10000BC איבד את ערכו במהלך הירידה...
בהחלט יש לו מקום של כבוד בשירשור הזה

באמצע ההורדה חל מהפך והסרט שילשל את ערכו...sam22 כתב:גם סרטים שמבוססים על אפקטים, מאבדים את הערך שלהם
10000BC איבד את ערכו במהלך הירידה...![]()
בהחלט יש לו מקום של כבוד בשירשור הזה...
לדעתי במפגשים מהסוג השלישי יש גם אווירה וגם סיפור טוב.guyezra כתב:eyk77,
סרטים שמבוססים על אפקטים, מאבדים מהערך שלהם עם השנים.
על מנת להנות היום מסרט ישן צריך שהוא יהיה בעל אווירה משחק וסיפור טוב ושהאפקטים יהיו עניין משני (למשל THE OMEN 1976 או ALIEN) וגם היום אנשים רגילים לקצב מהיר מאוד בסרטים וקשה יותר לראות סרטים איטיים.
חוץ מזה אני ראיתי מאוד מזמן את הסרט הזה ולא זכור לי משם משהו מיוחד (בניגוד למלמחת הכוכבים והאימפריה מכה שנית למשל) שנחרטו חזק בזיכרונות הילדות שלי, ככה שאני די שותף לדעתו של זיו לגבי הסרט הספציפי הזה.
ודבר אחרון זה כמובן טעם וריח...

למה...?eyk77 כתב:אני עדיין מקווה שיום אחד נזכה לראות חוצנים שנוחתים כאן, ואני די מאמין שזה יהיה מאוד דומה למה שספילברג ראה בדמיונו בסרט מפגשים מהסוג השלישי, זה הרבה יותר הגיוני מאשר סרטי מלחמת הכוכבים ......

מקובל ביותר - נראה שקצת סטינו מנושא השרשור...ziv_r כתב:אני מחזיק בדיעה זהה לגיא, אם יתקיים מפגש מסוג זה - סביר להניח שהוא יהיה בסגון אלים יותר כמו Independence day ולא מופע אור קולי...
טוב נו, אנחנו מתווכחים על שטויות. אני מציע כי נסיים את הדיון בנושא כאן ונעלה שרשור זה במפגש החוצנים הקרוב, המפסיד+
עליו.
מקובל?...

ziv_r כתב:טוב נו, אנחנו מתווכחים על שטויות. אני מציע כי נסיים את הדיון בנושא כאן ונעלה שרשור זה במפגש החוצנים הקרוב, המפסיד+
עליו.
מקובל?...