Sweet Spot שאלה מעניינת :)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
heresjohnny
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #22 

heresjohnny
עשית השוואה?
אני עשיתי לא מעט השוואות בין רסיברים לק"ב למגברי
סטריאו ואני באופן אישי לא הרגשתי בהבדל היו אפילו
פעמים בהם הרסיבר לק"ב נישמע יותר טוב בסטריאו
מאשר מגבר סטריאו.
אני מכיר לא מעט פריקים של מוסיקה ששומעים סטריאו
ברסיבר לק"ב.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #23 

heresjohnny כתב:אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
אם היית שם לו מגבר סטריאו המתקרב למחירו או יקר ממנו היית מוצי אממנו בערך 400% יותר.
...
ואם תיקח מגבר סטריאו שיעלה עוד פי 2 - תקבל 800% יותר מהרמקולים :roll: ? זה לא עובד כך.... לכל רמקול יש גבול היכולת, מעבר לגבול הזה כבר לא משנה איזה מגבר תשים. אני כבר לא מדבר על זה שהשוואת מחיר הרסיבר למחיר המגבר הייעודי היא חסרת משמעות (היה פעם דיון בנושא...)
ויטלי

kingshoko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #24 

heresjohnny כתב:אם היית מחבר לו מגבר סטריאו באותו מחיר כמו של ה863 היית מקבל מהרמקול הזה בערך 200% יותר.
...
לפני הקניה שמעתי ניסיתי ולא השתכנעתי...
בכל מקרה אם ארצה בעתיד להוסיף גם מגבר סטריאו יעודי אוכל להשתמש ב 863 כ
pre amp...

בינתיים אני נהנה מאוד מה pure direct.

heresjohnny
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

vitalyi כתב:
...
ואם תיקח מגבר סטריאו שיעלה עוד פי 2 - תקבל 800% יותר מהרמקולים :roll: ? זה לא עובד כך.... לכל רמקול יש גבול היכולת, מעבר לגבול הזה כבר לא משנה איזה מגבר תשים. אני כבר לא מדבר על זה שהשוואת מחיר הרסיבר למחיר המגבר הייעודי היא חסרת משמעות (היה פעם דיון בנושא...)
...
אני חושב שאתה טועה.

אתה גם לא קורא את כל ההודעה. ואינך מבין אותה לצערי.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

heresjohnny כתב: אני חושב שאתה טועה.

אתה גם לא קורא את כל ההודעה. ואינך מבין אותה לצערי.
...
בתור מי שעבר דרך ארוכה ממערכות בסיסיות למערכות בינוניות המבוססות רסיברים, משם - למערכות טובות המבוססות רסיברים ומשם - למערכת סטריאו משובחת שיש לי כיום, אני חושב שאני צודק (אין כמו ניסיון...).

החלפת רסיבר במגבר סטריאו לא משפרת סאונד באופן אוטומטי, תלוי איזה רסיבר באיזה מגבר מחליפים (+סינרגיה בין רמקולים למגבר ושאר ירקות). וגבול היכולת של המערכת נקבע, לרוב, ע"י גבול היכולת של רמקולים. אם יש לך רמקולים שלא מסוגלים "לבנות" נכון את הבמה ואת האימג'נג - שום מגבר לא יעזור. ולהפך, עם רמקולים טובים גם רסיבר (טוב) יכול להישמע מעולה.

לכן, איך שמרטין אומר, כל דבר לגופו - אי-אפשר לאמר שהחלפת כל רסיבר במגבר סטריאו כלשהו אוטומטית משפרת את סאונד המערכת, במיוחד במאות אחוזים.
ויטלי

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

kingshoko כתב: בכל מקרה אם ארצה בעתיד להוסיף גם מגבר סטריאו יעודי אוכל להשתמש ב 863 כ
pre amp...
...
זה לא ייתן לך כלום (או כמעט כלום). במידה ולרסיבר שלך יש כניסות Multi channel (או כדומה) – קנה pre stereo ותשתמש ברסיבר בתור מגבר כוח.
ויטלי

kingshoko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #28 

vitalyi כתב:
kingshoko כתב: בכל מקרה אם ארצה בעתיד להוסיף גם מגבר סטריאו יעודי אוכל להשתמש ב 863 כ
pre amp...
...
זה לא ייתן לך כלום (או כמעט כלום). במידה ולרסיבר שלך יש כניסות Multi channel (או כדומה) – קנה pre stereo ותשתמש ברסיבר בתור מגבר כוח.
...
יש Multi Channel...
אבדוק את העניין כשיהיה רלוונטי, תודה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”