תמונות רבותיי תמונות...קורו428XD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #61 

לא אולי,בטוח :lol:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #62 

ישראל123 כתב:
hassan כתב:
ישראל123 כתב:
hassan כתב:
shraga007 כתב:
Rino כתב:
shraga007 כתב:חבר'ה זה ויכוח לא נגמר.
לדעתי אלה שמבינים במסכים ועושים בדק רציני לפני הקניה ,הרוב לוקח פלזמה לביתו ולא LCD.
אלה שלא מבינים נחלקים לשתיים: אם אין להם את מי לשאול הם הולכים לחנות ודוחפים להם LCD בטוענה שטכנולגית הפלזמה מתה.
אלה שיש להם מי לשאול ברוב המקרים לוקחים פלזמה אחרי שהם "נרגעים" שפלזמה לא הולכת למות ושלא בורח לה גז.

ראיתי מספר גדול של LCD. כולל בתערוכה הנהדרת של האתר, בכל התכנים האפשריים כולל 1080P ואכן חלקן נראות לא רע בכלל, אבל שאתה רואה את הקורו אתה ישר אומר "אני רוצה כזאת".
ראיתי גם קונסולות על פלזמות של פנאסוניק ופיוניר וזה נראה מעלף לא פחות מעל הסוני FHD.

לסיכום, אין ספק ש-LCD זמינים יותר וזולים יותר במסכים הקטנים, במסכים הגדולים זה מתהפך.
בתור אחד שיש לו משני הטכנולוגיות אני פוסק בבירור לטובת הפלזמה, למרות שהפלזמה היא פיוניר ואז אין בכלל תחרות מול שום מסך אחר.

העיקר שכולם יהיו מרוצים מהקניה שלהם, וזה לגיטימי להביע דעה.
...
אלה שמבינים אז קונים מה שהם צריכים ולא בהכרח פלזמה,
ושאתה משקיע 25K במסך LCD אז אף אחד לא "דוחף" לך אותו....

ואתה "פוסק" ? מה אתה דיין בבית המשפט של מסכים :lol:
...
אמרתי הרוב ולא כולם.
כמה אנשים אתה מכיר שיש להם תקציב של 25K ומשקיעים אותו ב-LCD?
רוב האנשים עם תקציבים כאלה לא משחקים בקונסולות אלה קונים מסכים כאלה לצפייה בסרטים וטלווזיה ולמטרה זאת יש לפלזמה עדיפות ברורה ובמיוחד לפיוניר.

חוץ ממך , חסן ו-NEW_WAVE רוב החברים הרציניים בפורום הם בעד הפלזמה שלהוציא אולי קונסולות משחק נותנת חוויה צפייה טובה ונעימה יותר.

