איזה מתקיני בית חכם / מערכות מומלצים בארץ ?
הי רן אני חושב שאתה צודק לגבי האינטגרציה
האקסטנדר שאתה מדבר עליו יכול לשמש את מערכות ה-AV שלך
באיזור ההפעלה המקומית שלך פקודת ה-IR מתורגמת באביזרי ה-LEGRAND
לפקודה ברשת החשמל -PLC כך שתפקידו של האקסטנדר הינו מזערי .
זה חלק מהשיכלולים שהכניסה לגרנד בשיטת השידור הזו .
זה חלק מהשיכלולים שהכניסה לגרנד בשיטת השידור הזו .
האסטנדר ודאי ישמש את מערכות ה-AV אך להבנתי שי לותפקיד חשוב גם מבחינת מערכת LEGRAND.yossinone כתב:הי רן אני חושב שאתה צודק לגבי האינטגרציה
זה חלק מהשיכלולים שהכניסה לגרנד בשיטת השידור הזו ....
אם הפרונטו ישלח רק סיגנל IR ובכיוון השידור אין אף מתג של LEGRAND נראה לי שהסיגנל יאבד והפקודה לא תתבצע.
חשבתי להשתמש באקסטנדר על מנת להצמיד עינית IR לאחד ממתגי LEGRAND ולהבטיח שהפקודה תשודר ותועבר למערכת LEGRAND בלי קשר לאן מכוון הפרונטו.
האם זה הגיוני מבחינתך או שלהבנתך האקסטנדר מיותר מבחינת LEGRAND?
ל LeGrand אין RS232, יש IR.
חוץ מזה, תשימ לב אם אתה הולך על LEGRAND ששמים לך פילטרים, אחרת יהיו הפרעות והמערכת לא תעבוד טוב. הם מודעים לבעיה.
נוסף על החברות שהוזכרו, יש גם את LUXOM, האינטגרציה עם פרונטו מובנת בתוך המערכת, ככה שלא תהיה לך בעיה לעשות לבד את האפליקציה.
TCONTROL זאת מערכת המיוצרת בארץ, גם עליה ניתן לשלוט ע"י IR, היא זולה יחסית לשאר המערכות ומספקת תמורה מצוינת. החיסרון הוא שתצטרך לעבוד קשה יותר על מנת לשלוט עליה עם פרונטו.
ולגבי האסטטיקה שמישהו הזכיר, לפי דעתי כל מערכת שמתוכננת בשלבי הבניה המוקדמים תהיה אסטטית.
חוץ מזה, תשימ לב אם אתה הולך על LEGRAND ששמים לך פילטרים, אחרת יהיו הפרעות והמערכת לא תעבוד טוב. הם מודעים לבעיה.
נוסף על החברות שהוזכרו, יש גם את LUXOM, האינטגרציה עם פרונטו מובנת בתוך המערכת, ככה שלא תהיה לך בעיה לעשות לבד את האפליקציה.
TCONTROL זאת מערכת המיוצרת בארץ, גם עליה ניתן לשלוט ע"י IR, היא זולה יחסית לשאר המערכות ומספקת תמורה מצוינת. החיסרון הוא שתצטרך לעבוד קשה יותר על מנת לשלוט עליה עם פרונטו.
ולגבי האסטטיקה שמישהו הזכיר, לפי דעתי כל מערכת שמתוכננת בשלבי הבניה המוקדמים תהיה אסטטית.
כנראה ש-MichaelT מבין רק בבקרה ולא בחשמל , יקירי תבין הפרעות ברשת החשמל קיימות עקב התקנים שונים שנוספו עם התקדמות ברמת החיים ולפעמים הרצון שלנו אולי לחסוך כסף , אם תשאל את LUXEM תבין שגם נחשולי מתח והרמוניות יכולות להשפיע על
כל מערכות הבקרה בדרך זו או אחרת .
תפקיד הפילטרים הוא ליצור רוחב סרט נקי ככל האפשר לאפשר את מעבר המידע .
בשיטת ה-PLC חברות חשמל בעולם משתמשות להעברת נתונים בצורה היעילה ביותר ולא עם רכיבי LUXEM כמו כן בשיטה זו מעבירים תקשורת אינטרנטית למקומות ממוסכים .
אם הייתה איש מקצוע הית מבין שמה שהצהרתה שהוא חיסרון הוא בעצם יתרון .
אתה צריך להבין דבר נוסף שמערכות פתוחות לצורות שונות של תקשורת חשופות במיוחד לגורמים "עויינים" אם נרצה להזיק להם .
בשיטת ה-PLC חברות חשמל בעולם משתמשות להעברת נתונים בצורה היעילה ביותר ולא עם רכיבי LUXEM כמו כן בשיטה זו מעבירים תקשורת אינטרנטית למקומות ממוסכים .
אתה צריך להבין דבר נוסף שמערכות פתוחות לצורות שונות של תקשורת חשופות במיוחד לגורמים "עויינים" אם נרצה להזיק להם .
איזה רגיש אתה, כולם ככה בבאר שבע ? זה מהחום ?
כולה יעצתי לבן אדם לוודא ששמים לו פילטרים ע"מ שהכל יעבוד אצלו כמו שצריך, מילה רעה לא אמרתי על LEGRAND.
דבר שני, זה LUXOM ולא LUXEM.
דבר שלישי אני כן איש מקצוע.
דבר רביעי, מתי אתה בא לקחת את המסך ?
דבר חמישי, חג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
כולה יעצתי לבן אדם לוודא ששמים לו פילטרים ע"מ שהכל יעבוד אצלו כמו שצריך, מילה רעה לא אמרתי על LEGRAND.
