Battlestar Galactica - עונה רביעית!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עוד דבר נוסף שהשאירו פתוח זה עניין הנבואה המשותפת של רוזלין/סטארבק/6 (ואני לא בטוח אבל נראה לי שגם באלטר ראה אותהoferlaor כתב: מסכים שהיה צפוי מדי. גם הפיתרון שלהם של איך פתאום מצאו את כדה"א היה חלש מאוד בעיני. גם לא הסבירו מה בדיוק משך את STARBUCK ומה קרה לה. זה מזכיר לי את ה-WORM HOLE מ-FARSCAPE (שבסוף התברר שהקטע שלו היה שהשתילו במוחו של גיבור הסדרה מידע חבוי שאפילו הוא לא ידע עליו על מיקום כדור הארץ...).
לגבי הסיילון החמישי. אם הוא לא היה בצד של הצי, זה לא ממש מגביל את מספר האנשים כי היו לא מעט אנשי צי כבר על ספינת האם. הכי מפורסמים? אדאמה לדעתי היה שם, הבן שלו, רוזלינד, וכמובן באלטר. היה מעניין שדווקא סטארבק היתה בצד של הצי (למרות שכל הזמן רומזים שהיא החמישית, הרי היא זו שבזכותה מצאו את כדוה"א בסוף ואמרו שהחמישי קריטי לשם כך).
יש עוד פיתרון אפשרי, שזה לא כדוה"א האמיתי (או שהם לא בזמן הנכון) ושבעצם מה שהסיילון החמישי יעשה הוא להביא אותם לזמן הנכון או לכדור הארץ "הנכון" (מימד אחר?)....
הנבואה נגמרת בקטע שבאלטר ו6 עומדים וסוגרים את הדלת (או בעצם זה החלק של הנבואה שאנחנו יודעים נכון לעכשיו)
זה נראה כאילו סיילון
כל כך הרבה שאלות שהוא יהיה חייב לנו תשובה עליהם ב-12 שעות שנשארו לסדרה
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אפרורי וקודר - השאלה לאן הם הגיעו ובאיזו עונה בשנה לא?hunter22 כתב:ההפתעה הגדולה זה המצב של כדור הארץ, הכל נראה אפרורי וקודר, בדיקות קרינה שעשו...aloni כתב:בהזדמנות שמישהו יסביר לי את הקטע הסופי, לא הבנתי ממה ההפתעה הגדולה.........
כל החורבות שראו ברקע, ושום דבר לא נראה צומח באופק
השאלה היא מה הולך לקרות מכאן? אם כדור הארץ לא ניתן ליישוב אז כל החיפושים היו לשווא ובעצם המצב הוא Back to square one
מעניין גם אם המשך העונה/סוף הסדרה יהיה המשך ישיר של הפרק הזה או שתהיה קפיצה קדימה בזמן ואז הם ישלימו פערים עם סדרת סרטי TV כדוגמת "רייזר"?...
אולי הגיעו ללונדון בינואר?
היו צמחים אגב.
לי זה נראה כאילו הם מתפלאים שאין אנשים
HiFiMusic IL
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אכן רגע מדהים.oferlaor כתב:Pavelz,
ST:TNG היתה מוצלחת במיוחד החל מעונות מתקדמות יותר (LACUTUS OF BORG ויוצ"ב). אני זוכר את הצמרמורת בגב שלי כשראיתי מה שעשו ל-JLP...
...
resistance is futile
בכלל לדעתי הבורג עשו את הסידרה. כל פרק איתם היה מותח ומזעזע
Enjoy the Silence
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
וואו, סיימתי עכשיו מרתון צפייה בעונה 4 (שמשכתי לאורך כשבוע), איזה סידרה גדולה,
אחלה עונה זו היתה!
לעומת עונה שלוש הישנונית...
מזל שיש המשך!
זו אכן קפיצת מדרגה בכל מה שקשור לעריכה, סיפור, וכמובן אפקטים.
סוף סוף סידרה עם אנימציה ברמה קולנועית, סצנות הקרבות היא הסיבה שנתפסתי לסידרה הזו,
כל השוטים של החלליות, והקרבות והטילים שמשוגרים באלפיהם, פשוט מעולה!
גם אני חושב שהם לא על כדור הארץ, ובטח לא בלונדון אלוני...
יאללה להמשך!
אחלה עונה זו היתה!
לעומת עונה שלוש הישנונית...
מזל שיש המשך!
זו אכן קפיצת מדרגה בכל מה שקשור לעריכה, סיפור, וכמובן אפקטים.
סוף סוף סידרה עם אנימציה ברמה קולנועית, סצנות הקרבות היא הסיבה שנתפסתי לסידרה הזו,
כל השוטים של החלליות, והקרבות והטילים שמשוגרים באלפיהם, פשוט מעולה!
גם אני חושב שהם לא על כדור הארץ, ובטח לא בלונדון אלוני...
יאללה להמשך!