ז"א שאפשר לחבר רק כונן חיצוני אחד? זה ממש לא מספיק. לי יש שלושה של טרה מחוברים ל-4100 וממש חסרה לי האפשרות לחבר עוד אחד.ziv_r כתב:כמו שאתה יודע, לעיתים אין אפשרות להקים רשת ביתית בבית ולכן יש צורך להעביר את התוכן על גבי כונן קשיח חיצוני.
במקרה של ה 6500, יש צורך להעביר את כל הנגן (ניתוק כבלי A/V וחשמל) או להשתמש בכונן קשיח חיצוני USB (אפשרות עדיפה יותר בשל הקלות הגדולה יותר בניוד).
במקרה של ה ISTAR, קיימת אפשרות זהה לחיבור כונן קשיח חיצוני USB (ועדיפה בשל הצורך לנייד רק את הכונן) ואפשרות נוספת (על חשבון מחבר USB) לחיבור כונן חיצוני SATA אשר הרבה יותר קל לניוד מכיוון שאין צורך לנייד גם את ספק הכח. בנוסף, כונן חיצוני בעל חיבוריות SATA יניב מהירות העברת נתונים של כמעט פי 3 לפי בדיקות שלי לעומת כונן USB חיצוני, 25MBps לעומת כמעט 70MBps....
תגובות להצצה ראשונה: מזרימדיה ISTAR Mini HDMI 1.3
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46452
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1.
למי שזקוק לגישת Telnet למכשיר ה NMT שברשותו (HD X 900, A-100, ISTAR, Egreat):
http://www.dbzoo.com/wiki/istar/telnetaccess
2.
הורדות של טורנטים - V
הורדות מ USENET - בעדכון הקושחה של סוף יוני.
הורדות מ Rapidshare - ממש בקרוב...
3.
מעתה ניתן להתעדכן לגבי עדכוני קושחה לנגני ה ISTAR דרך RSS (תנחשו למי הם הקשיבו?).
למי שזקוק לגישת Telnet למכשיר ה NMT שברשותו (HD X 900, A-100, ISTAR, Egreat):
http://www.dbzoo.com/wiki/istar/telnetaccess
2.
הורדות של טורנטים - V
הורדות מ USENET - בעדכון הקושחה של סוף יוני.
הורדות מ Rapidshare - ממש בקרוב...
3.
מעתה ניתן להתעדכן לגבי עדכוני קושחה לנגני ה ISTAR דרך RSS (תנחשו למי הם הקשיבו?).
הורדות מ USNET
רוב רובם של הקבצים הרי מופיע בפורמט RAR , האם פריסת הקובץ תתבצע על ידי המכשיר, או שאצטרך לגשת למחשב שלי ולפרוס את הקובץ שהורדתי לפופ משם בצורה כפי שאני עושה את זה כיום.
אם לא ניתן להגיע לקובץ המדיה הסופי בלי לקום מהספה אז מה היתרון של הורדה מיוזנט באמצעות המכשיר?
אם לא ניתן להגיע לקובץ המדיה הסופי בלי לקום מהספה אז מה היתרון של הורדה מיוזנט באמצעות המכשיר?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היתרון שאני רואה הוא חסכון בחשמל. מזרימדיה צורך מעט מאוד חשמל לעומת HTPC או מחשב.
בנוסף, ניתן לבדוק את מצב ההורדות בעזרת השלט בלי לקום למחשב.
בנוסף, ניתן לבדוק את מצב ההורדות בעזרת השלט בלי לקום למחשב.
זיו,
כולי תחנונים ובקשה - פרסם את המדריך
אני רוצה לקנות מזרים מדיה ואני מתלבט לגמרי בין:
1) פופקורן
2) HDX 900
3) ISTAR MINI HDMI 1.3
חבר שלי מגיע מספרד עוד מעט והוא יביא איתו את הנגן שאני אומר לו, עכשיו נשאר לי רק לבחור....
אז בבקשה פרסם את המאמר או לפחות אמור לנו מה התאריך שבו המאמר יפורסם כדי שאני אידע אם לחכות...
והכי חשוב, באמת באמת תודה על כל המידע והמאמרים שלך בתחום
כולי תחנונים ובקשה - פרסם את המדריך
אני רוצה לקנות מזרים מדיה ואני מתלבט לגמרי בין:
1) פופקורן
2) HDX 900
3) ISTAR MINI HDMI 1.3
חבר שלי מגיע מספרד עוד מעט והוא יביא איתו את הנגן שאני אומר לו, עכשיו נשאר לי רק לבחור....
