לך תדע,ישראל...bossgt6 כתב:למה עולה 100 ש''ח יותר ? , פה המחיר זההamitgba כתב:פיוניר 400 יש בשחור..עולה 100 שקל יותר מהגיסה הכסופה......
PIONEER DVD - DV 400 / 600
- michaelhar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 254
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ממש חוצפה חסרת היגיוןamitgba כתב:פיוניר 400 יש בשחור..עולה 100 שקל יותר מהגירסה הכסופה...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
כל המדינה הזו היא חוצפה חסרת הגיון !!! הכל עקום מקומבן . בארץ - יום ראשון כל בוטק, יום שני שומר מסך , שלישי עובדה , רביעי בולדוזר , חמישי משמר אזרחי , שישי בשידור חוקר , שבת בשידור חוזר, פינת הבירוקרטיה ערוץ 10 פינת הקומבינות ערוץ 2 ........ אללה איסטור ........ כל התוכניות מפוצצות באייטימים וסגורות בחוזה לעוד 10 שנים .........michaelhar כתב:ממש חוצפה חסרת היגיוןamitgba כתב:פיוניר 400 יש בשחור..עולה 100 שקל יותר מהגירסה הכסופה......
אני 6 שנים בפינלנד בערך ולא ראיתי תוכנית טלוויזיה אחת בסגנון ,חשיפות של פרק אחד מהמשמר האזרחי או עובדה היו מספיקות כאן לשנה , שנה היו מדברים על זה !
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

עמית, אני לא יודע מה קורה בדנמרק , אבל מה שכתבתי לך כאן הוא בדוק !amitbak כתב:bossgt6
אני גרתי 8 שנים בדנמרק ואני חושב שצורת החיים שם דיי דומה
לפינלנד חוץ מהשפה.
לנו יש את המינוסים שלנו שזה הרבה לצערי אבל גם להם לא חסר....
אגב בטבלת השחיתות והמוסר פינלנד ממוקמת במקום הראשון = הכי פחות משוחתת
אני נדהם כאן לפעמים מהיושר והסדר והצורה שבה הדברים עובדים ,\ בארץ אם לא תחשוב עקום לא תתקדם ,כאן תחשוב עקום לא תגיע רחוק !
יש קואקסואלית שנותן בדיוק אותו איכות שמע ואפילו לא צריך לקנות כבל מויחד..[אפשר להשתמש בכבל RCA פשוט שמקבלים על המכשיר]talt71 כתב:לא הייתי קונה את הDV-400 משום שאין לו יציאה אופטית! שזה חבל מאוד למי שחשובה לו איכות השמע...
-
bossgt6
- חבר מביא חבר

נו , זה לא טמטום, איפה נולדים כל הרעיונות המטומטמים האלו ? אם אתה רוצה שחור לך ליצחק , אם אתה רוצה כסוף לך ליעקב , מה זה ??? הלו , שירות !!! אני כשהגעתי לחנות לא היה שחור, הוא אומר לי אין בעיה אני מזמין לך תוך 4 ימים אתה מקבל שחור....... בסופו של ענין לא המתנתי לקחתי כסוףgil5 כתב:לפי מה שאני יודע ההבדל במחירים הם לא בגלל הצבע אלא תלוי בזמן האחריות וביבואן.
הכסוף מיובא על ידי י.שלום והוא עם 1 שנים אחריות, השחור על ידי יבואן אחר עם 3 שנים אחריות....
שמע חיפשתי באינטרנט ויש בשחור בחו"ל.
http://www.twenga.co.uk/prices-DV-600AV ... r-157997-0

גם אני הייתי רוצה אותו בשחור.. חבל נסתפק בכסוף
http://www.twenga.co.uk/prices-DV-600AV ... r-157997-0

גם אני הייתי רוצה אותו בשחור.. חבל נסתפק בכסוף