שיפור איכות השידור ב-YES
אצלי בפירוש יש שיפור גדול באיכות השידור של ערוץ 10 וערוץ 2. הההבדלים באיכות מורגשים יותר כי המסך הוא FHD.
מצד שני את ערוצי הסרטים 1 עד 4 בYES אני חושב שרואים פחות טוב בימים האחרונים. יתכן כי אחד בא על חשבון השני?
מצד שני את ערוצי הסרטים 1 עד 4 בYES אני חושב שרואים פחות טוב בימים האחרונים. יתכן כי אחד בא על חשבון השני?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ראיתי היום את הפרק הראשון ואתה כל כך צודק!yaronkle כתב:yes stars 2 להציל את גרייס היום היה ממתחת לכל ביקורת!...
זו הייתה איכות כל כך איומה! אפילו על ה 15 אינץ של הלפטופ זה היה מורגש.
גם הסאונד היה על הפנים, נכון?
גם אני הבחנתי בשיפור קל בימים האחרונים, במיוחד בתמונת האולפן של חדשות ערוץ 2, ויותר בזו של ערוץ 10.
אתמול גם קיבלתי הוכחה שאיכות התמונה המשודרת בערוץ 10 טובה יותר מזו של 2, שני הערוצים שידרו שתי כתבות באותו נושא בשני הערוצים באותו הזמן (ממש מפתיע הם אפילו יוצאים לפרסומות יחד) ובזיפזופ בין הערוצים הבחנתי שהתמונה בשידור הכתבה היתה הרבה יותר ברורה, חדה ומפורטת בערוץ 10.
אישתי אפילו אמרה שהתמונה בערוץ 10 יותר נעימה לעין, ואם היא אומרת אני לא מתווכח...
אתמול גם קיבלתי הוכחה שאיכות התמונה המשודרת בערוץ 10 טובה יותר מזו של 2, שני הערוצים שידרו שתי כתבות באותו נושא בשני הערוצים באותו הזמן (ממש מפתיע הם אפילו יוצאים לפרסומות יחד) ובזיפזופ בין הערוצים הבחנתי שהתמונה בשידור הכתבה היתה הרבה יותר ברורה, חדה ומפורטת בערוץ 10.
אישתי אפילו אמרה שהתמונה בערוץ 10 יותר נעימה לעין, ואם היא אומרת אני לא מתווכח...
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds