[interest]נערך על ידי ziv_r: הבעת דעה מעוסק בתחום.[/interest]guy11 כתב:חסן,איך ה 7962 לעומת ה 9632 ? יצא לך לראות?...
Philips Cineos 9632 סדרת טלוויזיות ה- LCD הטובה ביותר!!!
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
hassan כתב:פרוסטי כתב:אתה צודק, אני ממש לא מקצועןאבל להתחיל לגיד שהקורו אוכלת את ה9632 .מילים כאלה הם לא מקצועיים בכלל...![]()
אבל בפעם הבאה שאתה\אתם משווים את הקורו ל9632 מסך מול מסך בערב ובתאורה של סלון ממוצע (ולא של חנות חשמל ענקית!) תבקשו מהמוכר לכבות את הממיר או DVD לכמה שניות בזמן שהמסכים האלו דולקים
התוצאות יהיו:
ה428=שחור
ה9632=אפור
*ד"א הבדיקה לא מומלצת לאנשים שרוצים רק LCD או לאנשים שכבר רכשו.......
פרוסטי כתב:hassan כתב:[behave]נערך על ידי ziv_r: התבטאות לא נאותה.[/behave]פרוסטי כתב:אתה צודק, אני ממש לא מקצועןאבל להתחיל לגיד שהקורו אוכלת את ה9632 .מילים כאלה הם לא מקצועיים בכלל...![]()
אבל בפעם הבאה שאתה\אתם משווים את הקורו ל9632 מסך מול מסך בערב ובתאורה של סלון ממוצע (ולא של חנות חשמל ענקית!) תבקשו מהמוכר לכבות את הממיר או DVD לכמה שניות בזמן שהמסכים האלו דולקים
התוצאות יהיו:
ה428=שחור
ה9632=אפור
*ד"א הבדיקה לא מומלצת לאנשים שרוצים רק LCD או לאנשים שכבר רכשו..........
חסן היקר ושאר חברי הפורומים
סדרת פיליפס 9632 היא טלוויזית ה- LCD הכי טובה היום, תמורה מצויינת לכסף, השאר לא מבינים.
הטלווזיה קיבלה את הדירוג הכי גבוה
באתר alatest.com שהוא אתר המרכז סקירות בינלאומיות ממגוון אתרים
דרך אגב ה- Pioneer PDP-428XD/508XD קיבלה בדרג מקום שני
חברים למה לי להרחיב במילים, כנסו ללינק ותראו: http://alatest.com/tvs/c-33/
אני בכל אופן מחכה לירידת מחירים (לא לחוץ בזמן) משמעותית של הטלווזיה בסביבות 12K ואז אני אקנה את הבונבוניירה
תבלו
סדרת פיליפס 9632 היא טלוויזית ה- LCD הכי טובה היום, תמורה מצויינת לכסף, השאר לא מבינים.
הטלווזיה קיבלה את הדירוג הכי גבוה
דרך אגב ה- Pioneer PDP-428XD/508XD קיבלה בדרג מקום שני
חברים למה לי להרחיב במילים, כנסו ללינק ותראו: http://alatest.com/tvs/c-33/
אני בכל אופן מחכה לירידת מחירים (לא לחוץ בזמן) משמעותית של הטלווזיה בסביבות 12K ואז אני אקנה את הבונבוניירה
תבלו
צר לי אבל הרצתי את כל החיפושים האפשריים
על הדגם שציינת ולצערי לא מצאתי עליה ביקורת כלשהי
יכול להיות אולי בגלל שזה דגם חדש
בכל מקרה אם ייצא לך לראות בהודעה הקודמת שלי את ההמלצה על ה- 9632
מהאתר alatest.com אתה יכול להיות בטוח שזו הטלוויזיה הכי טובה שיש היום
חברי היקרים בפורום וגם מהבכירים שבינכם....אתם לא מבינים איזה אתר מדהים זה (alatest.com) חבר שלי המליץ לי עליו....
כבר יומיים אני גולש בו וממש התמכרתי אליו....האתר מאגד בתוכו את כל אתרי הסיקורים השונים מהעולם בכל הקטגוריות! ככה שלא תצטרכו להיכנס לאתר אחרי אתר בשביל לקרוא ביקורת ספציפית יש שם הכל! זה כמו זאפ של הסיקורים/ביקורות
שבת שלום
ובילוי נעים

על הדגם שציינת ולצערי לא מצאתי עליה ביקורת כלשהי
יכול להיות אולי בגלל שזה דגם חדש
בכל מקרה אם ייצא לך לראות בהודעה הקודמת שלי את ההמלצה על ה- 9632
מהאתר alatest.com אתה יכול להיות בטוח שזו הטלוויזיה הכי טובה שיש היום
חברי היקרים בפורום וגם מהבכירים שבינכם....אתם לא מבינים איזה אתר מדהים זה (alatest.com) חבר שלי המליץ לי עליו....
כבר יומיים אני גולש בו וממש התמכרתי אליו....האתר מאגד בתוכו את כל אתרי הסיקורים השונים מהעולם בכל הקטגוריות! ככה שלא תצטרכו להיכנס לאתר אחרי אתר בשביל לקרוא ביקורת ספציפית יש שם הכל! זה כמו זאפ של הסיקורים/ביקורות
שבת שלום
ובילוי נעים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
hassan,
כנראה אתה לא מבין או מתעלם מהמשמעות של היותך מסומן כעוסק בתחום למרות הסברים חוזרים ונשנים. אני מקווה ששרשור זה הינו האחרון שאני נאלץ לערוך את הודעותיך לפני נקיטת אמצעים חמורים יותר.
כנראה אתה לא מבין או מתעלם מהמשמעות של היותך מסומן כעוסק בתחום למרות הסברים חוזרים ונשנים. אני מקווה ששרשור זה הינו האחרון שאני נאלץ לערוך את הודעותיך לפני נקיטת אמצעים חמורים יותר.