אני לא מוצא את המייל מאגף המכס, אבל אני בטוח שהם אמרו לי 32.8% על מסך הקרנה (ואני בטוח שאפילו ציינתי עבור מצגות מחשב - כך שעל מוצרי מחשב יש רק מע"מ), ובכל זאת הם אמרו לי 32.8%.
אני לא יודע עם יש הבדל מיסים על מסך קבוע או חשמלי.
ואומנם לא ציינתי שהמסך הוא קבוע (אף על פי שאני רוצה להביא מסך חשמלי עם מתיחה).
בכל מיקרה הלוואי שאני טועה - מחר אני מביא Stewart עם מתיחה.
לא דומה לאף מסך הקרנה שראיתי עד היום.
המסך מגיע עם זוג כפפות לבנות מבד בשביל לא ללכלך את המסך בהרכבה.
כל החלקים ארוזים אריזה כפולה ומוגנים. ההרכבה לוקחת כ 30 דקות ומאוד פשוטה. ניתן לקבוע את מיקום המסך המדויק לאחר תליית המתלים על הקיר. המסך מתוח לחלוטין ע"י לחצנים, ואין בו גלים או קמטים.
התמונה הרבה יותר טובה מבמסך ה Draper שהיה לי קודם.
המסגרת השחורה, שנקראת Black Hole, גדולה מאוד, מרשימה ואכן בולעת את האור. היא נותנת לתמונה אפקט של Contrast גבוהה יותר.
אני חייב לומר פשוט תודה.
לאחרונה חיפשתי מסך הקרנה קבוע על מנת לשדרג את איכות הצפייה שלי וכמעט לכל מסך קבוע שראיתי היה פשוט היה פשוט מכירים דימיוניים עד שנתקלתי בהתכתבות כאן שהומלץ על מסך של חברת carada.
לאחר מחקר רב רכשתי מסך 106" של חברת carada ואיכות הצפייה שלי עלתה בכמה וכמה רמות למעלה.
avishbla כתב:אני חייב לומר פשוט תודה.
לאחרונה חיפשתי מסך הקרנה קבוע על מנת לשדרג את איכות הצפייה שלי וכמעט לכל מסך קבוע שראיתי היה פשוט היה פשוט מכירים דימיוניים עד שנתקלתי בהתכתבות כאן שהומלץ על מסך של חברת carada.
לאחר מחקר רב רכשתי מסך 106" של חברת carada ואיכות הצפייה שלי עלתה בכמה וכמה רמות למעלה.
אז שוב על מי שהמליץ על חברה זו.
...
תתחדש וכמובן תהנה..
איזה מקרן יש לך וכמה יצא לך סה"כ?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
המסך הוא בגודל 106 אינטש מסדרת ה Criterion עם סוג בד Brilliant White.
מחיר המסך מסדרת ה Criterion הוא $736.32
תוספת לסוג הבד Brilliant White היא $52.53
משלוח לישראל הוא $196
מע"מ ודמי טיפול של Fedex הם 700 ש"ח
בסך הכל המחיר יצא 4800 ש"ח שאני חייב לציין - שווה כל שקל!