לאיפה נעלם הסאונד???

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #81 

Catskinner כתב:הוא מקווה שעם PDVD זה ייתן לו פתרון כולל לכל צרכי הווידאו שלו + האצה בחומרה.
...
אוקיי תודה - Catskinner

bariko

לפתרון כללי עבור צפייה דרך PDVD גם בקבצי MKV אני מניח שאתה יודע שניתן פשוט לשנות את הסיומת של קבצי ה MKV ל AVI ואז גם PDVD יפעיל אותם.

בנוגע להאצת חומרה...הגביע הקדוש... :P - http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=853976 יש שם מעט אנשים שניסו והצליחו ויותר אנשים מתוסכלים שעוד לא הצליחו...

אני לא מכיר את העניין טוב מספיק בכדי לייעץ אני מניח שיש פה אנשים שהתעסקו עם זה הרבה יותר ממני.
לשמחתי המחשב שלי מספיק חזק לטפל גם בסרטי 1080P ואני לא זקוק להאצה.
אם זכרוני אינו מטעה אותי גם המחשב שלך חזק יחסית לא ?
בכל אופן ישנם אנשים שהצליחו עם מקודד של הסייברלינק עם תוכנה חיצונית כמו ZP לבצע האצה וחלק עם מקודד של NERO בסופו של דבר התוצאות לא תמיד מוצלחות ממה שהבנתי.

העצה שלי עבור מינימום עצבים והתעסקויות היא שפשוט תצפה בסרטים מלאים דרך ה PDVD (דרך אגב אחרי ההתלהבות הראשונית אני לא כבר לא מוריד סרטים מלאים, לא רואה הבדל) ועבור קבצי ה MKV שילוב של נגן כמו ZP או BSPLAYER בשילוב מקודד מהיר כמו ה COREAVC האחרון נותנים מענה טוב כמעט להכל.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #82 

YOUR UNINSTALLER, אם היא מסוג התוכנות שעוקבות אחר כל התקנה ושומרות נתונים לגבי השינויים תדע להסיר כל תוכנה, כולל PDVD. הצרה היחידה היא שהרבה פעמים נזכרים שהם קיימות רק אחרי שנתקעים עם הסרה שלא הסתיימה בהצלחה - מין סוג נוסף של אפקט סגירת האורווה אחרי שהסוסים ברחו.

VOBSUB דרך אגב משתמשת בבסיס באותו קוד של FFMPEG שבו משתמש גם FFDSHOW. כך שהעדפה של אחד על השני זה יותר עיניין של טעם אישי ולא של ביצועים או פונקציונאליות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #83 

שי,
במידה ואשנה את הסיומת של קבצי ה MKV ל AVI כדי שגם PDVD יפעיל אותם , האם זה יוריד במשהו מאיכות הסרט?

סרטים של 1080p מנוגנים אצלי חלק ללא שום בעיה, אבל אין לי מושג אם הדבר מושג הודות להאצת חומרה או לא.
לשאלתך, אכן מדובר במחשב חזק. אני זוכר עוד שבפורום אחר של מחשבים, אמרו לי שמדובר באוברקיל מטורף עבור יישומי HD

בשורה התחתונה, זה באמת מה שאני מתכוון לעשות, כלומר לצפות בסרטים מלאים דרך PDVD ועבור קבצי ה MKVבאמצעות ZP
אבל תגיד, האם בכל מקרה היית מציע לי לעשות את מה שהצעת קודם (לגבי הקינפוג לפי המדריך של עופר) כדי ש COREAVC ולא FFDSHOW יהיה זה שיטפל בתכני ה-HD האלה?
אגב, לגבי סרטים מלאים, עוד לא גיבשתי דעה נחרצת. בינתיים בדקתי רק סרט אחד כזה (ספיידרמן 3), ואני יכול להגיד ככה- הקדימון נראה שם פשוט מדהים, אבל ברגע שאני לוחץ על PLAY והסרט מתחיל, האיכות לא נראית יותר טובה מאשר DVD מקורי רגיל!
לא יודע למה זה ככה, פשוט הייתי טרוד יותר מדי עם הבעיות שלשמם פתחתי את האשכול הזה, כך שלא היה לי אפילו פנאי לנסות לברר את הסוגיה הזו...

YOUR UNISTALLER מבצעת סריקה מלאה של המחשב כדי למצוא כל דבר שקשור לתוכנה שמסירים(כולל ברג'סטרי)
למזלי, שי המליץ לי על כך עוד לפני שניסיתי להסיר את PDVD בצורה הרגילה. רק את ZP פיספסתי, ולכן שם יתכן ונותרו שאריות כלשהן...

Catskinner
לי ממש לא משנה איזה פילטר יטפל בכתוביות.בפעם הקודמת כשהתקנתי את ZP התוכנה גם התקינה בעצמה את VOBSUB .
אלא שעופר אמר לי שעדיף להסיר את זה, כי זה עלול לגרום לכל מיני בעיות, ולכן הפעם בחרתי שלא להתקין את הפילטר הזה.
בסיכומו של דבר, אני עדיין תקוע בלי כתוביות (אלא אם כן, אני משתמש בנגן VLC), כך שאני לא יודע מה אתם ממליצים.
האם בכל זאת להתקין כעת את VOBSUB (ואם כן, אז איזה גרסה), או שלחכות עד שמישהו יעזור לי לסדר את FFDSHOW כך שאראה את הכתוביות?
אולי כדאי שאפתח אשכול חדש , ספציפי לעניין של הכתוביות?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #84 

אולי באמת כדאי כי לאף אחד לא יהיה כוח לקרוא 6 דפים כדי לעזור לך. נשמע אכזרי אבל ככה זה.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #85 

Catskinner כתב:אולי באמת כדאי כי לאף אחד לא יהיה כוח לקרוא 6 דפים כדי לעזור לך. נשמע אכזרי אבל ככה זה.
...
אתה בהחלט צודק, מה גם שזה כבר לא בדיוק קשור לנושא שעבורו נפתח האשכול.