אתה הבנת את זה צרור? רינו צרור? :lol: :lol:
...
אדון SHRAGA .אל תספר לנו סיפורים.לפלאזמה יש סקירה באתר וחצי מעם ישראל יודיע מה הבעיות והחסרונות שלה.לפלאזמה היה מתחרה ולפי הסקירה של עופר היא באותו רמה ועדיפות לLCD מבחינת פירוט .פרופוסר למסכים אני מכיר בנאדם אחד שאמר את המלה האחרונה שלו ,"עופר"ולא אתה.באתרים בחול LCD התעלתה על הפלאזמה ולקחה מספר 1 .בגלל ששידורי SD בחו"ל הם מאוד איכותיים ולא כמו בארץ זועתיים שנותנים להרגיש שהפלאזמה יותר טובה מLCD .את עונה 4 של LOST אני רואה על SHOW TIME באיכות שאתה רק יכול לחלום עליה בפלאזמה .משחקי ספורט אני רואה על SKY SPORT באיכות שאתה רק יכול לדמיין בפלאזמה.(היתה לי פלאזמה שלא תחשוב)בקשר לישראל.שהביא את המסך שלו. לא היה מרוצה .וזה היה מורגש מההודעות הHELP שלו על כיול .פתאום הבנאדם מבסוט .ותוקף את אלה שיש להם מסכי LCD .אדון ישראל אני אמרתי פעם .שהתרגלות להבהוהים במסך ופחד מצריבות והשתקפיות מעצבנות .הפטרון שלהם הוא התרגלות .וצר לי לגיד לך שאתה התרגלת לכל הבעיות האלו
...
אדון חסן היקר אני חושב שאתה מנסה לגרום לעצמך הרגשה טובה עם הLCD שברשותך חשוב שתבין שאם הייתי חושב שהמסך שלי לא מספיק טוב אז הייתי כותב זאת אני לא צריך לשכנע את עצמי מכייון שהשקעתי סכום גדול על המסך הנ"ל אז יכלתי להסתפק במשהו זול יותר ואז אולי "לשכנע את עצמי"
לעיניננו זה שביקשתי מהחברים עזרה בכיול זה טבעי ביותר (אני אוהב לנסות דברים חדשים-והרבה)
אני חושב שאם אתה מתנהג בצורה כזו "כבעל עניין" ו"עוסק בתחום" אז אין לך כלל וכלל עניין
מעניין אותי יותר ממאוד מה אתה ממליץ לאדם שרוצה ממך פלזמה
והחשוב ביותר! אל תשתמש בשם שלי ותבין את הדברים שלי כמו שאתה רוצה להבין
שום הודעת HELP לא נכתבה כאן! אולי שכחת אבל את הרכישה הראשונה שלי ביצעתי כשקניתי LCD של סוני וההבדל הוא לא הבדל
כי הם לא באותה ליגה
נ ב
הכותב מכור לפלאזמה חושב שLCD זה מוצר נחות ובמיוחד חושב שחסן משכנע את עצמו להתרגל לתמונה מלאכותית לשובלים ומריחות לצבעים לא חיים לבהירות מטורפת ופשוט לחשוב שהוא המבין הגדול ביותר
אז אדון חסן שיהיה לך הנאה עם הLCD שלך אתה חיי בסרט מלאכותי!
...
סליחה אם נפגעת .סך הכל זה מסך.אני מסתמך על עובדות בשטח.וזה סקירות וציונים שנעשו באתר .לא סתם טוחן מים כמוכם .לכל טכנולוגיה יש את החסרונות והיתרונות.קנית מסך ואתה נהנה ממנו .כל הכבוד.אבל לא להתחיל לפסול כל מסכי הLCD .?זה כמו או שתקנו כמו המסך שלי או שאתם פראיירים .וזה לא נכון.לכל אחד יש את הצרכים שלו מהמסך .ולפי זה הוא בוחר .
...
אני ממש לא נפגע ממך! שלא תבין לא נכון! אני לא פסלתי את מסכי הLCD אני פשוט אמרתי שאני נגעל לצפות בהם וזו דעתי! אבל ממש לא פסלתי ונכון לכל מסך יש את היתרונות והחסרונות של
אני מסתמך על עובדות בשטח לא פחות ממך וחושב שהרבה מאוד אנשים כאן לא טוחנים מים!!!!
אנשים כאן נותנים את דעתם מניסיון שלהם ע"מ לעזור ללמוד וללמד ולהעשיר את הידע גם שלהם
אולי אתה טוחן מים?
...
ישראל יקירי.אסור לך להשתמש במילים שלי נגדי.לטחון מים אלה מילים שלי .תשתמש במילים אחרים בבקשה :wink: על איזה עובדות בשטח אתה מסתמך?

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #63 

hassan כתב:
ישראל123 כתב:
hassan כתב:
ישראל123 כתב:
hassan כתב:
shraga007 כתב:
Rino כתב:
לדעתי אלה שמבינים במסכים ועושים בדק רציני לפני הקניה ,הרוב לוקח פלזמה לביתו ולא LCD.
אלה שלא מבינים נחלקים לשתיים: אם אין להם את מי לשאול הם הולכים לחנות ודוחפים להם LCD בטוענה שטכנולגית הפלזמה מתה.
אלה שיש להם מי לשאול ברוב המקרים לוקחים פלזמה אחרי שהם "נרגעים" שפלזמה לא הולכת למות ושלא בורח לה גז.

ראיתי מספר גדול של LCD. כולל בתערוכה הנהדרת של האתר, בכל התכנים האפשריים כולל 1080P ואכן חלקן נראות לא רע בכלל, אבל שאתה רואה את הקורו אתה ישר אומר "אני רוצה כזאת".
ראיתי גם קונסולות על פלזמות של פנאסוניק ופיוניר וזה נראה מעלף לא פחות מעל הסוני FHD.

לסיכום, אין ספק ש-LCD זמינים יותר וזולים יותר במסכים הקטנים, במסכים הגדולים זה מתהפך.
בתור אחד שיש לו משני הטכנולוגיות אני פוסק בבירור לטובת הפלזמה, למרות שהפלזמה היא פיוניר ואז אין בכלל תחרות מול שום מסך אחר.

...

