LX508D הוא FHDmichael123 כתב:508D הוא FULL HDquattro כתב:מה ההבדל בין הדגם 508XD לבין ה-LX-508D?...
508XD זה HD READY
ראה כתבה יפה של עפר...
508XD הוא HDR

LX508D הוא FHDmichael123 כתב:508D הוא FULL HDquattro כתב:מה ההבדל בין הדגם 508XD לבין ה-LX-508D?...
508XD זה HD READY
ראה כתבה יפה של עפר...

זה בערך כמו מצלמה 1 מגה פיקסל ו-2 מגה פיקסל (FULL HD)quattro כתב:האמת שהכתבה מסובכת מדי זה בשביל אנשים שמבינים בתחום
מה ההבדל בין HD READY לבין FULL HD בכמה מילים אנלא כל כל מבין בתחום הזה......
לטעמי ה PV700 זה אחד המסכים הכי מכוערים שיש היוםshay1 כתב:מה בנוגע לשרות של ט.ר על המסכים?
אחרי שבכמה שרשורים כאן הודעתי על כוונתי לרכוש PV700 של פנאסוניק השתכנעתי לבסוף
לקחת 508XD בתקווה שלא אצטער על כך כי
1 מרחק הישיבה הוא 3.7מ'
2 השרות של ט.ר![]()
מהניסיון המועט שהיה לי עם ט.ר לא בעניין מסכים, השרות לא היה משהוא בכלל ואפילו גובל בזלזול
הפנסוניק לטעמי יותר יפה שרות טוב של יורוקום ,אבל התמונה בקורו יותר טובה למרות כול המאמצים בחנות לכוון את הPV700 עדיין הקורו טובה יותר
עדיין יכול להתחרט מה דעתכם?...
איזה מסך יש לך?gameboy כתב:לטעמי ה PV700 זה אחד המסכים הכי מכוערים שיש היוםshay1 כתב:מה בנוגע לשרות של ט.ר על המסכים?
1 מרחק הישיבה הוא 3.7מ'
2 השרות של ט.ר![]()
מהניסיון המועט שהיה לי עם ט.ר לא בעניין מסכים, השרות לא היה משהוא בכלל ואפילו גובל בזלזול
הפנסוניק לטעמי יותר יפה שרות טוב של יורוקום ,אבל התמונה בקורו יותר טובה למרות כול המאמצים בחנות לכוון את הPV700 עדיין הקורו טובה יותר
עדיין יכול להתחרט מה דעתכם?......
פיוניר 42hassan כתב:איזה מסך יש לך?gameboy כתב:לטעמי ה PV700 זה אחד המסכים הכי מכוערים שיש היוםshay1 כתב:מה בנוגע לשרות של ט.ר על המסכים?
1 מרחק הישיבה הוא 3.7מ'
2 השרות של ט.ר![]()
עדיין יכול להתחרט מה דעתכם?.........

PV700צריכה לעלות כ-30% פחות מ-508XD (כי זה בערך ההפרש בכל מקום בעולם).shay1 כתב:מה בנוגע לשרות של ט.ר על המסכים?
1 מרחק הישיבה הוא 3.7מ'
2 השרות של ט.ר![]()
עדיין יכול להתחרט מה דעתכם?...

אחלה מסךgameboy כתב:פיוניר 42hassan כתב:איזה מסך יש לך?gameboy כתב:לטעמי ה PV700 זה אחד המסכים הכי מכוערים שיש היוםshay1 כתב:מה בנוגע לשרות של ט.ר על המסכים?
1 מרחק הישיבה הוא 3.7מ'
2 השרות של ט.ר![]()
עדיין יכול להתחרט מה דעתכם?............
בבעיה שהייתה לי בזמנו רק אחרי שנשלח מכתב ליפן העניין טופל, ןאם זכור לי נכון גם אז היה בחור בשם ג'קי בענייןshraga007 כתב:מתוך נסיון עם השירות של ט.ר:
רכשתי פיוניר MXE11, היה פיקסל שרוף.
הוחלף המסך ובו התגלו 2 פיקסלים שרופים.
הוחלף עוד אחד ושוב 2 פיקסלים שרופים.
הוצע שדרוג ל-MXE20(איזה שדרוג!!!!) ב-1000 שקל.
התקבל מסך תקין(אחרי החלפה של כרטיס מסך- הרחבה).
2 החלפות ראשונות בוצעו אצלי בבית.
2 ההחלפות הבאות בוצעו אצל היבואן.
גיל והמנכ"ל נתנו לי הרגשה שיש אבא ואמא, עובד המחסן בשם ג'קי התנהג מתחת לכל ביקורת.
בשורה תחתונה: על פיקסל אחד או שניים לא מחוייבים להחליף, למרות זאת החליפו(אומנם לקח קצת זמן ובירוקרטיה) ולדעתי ענו על הציפיות....

