צ'לסי ליברפול ביום השואה
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מה לא ראוי בשאלה , "איך אני מוריד סרטים באופן לא חוקי מהאינטרנט?"
נכון , לא חוקי , אבל מה לא ראוי בשאלה הזאת ?
ובכל זאת יש "קונצנזוס באתר שלא מדברים על זה פה .
כל אחד שיעשה בבית שלו מה שהוא רוצה , אבל כמו שלא תראה פה שאלה בערב יום כיפור "איפה משיגים בשר חזיר כדי שנוכל לעשות על האש ביום כיפור " . כי מן הסתם זה יפגע ברגש של אנשים , לא ראוי לשאול שאלות כאלה .
כל אחד שיעשה בדלת אמותיו מה שהוא רוצה , אבל יש טעם לפגם לשאול שאלה כזאת כאן , כשברור שיש אנשים שזה פוגע בהם .
כל אחד שיעשה בבית שלו מה שהוא רוצה , אבל כמו שלא תראה פה שאלה בערב יום כיפור "איפה משיגים בשר חזיר כדי שנוכל לעשות על האש ביום כיפור " . כי מן הסתם זה יפגע ברגש של אנשים , לא ראוי לשאול שאלות כאלה .
כל אחד שיעשה בדלת אמותיו מה שהוא רוצה , אבל יש טעם לפגם לשאול שאלה כזאת כאן , כשברור שיש אנשים שזה פוגע בהם .
נערך לאחרונה על ידי dudib ב 28/04/2008 14:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, נושאי דת ופוליטיקה (וכמובן השילוב הקטלני בינהם) הם טאבו באתר.
תודה.
תודה.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
עופר
לא מדובר פה על דת ופוליטיקה בכלל
מדובר פה על הרצון של אנשים "לשבור" טאבו .
ידוע שיש אנשים שלא צמים ביום כיפור ושאוכלים חמץ בפסח ועוד כל מיני "איסורי דת" , ולא צריכה להיות לאף אחד בעייה עם זה .
אבל כמו הסערה שנוצרה בפסח האחרון על מכירת חמץ בפרהסיה , יש דברים שלא צריכים לצאת לפומבי .
גם אני לא שומר על כל חוקי הדת , אבל בין לא לשמור על חוקים לבין להכריז בראש חוצות יש הבדל .
היום הזה קיים מסיבה אחת , "לזכור ולא לשכוח" , ופה יש אנשים עם עקרונות שוליים שהם מגינים עליהם כלביאה פצועה על גוריה אבל לא זוכרים ויותר מכך מתגאים בזה ששכחו דברים חשובים. והכל תחת הטיעון הפלצני של הכל מותר ובבית שלי אני אעשה מה שאני רוצה .
שיהיה להם לבריאות ושיהנו מזה , אני רק מבקש שלא יפרסמו את זה בפומבי , זה הכל .
לא מדובר פה על דת ופוליטיקה בכלל
מדובר פה על הרצון של אנשים "לשבור" טאבו .
ידוע שיש אנשים שלא צמים ביום כיפור ושאוכלים חמץ בפסח ועוד כל מיני "איסורי דת" , ולא צריכה להיות לאף אחד בעייה עם זה .
אבל כמו הסערה שנוצרה בפסח האחרון על מכירת חמץ בפרהסיה , יש דברים שלא צריכים לצאת לפומבי .
גם אני לא שומר על כל חוקי הדת , אבל בין לא לשמור על חוקים לבין להכריז בראש חוצות יש הבדל .
היום הזה קיים מסיבה אחת , "לזכור ולא לשכוח" , ופה יש אנשים עם עקרונות שוליים שהם מגינים עליהם כלביאה פצועה על גוריה אבל לא זוכרים ויותר מכך מתגאים בזה ששכחו דברים חשובים. והכל תחת הטיעון הפלצני של הכל מותר ובבית שלי אני אעשה מה שאני רוצה .
שיהיה להם לבריאות ושיהנו מזה , אני רק מבקש שלא יפרסמו את זה בפומבי , זה הכל .
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה יכול לעשות בביתך מה שאתה רוצה.... אבל אתה ממש לא היית חייב להעלות את הנושא בפומבי בפורום....droren כתב:חברים,
איש איש בעינו יעשה, אם זה לאכול חמץ בפסח, לראות סרטים ביום כיפור וגם לראות כדורגל ביום השואה
צדיקים מוזמנים לפנות למקובלים הרלוונטים...