...
אמרתי הרוב ולא כולם.
רוב האנשים עם תקציבים כאלה לא משחקים בקונסולות אלה קונים מסכים כאלה לצפייה בסרטים וטלווזיה ולמטרה זאת יש לפלזמה עדיפות ברורה ובמיוחד לפיוניר.

חוץ ממך , חסן ו-NEW_WAVE רוב החברים הרציניים בפורום הם בעד הפלזמה שלהוציא אולי קונסולות משחק נותנת חוויה צפייה טובה ונעימה יותר.

...
אדון SHRAGA .אל תספר לנו סיפורים.לפלאזמה יש סקירה באתר וחצי מעם ישראל יודיע מה הבעיות והחסרונות שלה.לפלאזמה היה מתחרה ולפי הסקירה של עופר היא באותו רמה ועדיפות לLCD מבחינת פירוט .פרופוסר למסכים אני מכיר בנאדם אחד שאמר את המלה האחרונה שלו ,"עופר"ולא אתה.באתרים בחול LCD התעלתה על הפלאזמה ולקחה מספר 1 .בגלל ששידורי SD בחו"ל הם מאוד איכותיים ולא כמו בארץ זועתיים שנותנים להרגיש שהפלאזמה יותר טובה מLCD .את עונה 4 של LOST אני רואה על SHOW TIME באיכות שאתה רק יכול לחלום עליה בפלאזמה .משחקי ספורט אני רואה על SKY SPORT באיכות שאתה רק יכול לדמיין בפלאזמה.(היתה לי פלאזמה שלא תחשוב)בקשר לישראל.שהביא את המסך שלו. לא היה מרוצה .וזה היה מורגש מההודעות הHELP שלו על כיול .פתאום הבנאדם מבסוט .ותוקף את אלה שיש להם מסכי LCD .אדון ישראל אני אמרתי פעם .שהתרגלות להבהוהים במסך ופחד מצריבות והשתקפיות מעצבנות .הפטרון שלהם הוא התרגלות .וצר לי לגיד לך שאתה התרגלת לכל הבעיות האלו
...
אדון חסן היקר אני חושב שאתה מנסה לגרום לעצמך הרגשה טובה עם הLCD שברשותך חשוב שתבין שאם הייתי חושב שהמסך שלי לא מספיק טוב אז הייתי כותב זאת אני לא צריך לשכנע את עצמי מכייון שהשקעתי סכום גדול על המסך הנ"ל אז יכלתי להסתפק במשהו זול יותר ואז אולי "לשכנע את עצמי"
לעיניננו זה שביקשתי מהחברים עזרה בכיול זה טבעי ביותר (אני אוהב לנסות דברים חדשים-והרבה)
אני חושב שאם אתה מתנהג בצורה כזו "כבעל עניין" ו"עוסק בתחום" אז אין לך כלל וכלל עניין
שום הודעת HELP לא נכתבה כאן! אולי שכחת אבל את הרכישה הראשונה שלי ביצעתי כשקניתי LCD של סוני וההבדל הוא לא הבדל
כי הם לא באותה ליגה
נ ב
הכותב מכור לפלאזמה חושב שLCD זה מוצר נחות ובמיוחד חושב שחסן משכנע את עצמו להתרגל לתמונה מלאכותית לשובלים ומריחות לצבעים לא חיים לבהירות מטורפת ופשוט לחשוב שהוא המבין הגדול ביותר
...
סליחה אם נפגעת .סך הכל זה מסך.אני מסתמך על עובדות בשטח.וזה סקירות וציונים שנעשו באתר .לא סתם טוחן מים כמוכם .לכל טכנולוגיה יש את החסרונות והיתרונות.קנית מסך ואתה נהנה ממנו .כל הכבוד.אבל לא להתחיל לפסול כל מסכי הLCD .?זה כמו או שתקנו כמו המסך שלי או שאתם פראיירים .וזה לא נכון.לכל אחד יש את הצרכים שלו מהמסך .ולפי זה הוא בוחר .
...
אני ממש לא נפגע ממך! שלא תבין לא נכון! אני לא פסלתי את מסכי הLCD אני פשוט אמרתי שאני נגעל לצפות בהם וזו דעתי! אבל ממש לא פסלתי ונכון לכל מסך יש את היתרונות והחסרונות של
אני מסתמך על עובדות בשטח לא פחות ממך וחושב שהרבה מאוד אנשים כאן לא טוחנים מים!!!!
אנשים כאן נותנים את דעתם מניסיון שלהם ע"מ לעזור ללמוד וללמד ולהעשיר את הידע גם שלהם
אולי אתה טוחן מים?
...
ישראל יקירי.אסור לך להשתמש במילים שלי נגדי.לטחון מים אלה מילים שלי .תשתמש במילים אחרים בבקשה :wink: על איזה עובדות בשטח אתה מסתמך?
...
אני שואל אותך שאלה לכן השתמשתי במשפט שלך
עובדות בשטח? למה שאני ילמד אותך דברים? שתמשיך לחשוב שאנחנו טוחנים מים?
אולי במקום להיות חוטב עצים ושואב מים תסביר לנו קצת אתה על עובדות רציניויות שכולם כאן באמת ישכילו הרי אתה בעל עניין ואתה יודע יותר טוב מכולם
לא?
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #64 

