ולא שמעתי גם על מזנון שמשפר את התמונה שמוצגת על המסך או הסאונד שיוצא מהרמקולים
בכל מקרה העלתי את התמונות לפה בשביל להגיד תודה לאנשים שעזרו לי להרכיב חלק מהמערכת הזו
אתה מוזמן לממן לי מזנון חדש
ראשית, לא לכולם יש טלוויזיה דקה בסלון, הנימה שלך מאוד מזלזלת וההודעה הזאת פגעה בפותח הדיון וגם באחרים, הסלון שלו יפה מאוד לדעתי, אני רציני, לדעתי זה ממש יפה כל הסידור...shayg כתב:ת'אמת.. מכוער מאוד
כנראה שמישהו צריך לצעוק "המלך הוא עירום".
חוץ מהתאורה האחורית , לא התלהבתי מכלום.
אולי הסטנדרטים שלי גבוהים קצת יותר מאשר מזנון פשוט ותשעה כבלים חשופים.
אז יופי,
יש מערכת ו פלסמה, יופי, מקסים, אבל אני חושב שעברו כמה שנים טובות מאז שהתלהבנו מהמרכיבים,(למי אין FLAT היום בסלון?)
אחד הדברים הבסיסיים, לדעתי, הוא לסדר את המרכיבים בצורה שתכבד אותם.
אבל זאת רק דעתי, מה אני מבין....![]()
שי
(שום דבר לא נכתב בנימה אישית!)...

מסכים איתך לחלוטין!ארז-ניר כתב:ראשית, לא לכולם יש טלוויזיה דקה בסלון, הנימה שלך מאוד מזלזלת וההודעה הזאת פגעה בפותח הדיון וגם באחרים, הסלון שלו יפה מאוד לדעתי, אני רציני, לדעתי זה ממש יפה כל הסידור...shayg כתב:ת'אמת.. מכוער מאוד
אז יופי,
יש מערכת ו פלסמה, יופי, מקסים, אבל אני חושב שעברו כמה שנים טובות מאז שהתלהבנו מהמרכיבים,(למי אין FLAT היום בסלון?)
שי
(שום דבר לא נכתב בנימה אישית!)......
בו לא נגזים, אחרי כל מה שכתבת כנראה שהמזנון לא כל-כך מעניין אותך, אז אין סיבה שאממן לך אותו.Ghost כתב:אני לא חושב שכמה כבלים חשופים משפיעים על חויית או איכות הצפיה.
ולא שמעתי גם על מזנון שמשפר את התמונה שמוצגת על המסך או הסאונד שיוצא מהרמקולים
בכל מקרה העלתי את התמונות לפה בשביל להגיד תודה לאנשים שעזרו לי להרכיב חלק מהמערכת הזו
אתה מוזמן לממן לי מזנון חדש...
הטעם שלך לא מוזר גם לדעתי זה ממש יפה,דודיפלצת כתב:הסתכלתי רק על התמונות החשוכות (לראות את הלדים - מהמם) ודוקא חשבתי שהמזנון מאוד יוקרתי ואני לא מבין למה אנשים משקיעים כל כך הרבה כסף במזנון שלהם...
אחרי ההערות שנשמעו על איכות המזנון, הסתכלתי גם על התמונה המוארת. דוקא מאוד יפה לדעתי.
אולי יש לי טעם מוזר.
תתחדש ותהנה! כיף לראות....

אין יותר אישי מזה.shayg כתב:ת'אמת.. מכוער מאוד
אז יופי,
שי
ידידי, ולא בציניות.Ghost כתב:שמע shayg ההשוואות שלך דיי מוזרות... ואני ממש לא מבין מה אתה רוצה
כאילו זה לא שהעמדתי את הטלוויזיה על שני קופסאות קרטון
הבנו שאתה לא אוהב את העיצוב, סבבה בבית שלך תעצב איך שבא לך.
ככה או ככה כנראה שלא תבוא לראות אצלי סרט, אז כולם מרוצים
בכל מקרה אני שמח לשמוע את דעותם של חברי הפורום האחרים שמפרגנים
ודודיפלצת אין לך טעם מוזר גם לדעתי זה יפה, זה פשוט ואורירי ולא תופס הרבה מקום (שגם ככה אין לי) ועדיין יש בו מקום לכל מה שאני צריך במערכת הזו
נכון הכבלים לא מסודרים אולי יום אחד אני יחשוב על דרך לסדר אותם אבל בנתיים זה מה שיש...

לכתוב לחבר בפורום שאני בטוח שהשקיע המון זמן מחשבה וכסף ברכישת המוצר לביתו את מה שכתבת זה מעליב מאוד ומתנשא... לפחות בעינייshayg כתב:ת'אמת.. מכוער מאוד
אולי הסטנדרטים שלי גבוהים קצת יותר מאשר מזנון פשוט ותשעה כבלים חשופים.אז יופי,
שי