עזרה בבחירת קירור למעבד. תושבת AM2
פיטר תודה על התגובות המהירות...פיטר כתב:אני ממליץ על זלמן באופן כללי, יש להם קירורים מעולים!
אבל באופן פרטי, אני ממליץ לך ללכת על ה-מיני.. אין קירור יותר טוב ממנו למארז שלך....
האם ישמרו אותן טמפ' בזלמן אקטיבי ובMINI הפסיבי (במידה ואוותר על מאוור עבורו)?
בנוסף לשקט מאוד חשובה לי טמפ המעבד!
אין בעד מה.
האווטלוק מודיע לי על תגובה חדשה בפורום, אז התגובות מגיעות מהר =]
הטמפרטורות לא יהיו זהות, מספר מעלות בודדות לכיוון האקטיבי (לפי דעתי, לא בטוח 100%).
אבל, הם בהחלט יהיו טמפרטורות מעולות לעבודה, וככה תקבל איזון מושלם בין שקט לקירור.
לפי מה שEPS אמר לי, המעבד שלו עומד על 35 מעלות עם הMINI במצב פסיבי. אין יותר טוב מזה!
בהצלחה.
הטמפרטורות לא יהיו זהות, מספר מעלות בודדות לכיוון האקטיבי (לפי דעתי, לא בטוח 100%).
אבל, הם בהחלט יהיו טמפרטורות מעולות לעבודה, וככה תקבל איזון מושלם בין שקט לקירור.
לפי מה שEPS אמר לי, המעבד שלו עומד על 35 מעלות עם הMINI במצב פסיבי. אין יותר טוב מזה!
בהצלחה.
35 מעלות זה באמת בסדר..למרות שגם היום עם קירור הסטוק טמפרטורת המעבדפיטר כתב:אין בעד מה.
בהצלחה....
עומדת על 35-37 מעלות. מעניין מה קורה במאמץ עם המיני..
בכל זאת תודה על המענה