יהיה מאוד מעניין לבדוק את ה-5100. לא סתם שני הדגמים קיימים.ziv_r כתב:danlior,
אם כל התכנים שלך הם מסוג MPEG-2 & DivX, דגמי ה 4000 & 5000 מצויינים.
הבעיה היום (לא ממש בעיה, יותר כמו התקדמות) שהתכנים הינם בפורמט MPEG-4 AVC @ MKV וריפים של Blu-ray. עבור ניגון מוצלח של סוגי קבצים אלו - חייבים להתקדם בדגמי ה TViX.
כמובן שככל שמתקדמים בדגמים, התחכום והמורכבות של היצרן לייצר מוצר מתאים עולה ולכן אנחנו שומעים לרוב על בעיות אשר לא היו בדגמים קודמים יותר (אשר היו הרבה פחות מתוחכמים). לרוב הבעיות נפתרות על ידי עדכוני קושחה ובפעמים אחרות (כמו במקרה שלפנינו) על ידי mod ממש פשוט....
DVICO מכריזים על ה-TVIX 7000
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

ממש לא רועש, שקט ביותר!sam22 כתב:danlior כתב:
דרך אגב, אולי כאן הזמן להמליץ - הגבירו את מהירות המאוורר ל- FAST...
תודה על ההמלצה
אני מבין שאתה גר ליד המסלולים של בן גוריון...
ככה שעוד רעש סילון לא מפריע לך...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46347
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
לא ממש. הוא חולק חומרה, תוכנה, פוקנציונאליות וביצועים זהים ל 4100.danlior כתב:יהיה מאוד מעניין לבדוק את ה-5100. לא סתם שני הדגמים קיימים....
כנראה אנחנו יותר רגישים לרעש ממך. הסתדרת!danlior כתב:ממש לא רועש, שקט ביותר!...
שקט-זה עניין יחסי..danlior כתב:ממש לא רועש, שקט ביותר!sam22 כתב:danlior כתב:
דרך אגב, אולי כאן הזמן להמליץ - הגבירו את מהירות המאוורר ל- FAST...
תודה על ההמלצה
אני מבין שאתה גר ליד המסלולים של בן גוריון...
ככה שעוד רעש סילון לא מפריע לך......
מעניין מתי דביקו יואילו בטובם להודות שהדגם 6500 סובל ממחלה קשה..
גם החובה להשתמש בדיסק קשיח(לא לזה התכוון המשורר),ובעיקר הצורך בהפעלת האיוורור לדרגה העליונה כדי לקרר את המעגל(שעדיין מתחמם).
מעניין אותי לדעת איך הם יתמודדו כנגד תביעה מצד הלקוח הראשון שהמיין בורד שלו יישרף בגלל המחדל שלהם....
- danlior
- חבר מכור קשה

או שלי יש מכשיר מוצלח ולכם לימון (במכשירים הסינים היחס הוא בדר"כ 50-50)ziv_r כתב:לא ממש. הוא חולק חומרה, תוכנה, פוקנציונאליות וביצועים זהים ל 4100.danlior כתב:יהיה מאוד מעניין לבדוק את ה-5100. לא סתם שני הדגמים קיימים....
כנראה אנחנו יותר רגישים לרעש ממך. הסתדרת!danlior כתב:ממש לא רועש, שקט ביותר!......
מה שכן, התכוונתי למהר אך לא להכי מהר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

danlior,
סביר להניח שלא. כבר נתקלתי בקרוב ל 10~ נגני 4000 & 5000 ובכולם הרעש היה גבוה לטעמי. סביר להניח שאצלך סביבת המגורים בעלת רצפת רעש גבוהה יותר מהרגיל או שאתה פשוט מסנן כבר בלא מודע את הרעש.
סביר להניח שלא. כבר נתקלתי בקרוב ל 10~ נגני 4000 & 5000 ובכולם הרעש היה גבוה לטעמי. סביר להניח שאצלך סביבת המגורים בעלת רצפת רעש גבוהה יותר מהרגיל או שאתה פשוט מסנן כבר בלא מודע את הרעש.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כנראה שלי היה מזלziv_r כתב:sam22,
אם אתה מחפש רק פורמטים, HD DVD ה 4100 עדיין לא יודע לנגן. ריפים של Blu-ray לא תמיד מנוגנים כהלכה על ה 4100, גם מכונן פנימי או USB חיצוני. במקרים אלו ל A-100 יש עליונות....
ריפים מנוגנים בהצלחה
HD-DVD ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא חושב שזה מזל, כנראה עד היום פשוט ניגנת תכנים בעלי קצב נתונים לא תובעני במיוחד.
- danlior
- חבר מכור קשה

יכול להיות שאתה צודק! יש לי גם PC בסלון (האומנם בפינה המרוחקת) וכמה שהשקעתי במאוורים שקטים ויקרים, עדיין הוא ממש לא שקט. כנראה אני כבר לא מודע לרעש מסוג זה.ziv_r כתב:danlior,
סביר להניח שלא. כבר נתקלתי בקרוב ל 10~ נגני 4000 & 5000 ובכולם הרעש היה גבוה לטעמי. סביר להניח שאצלך סביבת המגורים בעלת רצפת רעש גבוהה יותר מהרגיל או שאתה פשוט מסנן כבר בלא מודע את הרעש....