וגם 50 שקל בדיקה פיזית. אבל 50 שקל זה לא כמו 40 דולר ש-DHL מחייבים..sapir255 כתב:את כל העמלות המוזרות רק DHL לוקחים עבור הטיפול המיוחד בחבילה שחייבת במכס. למכס עצמם אתה אמור לשלם רק על המע"מ, המכס וימי אחסנה מעבר לX ימים שהם שומרים לך את החבילה עד שאתה בא לקחת אותה....
עלות רכישת Popcorn Hour A-100/110 ?
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
התרומה היחידה שלי לשרשור היא לחזק את ההמלצה לחשוב טוב ולעשות זאת באופן רציף וכללי ולא להגביל זאת רק לרכישות מחו"ל. מחקרים מדעיים הוכיחו מעל לכל ספק שמי שחושב טוב גם מצליח יותר בחיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני כבר כתבתי והזהרתי בעבר לגבי בעייה דומה שהיתה לי עם UPS, ושוב הבעייה לא ב-UPS. הבעייה היא שכל שירות או מוצר אשר עלותם מעל 50$ חייבים במס, וחברות השילוח גובות עמלות מטורפות, ראה שרשור שלי בעניין, ולא מדובר רק במכשירים מחו"ל אלא בכל מוצר מחו"ל.
The Black Wax
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אז הבעיה היא כן בUPS, בUPS ובכל שאר חברות השילוח שגובות עמלות גבוהות ללא הצדקה.roeek כתב:אני כבר כתבתי והזהרתי בעבר לגבי בעייה דומה שהיתה לי עם UPS, ושוב הבעייה לא ב-UPS. הבעייה היא שכל שירות או מוצר אשר עלותם מעל 50$ חייבים במס, וחברות השילוח גובות עמלות מטורפות, ראה שרשור שלי בעניין, ולא מדובר רק במכשירים מחו"ל אלא בכל מוצר מחו"ל....
הבעיה היא לא המע"מ והמכס שצריך לשלם, את זה אתה היית משלם גם אם היית רוכש דרך היבואן בארץ.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
כשהזמנתי רכיבים לרמקולים ו DHL ביצעו את השילוח זכיתי להתנהגות זהה לחלוטין. לטענתם רוב החבילות מעל 1 קילוגרם עוברות את ההליך הזה.
בהזמנה שניה שביצעתי והשילוח נעשה באמצעות USPS באורח פלא לא היו שום עלויות מפתיעות נוספות.
בהזמנה שניה שביצעתי והשילוח נעשה באמצעות USPS באורח פלא לא היו שום עלויות מפתיעות נוספות.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
שאלה לגבי הזמנה A-110 מחול.
שלום!
אחרי שנמכרו כל ה XTREAMERS התעניינתי יותר לגבי ה A 110, ראיתי שבחול חבילה שכוללת דונגל אל חוטי עולה 290$ כולל משלוח.
רציתי לשאול את האנשים שקנו מהם, כמה עלה לכם המיסים? האם אני אשלם מיסים רק על המכשיר עצמו, או כולל הדונגל או שגם עם המשלוח? דרך איזה חברה הם שולחים? וכמה זמן לכך להם לשלוח?
תודה!
אחרי שנמכרו כל ה XTREAMERS התעניינתי יותר לגבי ה A 110, ראיתי שבחול חבילה שכוללת דונגל אל חוטי עולה 290$ כולל משלוח.
רציתי לשאול את האנשים שקנו מהם, כמה עלה לכם המיסים? האם אני אשלם מיסים רק על המכשיר עצמו, או כולל הדונגל או שגם עם המשלוח? דרך איזה חברה הם שולחים? וכמה זמן לכך להם לשלוח?
תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע לי ,תעשה לעצמך טובה, תחכה קצת.
בנוסף - אתה מודע לזה שאי אפשר להעביר 1080P דרך הדוגנל?
זה לא איזה דונגל קסמים...
בנוסף - אתה מודע לזה שאי אפשר להעביר 1080P דרך הדוגנל?
זה לא איזה דונגל קסמים...
- kobia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: קובי אפוטה
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני יודע שיהיו לא מעט נשים שיגידו שעשיתי טעות, שאולי הייתי צריך לחכות ושיש הרבה דגמים חדשים בקנה (כאלה שכבר פורסמו וכאלה שיצאו בעתיד הממש קרוב) אבל כנראה שצריך מתישהו לקבל החלטה...
בכל מקרה, למי מכם שמעוניין ברכישת A110 בארץ, עם אחריות כמובן וחדש, אני השבוע שילמתי עליו ממקור מאד מוכר ואמין 1580 ש"ח וב - 12 תשלומים (למי שזה חשוב...)
ברור שהייתי יכול לחכות ל Extreamer ולראות מה הוא נותן בתמורה, או אולי בכלל ללכת על C200 שיוצא ממש אוטוטו או כל אחד מהדגמים האחרים שיש...
מי שמעוניין בפרטים על מקום הרכישה, אענה בפרטי, מן הסתם לא ננצל את הבמה כאן לפרסומת למקום כזה או אחר.
בכל מקרה, למי מכם שמעוניין ברכישת A110 בארץ, עם אחריות כמובן וחדש, אני השבוע שילמתי עליו ממקור מאד מוכר ואמין 1580 ש"ח וב - 12 תשלומים (למי שזה חשוב...)
ברור שהייתי יכול לחכות ל Extreamer ולראות מה הוא נותן בתמורה, או אולי בכלל ללכת על C200 שיוצא ממש אוטוטו או כל אחד מהדגמים האחרים שיש...
מי שמעוניין בפרטים על מקום הרכישה, אענה בפרטי, מן הסתם לא ננצל את הבמה כאן לפרסומת למקום כזה או אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
מחיר מצויין!
בדיוק השבוע חבר שלי מהעבודה קיבל את שלו דרך ייבוא אישי. משום מה, המכשיר שלו נתקע שבוע (!!!) במכס והעלות הסופית עמדה על כמעט 1600 ש"ח.
בדיוק השבוע חבר שלי מהעבודה קיבל את שלו דרך ייבוא אישי. משום מה, המכשיר שלו נתקע שבוע (!!!) במכס והעלות הסופית עמדה על כמעט 1600 ש"ח.
אני קצת מעלה נשכחות אבל קראתי קצת של משלוח דרך USPS.
אני בדיוק מתכוון לשלוח מחשב נייד מארה"ב ומתבלט אם כדאי לשלוח עם USPS.
בדקתי איתם ומחיר משלוח של חבילה במשקל 3 קילו + ביטוח עד 800$
תעלה כ55$.
מה אתם אומרים, יש מחיר יותר זול שאפשר להשיג מUSPS?
אשמח לקבל קצת טיפים ממי ששלח מחשב נייד דרך USPS.
תודה
אני בדיוק מתכוון לשלוח מחשב נייד מארה"ב ומתבלט אם כדאי לשלוח עם USPS.
בדקתי איתם ומחיר משלוח של חבילה במשקל 3 קילו + ביטוח עד 800$
תעלה כ55$.
מה אתם אומרים, יש מחיר יותר זול שאפשר להשיג מUSPS?
אשמח לקבל קצת טיפים ממי ששלח מחשב נייד דרך USPS.
תודה