ישראל123 כתב:
hassan כתב:
ישראל123 כתב:
hassan כתב:
ישראל123 כתב:
hassan כתב:
shraga007 כתב:
Rino כתב:

...

...
אמרתי הרוב ולא כולם.

...
...
כי הם לא באותה ליגה
נ ב
...
...
אולי אתה טוחן מים?
...
...
אני שואל אותך שאלה לכן השתמשתי במשפט שלך
עובדות בשטח? למה שאני ילמד אותך דברים? שתמשיך לחשוב שאנחנו טוחנים מים?
אולי במקום להיות חוטב עצים ושואב מים תסביר לנו קצת אתה על עובדות רציניויות שכולם כאן באמת ישכילו הרי אתה בעל עניין ואתה יודע יותר טוב מכולם
לא?
...
להבהיר לך משהוא.אני בעל עניין של פלאזמה וLCD .אז אין לי אנטירס לLCD על פלאזמה ולהיפך.אם אני לא טועה יש שתי סקירות על פלאזמה קורו באתר ומסך LCD פיליפס תסתכל בשורה האחרונה של הציונים לשני הסקירות ותחזור אליי .אתה יכול לקרוא גם את שתי הסקירות וללמוד לבד.את העובדות שלי ציינתי וחתם עליהם פרופסור.בוא נראה את העובדות שלך

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #65 

קראתי את הביקורות של עופר לשני המסכים וגם יצאתי לחנויות לבדוק אותם באמת
מה לעשות ממש לא התלהבתי מהLCD לאחר שהעמדתי אותה מול הקורו
אני חושב שאתה מבזבז את הזמן שלך בפורוםעם אנשים שהם לא לרמה שלך
מבחינתי העובדות מדברות בעד עצמם כל ואני אומר כל מי שנכנס אליי ורואה את איכות התמונה במסך שלי גם לכאלו שיש מסכים של פיליפס סוני ולווה אומרים שהם לעולם לא ראו תמונה כזו בשידורי SD עם עומק ופירוט נדירים בתוכן HD וDVD
אז מבחינתי אתה כנראה אולי לא מרוצה כל כך מהמסך שלך ואתה מחפש חיזוקים בפורום של אנשים שלא מבינים דבר
רק אתה מבין חסן לא?
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #66 

ישראל123 כתב:קראתי את הביקורות של עופר לשני המסכים וגם יצאתי לחנויות לבדוק אותם באמת
מבחינתי העובדות מדברות בעד עצמם כל ואני אומר כל מי שנכנס אליי ורואה את איכות התמונה במסך שלי גם לכאלו שיש מסכים של פיליפס סוני ולווה אומרים שהם לעולם לא ראו תמונה כזו בשידורי SD עם עומק ופירוט נדירים בתוכן HD וDVD
אז מבחינתי אתה כנראה אולי לא מרוצה כל כך מהמסך שלך ואתה מחפש חיזוקים בפורום של אנשים שלא מבינים דבר
רק אתה מבין חסן לא?
...
אז העובדות שלך זה האנשים שמבקרים אותך בבית.מצויין :lol: העובדות של הקרובים שלך מול עובדות הסקירה של עופר :roll: ?ישראל אתה לא חושב שהגזמת?

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
קיבל תודות: 0

שליחה #67 

אני חושב ששניכם הגזמתם קצת....
חסן, אם לישראל נראה שהפלזמה זו המצאת המאה וה- LCD נועדה רק לפרסום חוצות אזי זו דעתו.... וזכותו להביע אותה, וכל אחד שיקרא את דעתו יקח את זה בפרוספקטיבה המתאימה (כאדם פרטי עם נסיון מסוים וזהו....) ויצרף את זה לדעתו המקצועית של עופר ולעוד מס' דעות ויעשה את המאזן ויחליט.....
אז יאלה, שלום בין העמי.... :oops: ........ המסכים !!!

