התחדשתי ב Panasonic AE2000 - נוספו תמונות בעמוד 2
ובחזרה למקרן.
יש לשים לב שבמחיר של מקרן של 720 (בארץ) מקבלים פה מקרן FHD מהדור האחרון (פאנליי LCD D7) עם 3 שנים אחריות!!! וביצועים מעולים
מושיק[/quote]
מקרן 720P טוב עולה בארץ 7500-8000 שח
ועדיין עשית אחלה עסקה כל עוד לא תצטרך להשתמש באחריות.
יש לשים לב שבמחיר של מקרן של 720 (בארץ) מקבלים פה מקרן FHD מהדור האחרון (פאנליי LCD D7) עם 3 שנים אחריות!!! וביצועים מעולים
מושיק[/quote]
מקרן 720P טוב עולה בארץ 7500-8000 שח
ועדיין עשית אחלה עסקה כל עוד לא תצטרך להשתמש באחריות.
לגבי אחריות ה- Segmax החדשה שמציעה B&H, בהחלט נראה טוב.
ל MACK עדיין ייתכן שיש מספר יתרונות, ראשית האחריות של Mack (עבור סכום דומה) היא ל 4 שנים, ולא ל-3. שנית, האחריות של MACK מכסה גם את הנורה עצמה (לא ברור לי אם Segmax מכסה את זה. מכיוון שהם לא כתבו את זה במפורש, אני מניח שהם לא מכסים נזק לנורה, שזה בעצם הדבר הכי רגיש במקרן).
לגבי היתרונות של Segmax, כמובן שיתרון אחד הוא זה שהאחריות נכנסת לתוקף מייד (ולא בתום אחריות היצרן). עם זאת, במקרני פאנאסוניק, היצרן באופן מסורתי אינו מאמין באמינות המקרנים שלו, ולכן נותן אחריות קצרה של שנה אחת בלבד. יתרון נוסף של Segmax, יכול להיות גם בעוכריו - משום מה אני מתקשה לראות את יורוקום משתפים פעולה ללא בעיות עם כך שהם אמורים לתקן את המקרן (אפילו שזה בתשלום). יש להם ניגוד אינטרסים הכי ברור שיכול להיות. במקרה של MACK, דיברתי עם הנציגות שלהם בארץ, והם אמרו לי שבמקרה של מקרנים, בד"כ היצרן כן מסכים לתת למוצרים עם אחריות Mack שירות, אך במידה ולא, הם שולחים למעבדת תיקון אחרת.
בכל מקרה טוב לשמוע שיש אלטרנטיבה ל MACK.
ל MACK עדיין ייתכן שיש מספר יתרונות, ראשית האחריות של Mack (עבור סכום דומה) היא ל 4 שנים, ולא ל-3. שנית, האחריות של MACK מכסה גם את הנורה עצמה (לא ברור לי אם Segmax מכסה את זה. מכיוון שהם לא כתבו את זה במפורש, אני מניח שהם לא מכסים נזק לנורה, שזה בעצם הדבר הכי רגיש במקרן).
לגבי היתרונות של Segmax, כמובן שיתרון אחד הוא זה שהאחריות נכנסת לתוקף מייד (ולא בתום אחריות היצרן). עם זאת, במקרני פאנאסוניק, היצרן באופן מסורתי אינו מאמין באמינות המקרנים שלו, ולכן נותן אחריות קצרה של שנה אחת בלבד. יתרון נוסף של Segmax, יכול להיות גם בעוכריו - משום מה אני מתקשה לראות את יורוקום משתפים פעולה ללא בעיות עם כך שהם אמורים לתקן את המקרן (אפילו שזה בתשלום). יש להם ניגוד אינטרסים הכי ברור שיכול להיות. במקרה של MACK, דיברתי עם הנציגות שלהם בארץ, והם אמרו לי שבמקרה של מקרנים, בד"כ היצרן כן מסכים לתת למוצרים עם אחריות Mack שירות, אך במידה ולא, הם שולחים למעבדת תיקון אחרת.
בכל מקרה טוב לשמוע שיש אלטרנטיבה ל MACK.
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי,
אז כמה תמונות שצילמתי אתמול בלילה.
כמה הערות:
1. המקרן לא מכוייל - מכוון על Picture 1 .
2. התמונה מוקרנת על קיר בסלון (בצבע off white) - אם מבחינים טוב אז רואים מסמר שחור (חלק עליון במרכז) ושני מפסקים מצד ימין - עד שיעבור זעם האישה על רכישת המקרן
ואז ארכוש מסך הקרנה).
3. דחסתי את התמונות מ 3Mb לתמונה ל 170Kb (בערך).
כמובן שבמציאות התמונה חדה מאוד.
אז כמה תמונות שצילמתי אתמול בלילה.
כמה הערות:
1. המקרן לא מכוייל - מכוון על Picture 1 .
2. התמונה מוקרנת על קיר בסלון (בצבע off white) - אם מבחינים טוב אז רואים מסמר שחור (חלק עליון במרכז) ושני מפסקים מצד ימין - עד שיעבור זעם האישה על רכישת המקרן
3. דחסתי את התמונות מ 3Mb לתמונה ל 170Kb (בערך).
כמובן שבמציאות התמונה חדה מאוד.
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

