נגני BLU-RAY
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
כן והם:ziv_r כתב:אמת, ראיתי. אך עדיין נשארים מספר נושאים פתוחים....
1. חשמל (ניתן לפתור ללא בעיה)
2. כותרים (REGION 1 גם נמכר בארץ ואפשר להזמין הכל מחו"ל - גלובליזציה זה דבר נהדר)
3. אחריות (באסה)
תאמת אני לא רואה שום דרך כיום למצוא פתרון יותר אידיאלי מה PS3, מחיר טוב, גם קונסולה, גם אחריות גם מתעדכן בתכיפות באמצעות FIRMWARE.
שילוב מנצח עם שלט - http://www.amazon.com/Sony-PlayStation- ... B000M17AVO
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אישית לא הייתי מסכים לפתרון בו אני חייב לרכוש את המדיות. אתה מתכוון לנהוג כך (ככה רשמת)?
לגבי הזמנה מחו"ל, זה עדיין מחייב רכישה של הכותרים והוספת עלויות ייבוא. כמובן שניתן כל פעם לבצע הזמנות גדולות, אך זו נראית לי השקעה גדולה יחסית לעומת השכרה. כמובן שאם גרים רחוק מקינו
אז לא קיימת אפילו כיום אופציה לשכירות.
לגבי הזמנה מחו"ל, זה עדיין מחייב רכישה של הכותרים והוספת עלויות ייבוא. כמובן שניתן כל פעם לבצע הזמנות גדולות, אך זו נראית לי השקעה גדולה יחסית לעומת השכרה. כמובן שאם גרים רחוק מקינו
- Shayosef
- חבר מכור קשה

כעקרון אני אוהב לרכוש מדיות, יש לי אוסף די רציני של כותרי DVD שהיום נראה לי קצן מיושן, לכן יכול מאוד להיות שבדור הנוכחי של כותר הבלו ריי אתחיל פשוט להשכיר אותם.ziv_r כתב:אני אישית לא הייתי מסכים לפתרון בו אני חייב לרכוש את המדיות. אתה מתכוון לנהוג כך (ככה רשמת)?
לגבי הזמנה מחו"ל, זה עדיין מחייב רכישה של הכותרים והוספת עלויות ייבוא. כמובן שניתן כל פעם לבצע הזמנות גדולות, אך זו נראית לי השקעה גדולה יחסית לעומת השכרה. כמובן שאם גרים רחוק מקינואז לא קיימת אפילו כיום אופציה לשכירות.
...
ובינתיים אני די רחוק מקינו...אבל אני מניח שאוטוטו יפתחו גם מקומות נוספים שישכירו סרטים גם ב REGION 1 , כמו שעושים גם היום BLOCKBUSTER ודומיהם בסרטי ה DVD.
אבל בינינו אין לי כוח לכל "הסרט" הזה, אני אאסוף לי איזה PS3 ואסגור את הפינה וגם אשרוף שעות על ניסיונות להוכיח לעצמי שאני לא הזדקנתי ואני עדיין תותח על ב GRAN TURISMO
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מקובל 
אגב GRAN TURISMO, אתמול בתערוכה שיחקתי ב GT5 Prologue על איזה מסך ענק ב FHD בעל טכנולוגית 100Hz.
אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מכניס דבר כזה הביתה, הגרפיקה עוצרת נשימה והמשחק ריאליסטי בצורה מדהימה. מאוד לא מומלץ אם אתה רוצה לשמור על חיי חברה ומשפחה תקינים.
אגב GRAN TURISMO, אתמול בתערוכה שיחקתי ב GT5 Prologue על איזה מסך ענק ב FHD בעל טכנולוגית 100Hz.
אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מכניס דבר כזה הביתה, הגרפיקה עוצרת נשימה והמשחק ריאליסטי בצורה מדהימה. מאוד לא מומלץ אם אתה רוצה לשמור על חיי חברה ומשפחה תקינים.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

מה זה חיי חברה ?ziv_r כתב:מקובל
אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי מכניס דבר כזה הביתה, הגרפיקה עוצרת נשימה והמשחק ריאליסטי בצורה מדהימה. מאוד לא מומלץ אם אתה רוצה לשמור על חיי חברה ומשפחה תקינים....
GRAN TURISMO HERE I COME
נשמע טוב מאוד העניין עם מסך הענק, חבל שאין נציגות של מעתק עם איזה הגה פסיכותי כמו - http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 1&cl=us,en
http://www.youtube.com/watch?v=yByxcDNx ... re=related
ובחורות בטייטס מחזיקות מטריות לנהגים שמחכים לתורם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הזכרת לי משהו ומעניין שאף אחד לא רשם זאת עדיין.
יש לא מעט booth girls בתערוכה...
יש לא מעט booth girls בתערוכה...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אין מיסוי מיוחד על "יבוא אישי" מעבר ל-32% ההוזכר לפני..ziv_r כתב:מה זאת אומרת "אין כזה דבר"?
משלוח? מיסים שונים?...
ההבדל בין יבוא אישי ליבוא מסחרי זה שהיבואן קונה במחיר (הרבה) נמוך יותר, והוא משלם רק מכס, מע"ם כבר משלם הצרכן (אנחנו כאילו)
וכן, איך שנראה כרגע עוד לא יצרו משהו תחרותי ל-PS3
למה להשקיע 400 דולר בנגן אם באותו מחיר אפשר לקנות גם נגן מעולה, גם קוסולה וגם סטרימר?
(הבעיה היחידה היא שהסטרימר לא כ"כ נוח כרגע..)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני הזכרתי שיש תשלומי מיסים. אתה רשמת שאין דבר כזה. מכאן ניתן להבין מדבריך שמשום מה אין מיסים ואין שום עלויות נלוות לייבוא אישי.
פעם הבאה רצוי שתפרט את דבריך ביתר בהירות.
פעם הבאה רצוי שתפרט את דבריך ביתר בהירות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המלך,
לאוו דווקא על מוצרים אלקטרונים, על כל מוצר. הרבה מאוד תלוי במצב רוחו של המוכס באותו רגע.
לאוו דווקא על מוצרים אלקטרונים, על כל מוצר. הרבה מאוד תלוי במצב רוחו של המוכס באותו רגע.
- michael123
- חבר מכור קשה