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #68 

ShraGadi כתב:אני חושב ששניכם הגזמתם קצת....
חסן, אם לישראל נראה שהפלזמה זו המצאת המאה וה- LCD נועדה רק לפרסום חוצות אזי זו דעתו.... וזכותו להביע אותה, וכל אחד שיקרא את דעתו יקח את זה בפרוספקטיבה המתאימה (כאדם פרטי עם נסיון מסוים וזהו....) ויצרף את זה לדעתו המקצועית של עופר ולעוד מס' דעות ויעשה את המאזן ויחליט.....
אז יאלה, שלום בין העמי.... :oops: ........ המסכים !!!
...
אני מסכים אתך במאה אחוז.גם אני מביע את דעתי .אני לא אומר שמסכיLCD תמיד טובים ממסכי פלאזמה.זה עניין של צרכים.לפי דעתי אם נציב את הצרכים כחבילה שכוללת שידורים רגילים +חיבור למחשב +בלוראיי+קונסלות משחקים+שידורי HD =הLCD לוקח.אם הצרכים זה רק לSD אז פלאזמה תתאים יותר.למרות שבשידורי לוין פרטי הפער הזה נסגר ואפשר לראות שידורים רגילים באיכות של פלאזמה.(עם מסך מתאים כמובן)בקיצור אפשר להנות משתי הטכנולוגיות.זו דעתי .אבל שאתה רואה אנשים עם סיסמאות כמוLCD לא שווה .וצפיה בLCD זה גועל .במקרה הזה אני נכנס לתמונה עם עובדות.לא של מבקרים כמובן

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #69 

hassan כתב:
ישראל123 כתב:קראתי את הביקורות של עופר לשני המסכים וגם יצאתי לחנויות לבדוק אותם באמת
רק אתה מבין חסן לא?
...
אז העובדות שלך זה האנשים שמבקרים אותך בבית.מצויין :lol: העובדות של הקרובים שלך מול עובדות הסקירה של עופר :roll: ?ישראל אתה לא חושב שהגזמת?
...
כנראה ששוב אתה מבין את מה שאתה רוצה להבין
עזוב הדיון איתך לא רלוונטי כלל
תהנה מהפיליפס שלך ואני מהקורו שלי
רק אל תשכח דבר חשוב ביותר מהדיון הזה
אתה כותב וקורא בפורום של אנשים שלא מבינים כלום ואתה כבעל ניסיון כעוסק בתחום נמצא כאן יותר זמן מאשר בעסק שלך
אז תהנה מאנשים חסריי ידע :wink:
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

qashoa
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #70 

ישראל123 כתב:
hassan כתב:
רק אתה מבין חסן לא?
...
...
כנראה ששוב אתה מבין את מה שאתה רוצה להבין
עזוב הדיון איתך לא רלוונטי כלל
תהנה מהפיליפס שלך ואני מהקורו שלי
רק אל תשכח דבר חשוב ביותר מהדיון הזה
אתה כותב וקורא בפורום של אנשים שלא מבינים כלום ואתה כבעל ניסיון כעוסק בתחום נמצא כאן יותר זמן מאשר בעסק שלך
אז תהנה מאנשים חסריי ידע :wink:
...
ישראל.אל תקח ללב.מה שאתה אומר לא מצחיק ולא מעצבן.מה השתויות האלה?אם יש לי דעה אחרת אז הדיון איתי לא ריליוונטי :roll: ?אני מביע את דעתי מה שאני רואה ומה שאני חושב .יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שלא.אתה גם אותו דבר.אתה בעצם אומר שאם אני לא משתכניע מהדברים שאתה אומר אז אני לא ריליוונטי.ולמה אתה חושב שאני חי בתקופת האבן ואין לי אינטרנט במקום העבודה ויכול להתכתב משם?אתה תהנה מהמסך שלך.אני נהניתי מהמסך שהיה לי(תצוגה ויכול להחליף תמיד עם דגמים ומותגים אחרים)הבעיה שבגלל שאני בעל עניין אני לא יכול לפרט יותר ולתת חוות דעת .הדברים שאני אומר הם לא בהכרח עובדות.עובדות אני מצטט מסקירות ומאמרים שבאתר.ולא מפרגונים של מבקרים.אני חושב שהסברתי את עצמי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”