אז בבקשה פרסם את המאמר או לפחות אמור לנו מה התאריך שבו המאמר יפורסם כדי שאני אידע אם לחכות...
והכי חשוב, באמת באמת תודה על כל המידע והמאמרים שלך בתחום
חבר שלי גר בספרד והוא מגיע לביקור עוד 3 שבועות
הוא אמר לי שאין לו שום בעיה להביא מה שאני רוצה (וכמובן שהוא לא ישלם מכס
) אז החלטתי לפנק את עצמי במזרים מדיה וסוף סוף להנות ממסך הLCD בסלון כמו שצריך.
עכשיו אני רק צריך להחליט על איזה נגן ללכת ויש מצב שהסקירה של זיו לגבי ISTAR יכולה להכריע את הכף...
אחרי יצירת קשר עם החברה של הנגן HDX900 הם אמרו לי מפורשות שאין להם ספק בספרד ולא ניתן לקנות את הנגן הזה שם באופן רשמי (מישהו אולי כן מכיר חנות במדריד שמוכרת את הנגן הזה שם?!) אז כרגע אני בדילמה בין הפופקורן לבין ISTAR.
הבנתי גם שלנגן ISTAR אין אפשרות לחבר כונן פנימי אלא רק חיצוני, זה יכול להיות מינוס רציני מבחינתי כי אני צריך שהנגן יהיה כמה שיותר אלגנטי כדי לעבור בהצלחה את מבחן האישה
מצאתי חנות בספרד שמוכרת את הISTAR 1.3 במחיר של 279 יורו,
ואת הפופקורן A-100 במחיר של 199 יורו
הוא אמר לי שאין לו שום בעיה להביא מה שאני רוצה (וכמובן שהוא לא ישלם מכס
עכשיו אני רק צריך להחליט על איזה נגן ללכת ויש מצב שהסקירה של זיו לגבי ISTAR יכולה להכריע את הכף...
אחרי יצירת קשר עם החברה של הנגן HDX900 הם אמרו לי מפורשות שאין להם ספק בספרד ולא ניתן לקנות את הנגן הזה שם באופן רשמי (מישהו אולי כן מכיר חנות במדריד שמוכרת את הנגן הזה שם?!) אז כרגע אני בדילמה בין הפופקורן לבין ISTAR.
הבנתי גם שלנגן ISTAR אין אפשרות לחבר כונן פנימי אלא רק חיצוני, זה יכול להיות מינוס רציני מבחינתי כי אני צריך שהנגן יהיה כמה שיותר אלגנטי כדי לעבור בהצלחה את מבחן האישה
מצאתי חנות בספרד שמוכרת את הISTAR 1.3 במחיר של 279 יורו,
ואת הפופקורן A-100 במחיר של 199 יורו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

kisin,
אתה מתכוון לביקורת על ה ISTAR 1.3?
כמו שכבר רשמתי, אני עובד עליה בימים אלו ממש (בשנייה זאת אפילו). מכיוון שאני כותב אותה בזמני הפנוי אשר איננו רב, התהליך לוקח זמן מה.
שים לב כי חברת ISTAR מאפשרת דרכה לרכוש מארז חיצוני פסיבי עבור כונן קשיח עם ממשק SATA & USB בעל עיצוב תואם ל ISTAR 1.3.
הכונן עולה $32 ואם בכל מקרה התכוונת לרכוש מארז, הייתי ממליץ על מארז זה בשל העיצוב התואם והעלות. שים לב כי המארז איננו כולל ספק כוח והוא ניזון עבור כך ממארז ה ISTAR 1.3 עצמו.
פרסמתי בזמנו תמונות של המארז, הוא אסטטי ונעים לעין.
אתה מתכוון לביקורת על ה ISTAR 1.3?
כמו שכבר רשמתי, אני עובד עליה בימים אלו ממש (בשנייה זאת אפילו). מכיוון שאני כותב אותה בזמני הפנוי אשר איננו רב, התהליך לוקח זמן מה.
שים לב כי חברת ISTAR מאפשרת דרכה לרכוש מארז חיצוני פסיבי עבור כונן קשיח עם ממשק SATA & USB בעל עיצוב תואם ל ISTAR 1.3.
הכונן עולה $32 ואם בכל מקרה התכוונת לרכוש מארז, הייתי ממליץ על מארז זה בשל העיצוב התואם והעלות. שים לב כי המארז איננו כולל ספק כוח והוא ניזון עבור כך ממארז ה ISTAR 1.3 עצמו.
פרסמתי בזמנו תמונות של המארז, הוא אסטטי ונעים לעין.