ועוד אחת קטנה שלא הצלחתי להכניס בהודעה הקודמת...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אי אפשר להסיק מצילום סטילס על רמת השחור.
זה תלוי במצב ה-METERING של המצלמה, זה תלוי בסצינה ואיך היא עשתה את המיצוע וכמובן גם בעיבוד התמונה אח"כ....
הקיצר, התמונות לא רלוונטיות לקבלת החלטה או מדד כלשהו, אבל זה תמיד כיף לראות ולפרסם.
כל הכבוד ותתחדש אם לא אמרתי כבר.
זה תלוי במצב ה-METERING של המצלמה, זה תלוי בסצינה ואיך היא עשתה את המיצוע וכמובן גם בעיבוד התמונה אח"כ....
הקיצר, התמונות לא רלוונטיות לקבלת החלטה או מדד כלשהו, אבל זה תמיד כיף לראות ולפרסם.
כל הכבוד ותתחדש אם לא אמרתי כבר.
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

תודה לכל המגיבים, כמה הערות:
1. רק עכשיו אני מבין כמה תנאי הסביבה משפיעים על איכות התמונה, וכמו שאפשר לראות בתמונות, הקירות והתקרה הלבנים ממש זוהרים בסצינות מסוימות ומשפיעות על איכות השחור באופן משמעותי ביותר - מה שבטוח - דירה הבאה עם מרתף שחור!!!
2. לא היה עיבוד תמונה רק הורדת הגודל ל 640x400.
3.אף על פי שהתמונות צולמו ב Canon 30D יש "זיוף" בהצגת השחורים, כשניראה ה Light metering mode שהשתמשתי הוא הגורם לזיוף.
4. ותמיד צריך לזכור שהמטרה היא בסך הכל להנות מלראות סרטים ב ג ד ו ל,אני מאמין שהחיפוש אחרי הניואנסים בתמונה יעבור לי אחרי ההתלהבות הראשונית מ FHD ב "100
מושיק
1. רק עכשיו אני מבין כמה תנאי הסביבה משפיעים על איכות התמונה, וכמו שאפשר לראות בתמונות, הקירות והתקרה הלבנים ממש זוהרים בסצינות מסוימות ומשפיעות על איכות השחור באופן משמעותי ביותר - מה שבטוח - דירה הבאה עם מרתף שחור!!!
2. לא היה עיבוד תמונה רק הורדת הגודל ל 640x400.
3.אף על פי שהתמונות צולמו ב Canon 30D יש "זיוף" בהצגת השחורים, כשניראה ה Light metering mode שהשתמשתי הוא הגורם לזיוף.
4. ותמיד צריך לזכור שהמטרה היא בסך הכל להנות מלראות סרטים ב ג ד ו ל,אני מאמין שהחיפוש אחרי הניואנסים בתמונה יעבור לי אחרי ההתלהבות הראשונית מ FHD ב "100
מושיק
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זהו שחיפשתי החזרים ואני ממש לא רואה קירות לבנים זוהרים.moshikantebi כתב:תודה לכל המגיבים, כמה הערות:
1. רק עכשיו אני מבין כמה תנאי הסביבה משפיעים על איכות התמונה, וכמו שאפשר לראות בתמונות, הקירות והתקרה הלבנים ממש זוהרים בסצינות מסוימות ומשפיעות על איכות השחור באופן משמעותי ביותר - מה שבטוח - דירה הבאה עם מרתף שחור!!!...
זה ממש מוזר.
אצלי יש כחול שזה אמור להיות טוב יותר מלבן והמצב על הפנים.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

Lior_M,
החזרים משמעותיים מקבלים כאשר הסצנה בהירה מאוד ואז יש החזרים מהתמונה המוקרנת לתקרה ולקירות הסמוכים ובחזרה למשטח ההקרנה ובכך להורדת הקונטרסט.
התמונות שצולמו היו בעיקר סצנות חשוכות ולכן לא רואים את ההחזרים.
מושיק
החזרים משמעותיים מקבלים כאשר הסצנה בהירה מאוד ואז יש החזרים מהתמונה המוקרנת לתקרה ולקירות הסמוכים ובחזרה למשטח ההקרנה ובכך להורדת הקונטרסט.
התמונות שצולמו היו בעיקר סצנות חשוכות ולכן לא רואים את ההחזרים.
לא נכון, לבן יחזיר את אותם הצבעים שפגעו בו, לעומת זה קיר כחול יחזיר גוון כחול למסך ההקרנה והשילוב של שניהם ייתן עיוות בצבעים.אצלי יש כחול שזה אמור להיות טוב יותר מלבן...
מושיק
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תתקין מסך, הם באים עם מסגרת שחורה די עבה, שמפחיתה את התפזרות האור בצורה משמעותית.
בעיית השחור האפור במקרנים, יותר חזקה מבעיית החזר האור מהקיר הלבן, לדעתי.
אלא עם כן מדובר על מקרן קצה כגון השארפ 21K, שנוגע בשחור מוחלט.
בעיית השחור האפור במקרנים, יותר חזקה מבעיית החזר האור מהקיר הלבן, לדעתי.
אלא עם כן מדובר על מקרן קצה כגון השארפ 21K, שנוגע בשחור מוחלט.