ועוד עם אוריינטציה של :- איזה "באסה" נדפקנו.... איך נראה את המשחק ביום בו חל ערב יום השואה...
ממש לא לעניין ולא מכובד.
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש מה שקשור לחוקי האתר והנושא המדובר לא קשור ולא פוגע בחוקי האתר, ממליץ לך לקרוא את החוקים ללא קשר...dudib כתב:מה לא ראוי בשאלה , "איך אני מוריד סרטים באופן לא חוקי מהאינטרנט?"
כל אחד שיעשה בדלת אמותיו מה שהוא רוצה , אבל יש טעם לפגם לשאול שאלה כזאת כאן , כשברור שיש אנשים שזה פוגע בהם ....
-
droren
- חבר מביא חבר

בכול מקרה לכל העונים,
קיבלתי תשובה לשאלתי
תודה.
קיבלתי תשובה לשאלתי
תודה.
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
לא צריך להתעצבן.
יכול להיות שהניסוח הראשוני של השרשור היה צריך להיות שונה אבל דרור סה"כ העלה שאלה שמעניינת אותו.
אני לא חושב שיש מישהו כאן שלא זוכר את השואה או שלא יעמוד בצפירה ויכבד את זכר הנופלים (אני מקווה).
אבל אין שום סתירה בין זה ובין לראות משחק כדורגל בערב, כל אחד מכבד את היום הזה בצורה אחרת.
אל תשכחו שאחרי יום כיפור האחרון נפתח שרשור של "מה עשית ביום כיפור", ולא נראה שלהרבה אנשים הייתה בעיה עם זה.
מטרת השרשור לא הייתה לצאת בהצהרה של "אני רוצה לראות כדורגל בפרהסיה ביום השואה", אלא, "אני מחפש ערוץ שמשדר את המשחק".
אני סמוך ובטוח שדרור יראה את המשחק בביתו מבלי להפריע לאף אחד.
הכי חשוב נזכור ולא נשכח.
יכול להיות שהניסוח הראשוני של השרשור היה צריך להיות שונה אבל דרור סה"כ העלה שאלה שמעניינת אותו.
אני לא חושב שיש מישהו כאן שלא זוכר את השואה או שלא יעמוד בצפירה ויכבד את זכר הנופלים (אני מקווה).
אבל אין שום סתירה בין זה ובין לראות משחק כדורגל בערב, כל אחד מכבד את היום הזה בצורה אחרת.
אל תשכחו שאחרי יום כיפור האחרון נפתח שרשור של "מה עשית ביום כיפור", ולא נראה שלהרבה אנשים הייתה בעיה עם זה.
מטרת השרשור לא הייתה לצאת בהצהרה של "אני רוצה לראות כדורגל בפרהסיה ביום השואה", אלא, "אני מחפש ערוץ שמשדר את המשחק".
אני סמוך ובטוח שדרור יראה את המשחק בביתו מבלי להפריע לאף אחד.
הכי חשוב נזכור ולא נשכח.
-
droren
- חבר מביא חבר

אתה רואה את המילה באסה בשירשור שלי? אנא אל תוציא לי מילים מהפה שלא אמרתי...shlafirg כתב:אתה יכול לעשות בביתך מה שאתה רוצה.... אבל אתה ממש לא היית חייב להעלות את הנושא בפומבי בפורום....droren כתב:חברים,
איש איש בעינו יעשה, אם זה לאכול חמץ בפסח, לראות סרטים ביום כיפור וגם לראות כדורגל ביום השואה
צדיקים מוזמנים לפנות למקובלים הרלוונטים...
ועוד עם אוריינטציה של :- איזה "באסה" נדפקנו.... איך נראה את המשחק ביום בו חל ערב יום השואה...
ממש לא לעניין ולא מכובד....
בכול מקרה, מטרת שאלתי לא היתה לריב עם אף אחד ולא לפתוח דיוני סרק
שוב תודה על התשובה לעונים
והמשך שבוע טוב
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
shlafirg כתב:צ'לסי ליברפול ביום השואה
--------------------------------------------------------------------------------
מה עושים? למישהו יש רעינות ?...אם מכאן לא משתמע ה"באסה" שרשמתי אזי ..........
...
לא משתמע מזה באסה...
נראה שסתם אתם מחפשים להלהיט את השירשור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני חושב שדעותיהם של שני הצדדים הובאו כאן במלואן.
אני חותם את הדיון.
אני חותם את הדיון.