סטריאו ואני באופן אישי לא הרגשתי בהבדל היו אפילו
פעמים בהם הרסיבר לק"ב נישמע יותר טוב בסטריאו
מאשר מגבר סטריאו.
אני מכיר לא מעט פריקים של מוסיקה ששומעים סטריאו
ברסיבר לק"ב.
ואם תיקח מגבר סטריאו שיעלה עוד פי 2 - תקבל 800% יותר מהרמקוליםheresjohnny כתב:אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר....
ויטלי
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לפני הקניה שמעתי ניסיתי ולא השתכנעתי...heresjohnny כתב:אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר....
בכל מקרה אם ארצה בעתיד להוסיף גם מגבר סטריאו יעודי אוכל להשתמש ב 863 כ
pre amp...
בינתיים אני נהנה מאוד מה pure direct.
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חושב שאתה טועה.vitalyi כתב:ואם תיקח מגבר סטריאו שיעלה עוד פי 2 - תקבל 800% יותר מהרמקוליםheresjohnny כתב:אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר....? זה לא עובד כך.... לכל רמקול יש גבול היכולת, מעבר לגבול הזה כבר לא משנה איזה מגבר תשים. אני כבר לא מדבר על זה שהשוואת מחיר הרסיבר למחיר המגבר הייעודי היא חסרת משמעות (היה פעם דיון בנושא...)
...
אתה גם לא קורא את כל ההודעה. ואינך מבין אותה לצערי.
בתור מי שעבר דרך ארוכה ממערכות בסיסיות למערכות בינוניות המבוססות רסיברים, משם - למערכות טובות המבוססות רסיברים ומשם - למערכת סטריאו משובחת שיש לי כיום, אני חושב שאני צודק (אין כמו ניסיון...).heresjohnny כתב: אני חושב שאתה טועה.
אתה גם לא קורא את כל ההודעה. ואינך מבין אותה לצערי....
החלפת רסיבר במגבר סטריאו לא משפרת סאונד באופן אוטומטי, תלוי איזה רסיבר באיזה מגבר מחליפים (+סינרגיה בין רמקולים למגבר ושאר ירקות). וגבול היכולת של המערכת נקבע, לרוב, ע"י גבול היכולת של רמקולים. אם יש לך רמקולים שלא מסוגלים "לבנות" נכון את הבמה ואת האימג'נג - שום מגבר לא יעזור. ולהפך, עם רמקולים טובים גם רסיבר (טוב) יכול להישמע מעולה.
לכן, איך שמרטין אומר, כל דבר לגופו - אי-אפשר לאמר שהחלפת כל רסיבר במגבר סטריאו כלשהו אוטומטית משפרת את סאונד המערכת, במיוחד במאות אחוזים.
ויטלי
זה לא ייתן לך כלום (או כמעט כלום). במידה ולרסיבר שלך יש כניסות Multi channel (או כדומה) – קנה pre stereo ותשתמש ברסיבר בתור מגבר כוח.kingshoko כתב: בכל מקרה אם ארצה בעתיד להוסיף גם מגבר סטריאו יעודי אוכל להשתמש ב 863 כ
pre amp......
ויטלי
-
kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
יש Multi Channel...vitalyi כתב:זה לא ייתן לך כלום (או כמעט כלום). במידה ולרסיבר שלך יש כניסות Multi channel (או כדומה) – קנה pre stereo ותשתמש ברסיבר בתור מגבר כוח.kingshoko כתב: בכל מקרה אם ארצה בעתיד להוסיף גם מגבר סטריאו יעודי אוכל להשתמש ב 863 כ
pre amp.........
אבדוק את העניין כשיהיה רלוונטי, תודה.