דבר שני, זה LUXOM ולא LUXEM.
דבר שלישי אני כן איש מקצוע.
דבר רביעי, מתי אתה בא לקחת את המסך ?
דבר חמישי, חג שמח לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
איך אנחנו יכולים להיפגש לגביי ייעוץ בנדון ?yossinone כתב:כנראה ש-MichaelT מבין רק בבקרה ולא בחשמל , יקירי תבין הפרעות ברשת החשמל קיימות עקב התקנים שונים שנוספו עם התקדמות ברמת החיים ולפעמים הרצון שלנו אולי לחסוך כסף , אם תשאל את LUXEM תבין שגם נחשולי מתח והרמוניות יכולות להשפיע על
אתה צריך להבין דבר נוסף שמערכות פתוחות לצורות שונות של תקשורת חשופות במיוחד לגורמים "עויינים" אם נרצה להזיק להם ....
(בונה בבית קמה)
חברים.
היום נפגשתי עם יוסי מלגרנד
http://www.legrandelectric.com/en/en/li ... ianne.html
תותח רציני!!
כנראה שאסגור איתו ב"ה
ממליץ לכולם. מי שרוצה פרטים שייצור קשר בפרטי.
תותח רציני!!
כנראה שאסגור איתו ב"ה
ממליץ לכולם. מי שרוצה פרטים שייצור קשר בפרטי.
- indigosmart
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מערכת בית חכם על תשתית חשמל חכם
מערכת בית חכם דורשת תכנון מראש בתחום החשמל החכם שהינו מורכב ואינו מומלץ לחסרי ניסיון בתחום החשמל והבקרה.
אנו בחברת אינדיגו - פתרונות לבית חכם נשמח לייעץ לך ולתכנן ביחד איתך את מערכת הבית החכם כפי שדימיינת אותה, לשליטה על צרכני החשמל והפעלה משולבת Pronto.
אלכס מור,
אינדיגו - פתרונות לבית חכם
072-250-2990
אנו בחברת אינדיגו - פתרונות לבית חכם נשמח לייעץ לך ולתכנן ביחד איתך את מערכת הבית החכם כפי שדימיינת אותה, לשליטה על צרכני החשמל והפעלה משולבת Pronto.
אלכס מור,
אינדיגו - פתרונות לבית חכם
072-250-2990
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אלכס,
כפי שאתה רואה, ironman התלבט פה הרבה ובדק לפני שהוא החליט לפנות ליוסי מלב אופיר.
הוא פנה אל יוסי וכנראה שהוא מצא את המוצר שלהם מתאים לצרכיו.
מהיכרותי את יוסי, לא הייתי ממהר לייחס לו חוסר נסיון בתחום (הוא בא מעולם החשמל והבקרה עוד לפני עיסוקו ב- Legrand, ועוסק בכך כבר שנים ארוכות).
מעבר לכך יש כללים בסיסיים לפורום הזה ונראה לי שאתה די חורג פה מהם.
כפי שאתה רואה, ironman התלבט פה הרבה ובדק לפני שהוא החליט לפנות ליוסי מלב אופיר.
הוא פנה אל יוסי וכנראה שהוא מצא את המוצר שלהם מתאים לצרכיו.
מהיכרותי את יוסי, לא הייתי ממהר לייחס לו חוסר נסיון בתחום (הוא בא מעולם החשמל והבקרה עוד לפני עיסוקו ב- Legrand, ועוסק בכך כבר שנים ארוכות).
מעבר לכך יש כללים בסיסיים לפורום הזה ונראה לי שאתה די חורג פה מהם.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
שיהיה בהצלחהironman כתב:חברים.
תותח רציני!!
כנראה שאסגור איתו ב"ה
ממליץ לכולם. מי שרוצה פרטים שייצור קשר בפרטי....
מנסיון של כמה חודשים עם המערכת של Legrand כל זמן שעוקבים אחרי מספר קוים מנחים העסק באמת פשוט.
מעבר להתקנה עצמה (עם יוסי ואריה מלב-אופיר אתה בידיים מאוד טובות) אני ממליץ בחום על השקעה בשלט חכם.
לאחר בדיקות מרובות אני עשיתי את האינטגרציה של החשמל החכם תאורה ותריסים() עם מערכות האודיו וידאו באמצעות שלט S70 החדש של NEVO שמתאפיין בפשטות מדהימה בתכנות, תמיכה מובנה בעברית ושליטה מוחלטת בממשק הגראפי..
אתה מוזמן ליצור קשר לשאר טיפים והמלצות.
rbroudo כתב:שיהיה בהצלחהironman כתב:חברים.
תותח רציני!!
כנראה שאסגור איתו ב"ה
ממליץ לכולם. מי שרוצה פרטים שייצור קשר בפרטי....![]()
מנסיון של כמה חודשים עם המערכת של Legrand כל זמן שעוקבים אחרי מספר קוים מנחים העסק באמת פשוט.
מעבר להתקנה עצמה (עם יוסי ואריה מלב-אופיר אתה בידיים מאוד טובות) אני ממליץ בחום על השקעה בשלט חכם.
לאחר בדיקות מרובות אני עשיתי את האינטגרציה של החשמל החכם תאורה ותריסים() עם מערכות האודיו וידאו באמצעות שלט S70 החדש של NEVO שמתאפיין בפשטות מדהימה בתכנות, תמיכה מובנה בעברית ושליטה מוחלטת בממשק הגראפי..
אתה מוזמן ליצור קשר לשאר טיפים והמלצות....
תודה רבה
אני ממש בשלבי אפיון, תכניות חשמל ושלד.