VP20 בחיבור hdmi לפלזמה

איך מכיילים מסך, מי יכול לכייל לי? מה הערכים הנכונים לכיול...

DEINTERLACING, SCALING, הורדת רעשים, UPCONVERSION, TRANSCODING.
amirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1622
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

vitalyi כתב:OK, הינה הפרמטרים (משום שאין לך תמונה, היעזר בכיווניך בצג המכשיר):

Horizontal shift – 291
Horizontal front – 28
Horizontal Sync – 112
Horizontal back – 291
Vertical shift - 16
Vertical front – 4
Vertical back – 16
Framerate: 50 Hz – unlock, 59.94HZ
60Hz – unlock, 59.94HZ
Color space – YcBcR 444
Outpoot level – PC
+Sync type – H+/V

בהצלחה
...
vitalyi,

המון תודה על פירוט הפרמטרים. כפי שכתבתי בשרשור השני, אני חושב (99%) שאין ל-VP20 אפשרות לקבוע את הפרמטרים הללו (למשל ה-7 הראשונים), זו רק אופציה ב-VP30 ומעלה.

עבור ה-vp20 היצרן הכין רשימה של קונפיגורציות (רזולוציה + תזמון) ואתה "רק" יכול לבחור אחת מהקונפיגורציות הקיימות. מה שכן, בעדכון קושחה האחרון, נוספו קונפיגורציות לתמיכה בפלזמות 50" של פנסוניק (לפי התאור בעמוד הבית של היצרן).

תיאורטית, זה אמור לגרום לכך שתהליך החיבור הוא יותר פשוט (הקונפיגורציה כבר מושלמת). בפועל, אחרי שאני אצליח לעדכן את הקושחה של ה-vp20 אני אראה אם אכן הגעתי לנחלה ומנוחה (1:1 pixel mapping), או לא.

דרך אגב, האם ראית שיפור בצפייה עם ובלי NR?
אמיר.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #22 

כן, שיפור משמעותי.

לגבי שינוי התזמונים במכשיר שלך – אני חושב שאתה טועה. הצצתי עכשיו ב-manual של VP20 – כתוב שם שבמצב Advanced mode יש גישה לתזמונים, כנראה שלא הגדרת את Advanced mode.
ויטלי

amirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

vitalyi כתב:כן, שיפור משמעותי.

לגבי שינוי התזמונים במכשיר שלך – אני חושב שאתה טועה. הצצתי עכשיו ב-manual של VP20 – כתוב שם שבמצב Advanced mode יש גישה לתזמונים, כנראה שלא הגדרת את Advanced mode.
...
אני לא מוצא את ה-manual של ה-vp20 (מה שכן מצאתי זה דיון באחד הפורומים לגבי vp20 מול vp30, ושם נאמר כי אין ב-vp20 אפשרות להגדיר פרמטרי תזמון).

אני מאד אשמח לטעות, ולגלות איך מגיעים ל-advanced menu (אני לא מצאתי, וניסיתי לשוטט בכל התפריטים).

כרגע, אני במסלול של להשיג כבל serial כדי לעדכן את הקושחה מוורסיה 1.00 לוורסיה 1.03, שאמורה לתת תמיכה ישירה בפלסמה שלי. כפי שאמרתי, אם יש אפשרות להגיע ל-1:1 pixel mapping בלי לעדכן את הקושחה, אני מאד אשמח....
אמיר.

amirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

amirbd כתב:

...
אני לא מוצא את ה-manual של ה-vp20 (מה שכן מצאתי זה דיון באחד הפורומים לגבי vp20 מול vp30, ושם נאמר כי אין ב-vp20 אפשרות להגדיר פרמטרי תזמון).

אני מאד אשמח לטעות, ולגלות איך מגיעים ל-advanced menu (אני לא מצאתי, וניסיתי לשוטט בכל התפריטים).

כרגע, אני במסלול של להשיג כבל serial כדי לעדכן את הקושחה מוורסיה 1.00 לוורסיה 1.03, שאמורה לתת תמיכה ישירה בפלסמה שלי. כפי שאמרתי, אם יש אפשרות להגיע ל-1:1 pixel mapping בלי לעדכן את הקושחה, אני מאד אשמח....
...
OK, OK,

מצאתי את ה-manual ברשת, ואכן יש דרך להגיע ל-advanced mode :oops:

אני יורד למטה להתחיל לשחק ב-timing (תחזיקו לי אצבעות)
אמיר.

amirbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

amirbd כתב:
amirbd כתב:

...

...
OK, OK,

מצאתי את ה-manual ברשת, ואכן יש דרך להגיע ל-advanced mode :oops:

אני יורד למטה להתחיל לשחק ב-timing (תחזיקו לי אצבעות)
...
:(

לפחות אני לא עיוור...

ירדתי למטה - ללא שום ספק, ב-VP-20 שלי אין תחת תפריט confuguration את תת התפריט user mode (בניגוד למה שכתוב ב-manual של ה-vp20 ב-web.), ולכן בפרט, אין לי אפשרות לעבור ל-advanced mode...

כנראה שה-manual ב-web מתייחס ל-firmware חדש יותר משלי.

וזה מחזיר אותי למסע למציאת כבל serial
אמיר.

שלח תגובה

חזור אל “כיול ועיבוד תמונה”