לא נתקלתי בזה האמת..המלך כתב:צריך לשים לב שבמוצרים חדשניים במכס לא מאמינים אם המחיר זול מידי ולוקחים מיסים על סכום גבוה בהרבה ממה ששולם בפועל.
מסיבה זו אני לא אזמין דבר כזה....
ואם זה קורה צריך לעמוד על רגלים אחריות ולסרב, זה לא חוקי לגבות יותר ממה שרשום על חשבונית
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני גם לא ממליץ לך להתקל.
אם אתה מעוניין לערער על החלטת המכס לגבי גובה התשלום, קיימת פרוצדורה של שליחת טופס ערעור עם מכתב הסבר, בזבוז ימי עבודה, אישורים שונים, לעיתים גם דעת מומחה צד שלישי, המתנה של מספר חודשים עד לתשובה שלהם (אשר לרוב שלילית), ערעור נוסף...
כמו שהבנתם - מסכת ייסורים. לעיתים שווה פשוט לשלם ולקבל את החבילה היום ולא עוד מספר חודשים.
כבר שמעתי על אחד שהלך עד הסוף עם המכס מסיבות עקרוניות ובאמת זכה לשלם את הסכום שהיה צריך לשלם לפי החוק. הוא קיבל את החבילה לאחר שנתיים של התנהלות מול המכס וחסך כמה מאות ש"ח בודדים...
אם אתה מעוניין לערער על החלטת המכס לגבי גובה התשלום, קיימת פרוצדורה של שליחת טופס ערעור עם מכתב הסבר, בזבוז ימי עבודה, אישורים שונים, לעיתים גם דעת מומחה צד שלישי, המתנה של מספר חודשים עד לתשובה שלהם (אשר לרוב שלילית), ערעור נוסף...
כמו שהבנתם - מסכת ייסורים. לעיתים שווה פשוט לשלם ולקבל את החבילה היום ולא עוד מספר חודשים.
כבר שמעתי על אחד שהלך עד הסוף עם המכס מסיבות עקרוניות ובאמת זכה לשלם את הסכום שהיה צריך לשלם לפי החוק. הוא קיבל את החבילה לאחר שנתיים של התנהלות מול המכס וחסך כמה מאות ש"ח בודדים...
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
לי היה בדיוק מקרה כזה כשקניתי את נגן ה HD של ה XBOX ואצלי הנזק היה 400 שקל מכס ומע"מ והמס חושב לפי המחירון של המכס ולא לפי מחיר הרכישה.
בתחילה חשבתי לערער אבל לבסוף החלטתי לשלם ולקבל את המוצר.
מאז אני לא מזמין מחו"ל דברים שיש עליהם מיסים.
מאז אני לא מזמין מחו"ל דברים שיש עליהם מיסים.
- michael123
- חבר מכור קשה

שלחת עם "customs declarations"?המלך כתב:לי היה בדיוק מקרה כזה כשקניתי את נגן ה HD של ה XBOX ואצלי הנזק היה 400 שקל מכס ומע"מ והמס חושב לפי המחירון של המכס ולא לפי מחיר הרכישה.
מאז אני לא מזמין מחו"ל דברים שיש עליהם מיסים....
שמעתי שאם אתה שולח רק מוצר בלי ניירות אז זה מה שהם עושים -- אבל אני גם נתקלתי במקרה כאשר הם מבקשים להמציא להם את הניירות האלה..
פלזמה שלי למשל נתקעה לשבוע ימים בנתב"ג - הם החליטו לעשות בדיקה מדגמית דווקא על הפלזמה שלי.. וגם חייבו אותי ב-300 שקל בגלל הבדיקה הזאת.. קורה לפעמים.. אבל סוכן מכס שלי אמר כי זה לא מייצג
בנוסף - כדי להשתמש ב-MUSTOP.. אני שולח פשוט אי-מיייל להם, וזה תמיד מספיק כקבלה..
MUSTOP מחייבים 32% רק על המוצר.. אל השילוח זה 15.5%
פקידים הם תמיד פקידים, זה דורש הרבה כוח פנימי לעבוד איתם