אומגה אודיו OLP-603 סיפור בהמשכים :idea:
מה נסגר בסוף עם הרמקולים?
יש לי שני רמקולים מאותו דגם.
אבל הם שונים ממה שהיה לך. אצרף תמונות בהמשך.
וופרים שונים ממה שיש לך.
וופר אחד יושב בקופסא דגורה משלו (SEALED) וופר שני יושב בקופסה אחרת ביחד עם טוויטרים ופורט של באס (OPEN BOX).
על מדבקה מאחורה רשום שיש שני טוויטרים שונים בגדולים של 1.1 ו-1.25 אינץ. אבל בפועל יש שני טוויטרים זהים של 1.1. אני חושב שהם של MOREL MDT29 אבל על טוויטרים לא רשום מילה. קניתי לשני הטוויטרים ממבראנות חדשות מ-MOREL. דגם ממבראנות נקרא R-29. ממבראנות ישינות היהו במצב גרוע, עם חורים לולא צורה.
שני הטוויטרים נזנים מאותן נקודות על קרובוסר אבל על מדבקה מאחורה רשום שהם 4 WAY.
אני סבור שאף אחד לא שינה שום דבר ברמקולים אלו כי כל הדרייבים היהו מודבקים לקופסא בדבק מקורי.
חיה מזרה כזאת.
בקרוסובר יש שני אלקרוליטים של 22UF של איזשהו בראנד סיני SAMWHA שאותם אני הולך הלחליף ל-
RBD-080: 22uF 100Vdc Elna RBD Electrolytic Bipolar Capacitor
קבל שני הוא EVOX MMK 100V 10% 5.6UF שאותם אני הולך הלחליף ל-
CSA 5U6H250V: 5.6uF 250Vdc ClarityCap CSA Range Polypropylene
נראה מה תהיה תוצאה.
בנתיים הם נשמעים די גרוע, סאונד מרוח כזה. מקווה שזה לא בעיה של וופרים
אולי מגבר שלי NAD C316BEE חלש טיפה.
יש לי שני רמקולים מאותו דגם.
אבל הם שונים ממה שהיה לך. אצרף תמונות בהמשך.
וופרים שונים ממה שיש לך.
וופר אחד יושב בקופסא דגורה משלו (SEALED) וופר שני יושב בקופסה אחרת ביחד עם טוויטרים ופורט של באס (OPEN BOX).
על מדבקה מאחורה רשום שיש שני טוויטרים שונים בגדולים של 1.1 ו-1.25 אינץ. אבל בפועל יש שני טוויטרים זהים של 1.1. אני חושב שהם של MOREL MDT29 אבל על טוויטרים לא רשום מילה. קניתי לשני הטוויטרים ממבראנות חדשות מ-MOREL. דגם ממבראנות נקרא R-29. ממבראנות ישינות היהו במצב גרוע, עם חורים לולא צורה.
שני הטוויטרים נזנים מאותן נקודות על קרובוסר אבל על מדבקה מאחורה רשום שהם 4 WAY.
אני סבור שאף אחד לא שינה שום דבר ברמקולים אלו כי כל הדרייבים היהו מודבקים לקופסא בדבק מקורי.
חיה מזרה כזאת.
בקרוסובר יש שני אלקרוליטים של 22UF של איזשהו בראנד סיני SAMWHA שאותם אני הולך הלחליף ל-
RBD-080: 22uF 100Vdc Elna RBD Electrolytic Bipolar Capacitor
קבל שני הוא EVOX MMK 100V 10% 5.6UF שאותם אני הולך הלחליף ל-
CSA 5U6H250V: 5.6uF 250Vdc ClarityCap CSA Range Polypropylene
נראה מה תהיה תוצאה.
בנתיים הם נשמעים די גרוע, סאונד מרוח כזה. מקווה שזה לא בעיה של וופרים