היכן לקנות PS3?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #21 

אני חייב לציין שלקנות בחו"ל, גם אחרי מסים, יוצא יותר זול מבארץ, אם כי אני לא בטוח כמה זה יהיה ככה כשמוסיפים את המשלוח של מאסטופ או יושופס. חבר מביא לי פלייסטיישן מאנגליה, עם שלושה משחקים וכבל HDMI, אחרי המסים זה יצא פחות מ 3000 ש"ח. נכון, מבחר המשחקים היה מצומצם למדי, כי גם שם זה איזשהו מבצע, אבל בסופו של דבר מדובר היה במשחקים שאני רוצה, אז מה זה מצומצם?
ובואו לא נשכח שמדובר באחת המדינות היקרות באירופה. אם קונים בארה"ב, החיסכון אפילו יותר גדול.

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

Malcontent
הרי אתה בעצם מוכיח את מה שרשמתי קודם.....
ס'תכל כאן :-
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
3800 ש"ח וזה כולל 3 משחקים מכל מגוון בחנות (ולא ממבחר מצומצם...) וגם עוד שלט מקורי נוסף (כמה עולה שלט מקורי ? - נגיד 350/400 ש"ח....), אז שוב מה הרווחנו ? - 400 ש"ח....- בערך.
ושוב תכניס את נושא האחריות והתשלומים וכאן אפילו ללא המשלוח לא נראה לי ככדאי אם לוקחים בחשבון את כל הסיכון בלנסות להעביר אותה במכס (גם כמפורקת....)....
לפי דעתי אכן הכי כדאי להביאה מארה"ב ישירות, אם יש אפשרות כזאת, אם לא - אז כבר לרכוש בארץ....

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

שתי נקודות שחשוב לזכור:
1) לפי השירשור מקבלים במתנה שלושה משחקים לבחירה, אבל לפי אתר באג, במחיר הזה מקבלים שני משחקים - Uncharted ו ratchet and clank
2) המחיר שציינתי כולל תשלום מכס. אם תפרק ותנסה להעביר במכס, וגם תצליח, הסכום כבר יהיה הרבה יותר קרוב ל2000 ש"ח, לא ל3000.

אגב, במחיר הזה הכנסתי גם את שלט הבלוטות' לנגן הבלוריי. נכון, הוא עולה פחות מג'ויסטיק נוסף, אבל הוא לא עולה מעט בארץ.

ShraGadi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3238
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

Malcontent כתב:שתי נקודות שחשוב לזכור:
1) לפי השירשור מקבלים במתנה שלושה משחקים לבחירה, אבל לפי אתר באג, במחיר הזה מקבלים שני משחקים - Uncharted ו ratchet and clank
2) המחיר שציינתי כולל תשלום מכס. אם תפרק ותנסה להעביר במכס, וגם תצליח, הסכום כבר יהיה הרבה יותר קרוב ל2000 ש"ח, לא ל3000.

אגב, במחיר הזה הכנסתי גם את שלט הבלוטות' לנגן הבלוריי. נכון, הוא עולה פחות מג'ויסטיק נוסף, אבל הוא לא עולה מעט בארץ.
...
(Y) זה כבר משהו אחר...
אכן כדאי

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #25 

סיפור יקר המכשיר הזה :|
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

בכל מקרה, אני אקפוץ לבאג לבדוק את פרטי המבצע (לא בשביל להתבעס, בשביל חבר שגם רוצה לקנות קונסולה) ואפרסם כאן את התוצאות. אני גם אבדוק את פרטי מבצע ה 1+1 על משחקי EA.

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #27 

יש לי שאלה למבינים/מנוסים.
נניח ויש לי מישהו שמוכן להביא לי מכשיר מאנגליה (אני מעדיף מכשיר אירופאי ולא אמריקאי), אבל אני לא מעוניין שהוא "יסתבך" במכס (ואני מניח שהוא גם לא ממש מעוניין בזה), אז אם אני אומר לו שיביא את המכשיר ויצהיר עליו בכניסה וישלם את מחיר המכס.

נניח שמחיר הקונסולה הוא בערך 2200 ש"ח באנגליה.
איך אפשר לעשות את החישוב כמה זה יצא בסוף?
ו-Malcontent - האם הוא קנה את זה בחנות רגילה או בחנות שיש לה גם אתר שאפשר לראות את המבצע (ואז פשוט להזמין לבית של החבר במקום שהוא ילך לקנות), איזה משחקים וכו'.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #28 

אני בדקתי באתר המכס והגעתי למסקנה שהמס יהיה 32.5%. תכפיל 2200 ב1.325 ותקבל בערך 2900 ש"ח.
אני אישית הזמנתי לביתו של החבר מאמזון. יש להם כל מיני קופונים שאפשר להזין בסוף הקניה כדי לקבל הנחות, אבל לפעמים צריך לחפש טוב בשביל למצוא משחקים שעליהם יש זכאות לשימוש בקופונים האלה.
בעיקרון, בדף המוצר של הפלייסטיישן מופיע קופון שמאפשר לקנות משחק אחד בהנחה ביחד עם הקונסולה, אבל אם תחפש טוב תמצא עוד כמה משחקים שבהם מופיע קופון שמאפשר לקנות שניים מהם במחיר מוזל. פעם היה גם דף מרכזי עם כל המשחקים שלגביהם הקופון הזה תקף, אבל אותו דף נעלם כבר לפני כמה שבועות. באופן מפתיע, הקופון עצמו עדיין תקף.

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #29 

Malcontent כתב:אני בדקתי באתר המכס והגעתי למסקנה שהמס יהיה 32.5%. תכפיל 2200 ב1.325 ותקבל בערך 2900 ש"ח.
אני אישית הזמנתי לביתו של החבר מאמזון. יש להם כל מיני קופונים שאפשר להזין בסוף הקניה כדי לקבל הנחות, אבל לפעמים צריך לחפש טוב בשביל למצוא משחקים שעליהם יש זכאות לשימוש בקופונים האלה.
בעיקרון, בדף המוצר של הפלייסטיישן מופיע קופון שמאפשר לקנות משחק אחד בהנחה ביחד עם הקונסולה, אבל אם תחפש טוב תמצא עוד כמה משחקים שבהם מופיע קופון שמאפשר לקנות שניים מהם במחיר מוזל. פעם היה גם דף מרכזי עם כל המשחקים שלגביהם הקופון הזה תקף, אבל אותו דף נעלם כבר לפני כמה שבועות. באופן מפתיע, הקופון עצמו עדיין תקף.
...
תודה על התגובה...
מתי חבר שלך חוזר - נוכל לדעת האם ה-"מסקנה" היא אמיתית או לא (בהנחה שהוא מתכוון להצהיר)
ודרך אגב - ה-32.5% שהגעת אליהם - זה כולל מע"מ ?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #30 

קודם כל, התבלבלתי. לפי אתר המכס http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx, המס הכולל (כלומר, כולל מע"מ) על משחקי טלויזיה הוא 29.4%

חוץ מזה, הוא יגיע לארץ רק בעוד חודש ומשהו...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”