kemel,
לדעתי הסוני טובה יותר, ולדעתי שווה את ההפרש, קח בחשבון שחיבור SCART אין בסמסונג, עבורי זה היה מספיק בשביל לפסול אותה, מה גם שמנגנון מתיחת התמונה הטוב ביותר שיצא לי לראות היה בסוני ובטושיבה, בפנסוניק ובסמסונג הפעולה הנ"ל היתה לדעתי פחות טובה,כול אלו מעבר לעיבוד התמונה הם חלק מסך השיקולים שעבורי היו Must.
התחדשתי ב LCD Sony
תתחדש ותהנה אחלה מסךcrusader כתב:madror,
אף אחד לא נכחד, שם לב שהדגשתי כמה פעמים ועוד הפחתתי מעט מהכמות שרציתי לומר בהתחלה שאני עדיין מאמין מאוד בפלאסמות.
hassan,
מציע לא לצאת בהצהרות חסרות תקדים, LCD זו טכנולוגיה נפלאה, עבורי היא פחות מתאימה, היות והתמונה של מסך פלאסמה הרבה יותר נעימה לי לעין, מה לעשות זה אני.
מעבר לזה אני לא זוכר מעולם ואתה יכול לנסות לצטט אותי ,אם תמצא שאני אמרתי שLCD לא מתאים לHD או BD, להפך,אם כבר רוכשים מסכים שכאלו, אז אך ורק עבור צפייה במקורות כאלו.
ההדגשה ומטרת השירשור מעבר למסורת של ההתחדשות, הינה להראות שלא הכל בחיים זה שחור ולבן, גם אני שמאוד אוהב טכנולוגיה אחת, יודע להעריך את האחרת, השאלה היא איך מנתבים את הבחירות בצורה נכונה עבור מוצרי צריכה, כאשר איש איש ושיקוליו,אגב יצא לי במהלך חיפושים הלא מעטים להיכנס ללא מעט חנויות והדבר שהכי כאב לי, היה הדחיפה הכל כך חזקה של אזרחים תמימים לקנות טכנולוגיה כזו או אחרת, מבלי אפילו להסביר למה, ולשאול עבור מה הם מיעדים את המסך להיות...
וזו הטעות הגדולה, ולצערי היא נפוצה גם בחנויות המתמחות.
לבחור ששאל לגבי הסמסונג,R81, וודאי שראיתי אותה, לדעתי עבור המחיר שאפשר להשיג אותה היום, היא שווה בהחלט, אני פחות אהבתי אותה,מעבד התמונה שם עושה עבודה פחותה ממסכים אחרים, לדעתי הטושיבה נותנת תמורה טובה יותר, אם אתה תקציבי....