לא כל הסוחרים.אני זוכר מקרה לפני שבועיים .שלקוח התלונן על משהוא סתמי במסך.שטכנאי לא יכל לזהות.וקבע שהמסך תקין.החנות יצרה קשר עם הסוחר .והחלפת המסך בוצעה דרך הסוחר ללא שום קשר עם השירות .למחורת היה ללקוח מסך חדש.פשוט לא ראיתי שרות כזה בחיים שליshay1 כתב:בבעיה שהייתה לי בזמנו רק אחרי שנשלח מכתב ליפן העניין טופל, ןאם זכור לי נכון גם אז היה בחור בשם ג'קי בענייןshraga007 כתב:מתוך נסיון עם השירות של ט.ר:
רכשתי פיוניר MXE11, היה פיקסל שרוף.
הוחלף המסך ובו התגלו 2 פיקסלים שרופים.
הוחלף עוד אחד ושוב 2 פיקסלים שרופים.
הוצע שדרוג ל-MXE20(איזה שדרוג!!!!) ב-1000 שקל.
התקבל מסך תקין(אחרי החלפה של כרטיס מסך- הרחבה).
2 החלפות ראשונות בוצעו אצלי בבית.
2 ההחלפות הבאות בוצעו אצל היבואן.
גיל והמנכ"ל נתנו לי הרגשה שיש אבא ואמא, עובד המחסן בשם ג'קי התנהג מתחת לכל ביקורת.
בשורה תחתונה: על פיקסל אחד או שניים לא מחוייבים להחליף, למרות זאת החליפו(אומנם לקח קצת זמן ובירוקרטיה) ולדעתי ענו על הציפיות....
לכן אני מנסה לברר את רמת השרות שלהם אם חלו שינויים בתודעה
(משנכווה במים חמים פוחד מפושרים)
אני יודע שיורוקום יש להם שרות מעולה
בכול אופן מה לגבי המרחק צפיה שציינתי 3.7 מ
למדתי בזמנו לקח חשוב מאוד לאחר ההתנסות עם פיוניר שאם אתה לא נלחם על המגיע לך אתה לא תקבל כלום
והסוחרים מאוד מוגבלים בעזרה שהם מגישים ללקוח (בלשון המעטה) בזמן בעיה אם בכלל
הם מעונינים להיכנס לתוך זה כי אין עניין לסוחר להסתכסך עם יבואן כזה או אחר על חשבון פרנסה /לקוח
מאז ועד היום לא נכנס אלי הביתה פיוניר
חסן- כרגע אני צופה במסך 42 פנאסוניק
בברכה...
בד"כ הסדרות החדשות של פיוניר מגיעות לארץ רק בספטמברorenfe כתב:גם אני מתלבט לגבי ה 428XD.
ה 508XD יקרה לי מידי, אלא אם כן אני קונה דרך יבוא מקבילי.
האם מישהו התנסה פעם בשירות של י. שלום או אחד היבואנים המקבילים שמוכרים pioneer?
ההפרש הכספי בין ט.ר. ליבואנים המקבילים די משמעותי ומאוד מפתה.
חוץ מזה, קראתי היום ש pioneer הכריזו על דגמי קורו חדשים ל 2008 שיהיו זמינים בחנויות באיזור יוני/יולי.
אולי כדאי לחכות עד אז ולקנות את דגמי 2007 בהנחה של חיסול מלאי....
בד"כ הסדרות החדשות של פיוניר מגיעות לארץ רק בספטמברorenfe כתב:גם אני מתלבט לגבי ה 428XD.
חוץ מזה, קראתי היום ש pioneer הכריזו על דגמי קורו חדשים ל 2008 שיהיו זמינים בחנויות באיזור יוני/יולי.

עכשיו אחרי שקראתי את ההכרזה של פיוניר פעם נוספת, אני מבין שלא יהיו דגמים שיחליפו את ה 428 ו 508 אלא רק דגמים בסדרת ה LX היוקרתית.son כתב:בד"כ הסדרות החדשות של פיוניר מגיעות לארץ רק בספטמברorenfe כתב:גם אני מתלבט לגבי ה 428XD.
אוקטובר ,יוני יולי כנראה רק באירופה...