לפיכך אכן פתחתי נושא חדש.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #86 

שי,
במידה ואשנה את הסיומת של קבצי ה MKV ל AVI כדי שגם PDVD יפעיל אותם , האם זה יוריד במשהו מאיכות הסרט?
...
לדעתי לא אבל אם כבר הסכמת כי המכווצים יצפו דרך ה ZP והמלאים דרך ה PDVD אז מה טוב.

בנושא המקודדים לצפייה, אישית אני לא אוהב את איכות התמונה של מקודד FFDSHOW ל MKV לכן אני עובד עם ה COREAVC שהוא גם מהיר ויעיל יותר.

אני לא רוצה לבלבל אותך אבל אני מעוניין גם באישור נוסף של משתמשים, התחלתי להשתמש גם בנגן BSPLAYER ומשום מה בשימוש עם אותו מקודד בידיוק - COREAVC 1.6 איכות התמונה והצבעים ב BS טובים בהרבה מהשילוב עם ה ZP.

אם מישהו עובד גם עם שניהם וחווה את אותה התופעה אשמח לשמוע.
שי

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #87 

Shayosef כתב:אני לא רוצה לבלבל אותך אבל אני מעוניין גם באישור נוסף של משתמשים, התחלתי להשתמש גם בנגן BSPLAYER ומשום מה בשימוש עם אותו מקודד בידיוק - COREAVC 1.6 איכות התמונה והצבעים ב BS טובים בהרבה מהשילוב עם ה ZP.

אם מישהו עובד גם עם שניהם וחווה את אותה התופעה אשמח לשמוע.
...
לא נתקלתי בהבדלים בצפייה בין השניים ואני מניח שההבדל אצלך אולי קשורים ל Video Renderer שונה שנבחר ע"י שני הנגנים
אני משתמש EVR תחת מערכת של ויסטה

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #88 

ניסיתי בשניהם VMR9 (ה EVR עובד לי רק ב BSPLAYER - אבל אני לא עובד איתו) ואיכות התמונה עדיפה ב BS

למרות שבתור נגן אין על ה ZP מבינת GUI, נוחות ושליטה.
שי

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #89 

bariko, אל תשנה את סיומת מ MKV ל AVI. כשאתה משנה את הסיומת ה splitter שבנוי בחלונות מנסה להפריד את האודיו מהווידאו. לפעמים זה עובד, בד"כ לא.

תשתמש ב splitter ייעודי ל MKV במקום.

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #90 

שי,
אני די מרוצה מאיכות התמונה בניגון עם ZP, מה גם שאם ההבדל בין נגן זה לבין BSPLAYER הוא לא ממש תהומי, אז קרוב לוודאי שלא אבחין בכך בכלל.
אבל רק לצורך הסקרנות- האם גם BSPLAYER מתקין יחד איתו כל מיני פילטרים עצמאיים?

מה שיותר מפריע לי זה הניגון של סרטי בלו ריי מלאים עם PDVD. כאמור כאן אני ממש מבחין בהבדל עצום באיכות התמונה בין הקדימון של הסרט (ספיידרמן 3) לבין איכות הסרט עצמו ,שלא נראה טוב יותר מ-DVD מקורי רגיל.
מעניין אותי לדעת אם התופעה הזו מתרחשת גם אצל אחרים.
לזה כבר יש משמעות גדולה הרבה יותר, כי אם משתמשים אחרים יעידו שגם הם הבחינו בכך ולא רק בספיידרמן, אז אין כל טעם בחיפוש אחר סרטי בלו-ריי מלאים!
מצד שני, אם זה קורה רק אצלי, אזי אצטרך למצוא את הגורם לכך...

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #91 

Catskinner כתב:bariko, אל תשנה את סיומת מ MKV ל AVI. כשאתה משנה את הסיומת ה splitter שבנוי בחלונות מנסה להפריד את האודיו מהווידאו. לפעמים זה עובד, בד"כ לא.

תשתמש ב splitter ייעודי ל MKV במקום.
...
הבנתי
לא יודע מה בדיוק אעשה (אני עדיין מבולבל מכל המקודדים והפילטרים האלה), אבל בטוח שלא אשנה סיומות כלשהן :)

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #92 

כמה עדכונים:
1. בעקבות ההדרכה של Catskinner כעת יש גם כתוביות 8)
2. לפי ההמלצה שלך שי, ניסיתי לסדר כך ש-COREAVC יהיה זה שיטפל בתכני MKV/X264/H264
רק שאני לא מצליח למצוא את העניין הזה שמזכיר עופר במדריך שלו:

"לאחר ההתקנה יש להיכנס להגדרות ולסמן No Deinterlace או Software Dinterlace"

כך נראה אצלי האופציות ב- COREAVC:
http://img127.imageshack.us/img127/6895/coreavccw6.jpg

3. משום מה, כעת PDVD קורס בכל קובץ שאני מנסה לפתוח איתו, חוץ מסרטי בלו-ריי מלאים.
לכאורה, זה לא כל כך משנה, כי ממילא ZP הוא הנגן העיקרי שלי, ולמעשה בחרתי להתקין את PDVD רק כדי לכסות את הקטע של סרטי בלו-ריי.
אבל בתכלס, זה די מעצבן שיש לי נגן כל כך איכותי, ולא ניתן להפעיל באמצעותו כמעט שום דבר.
כך שאשמח לשמוע, אם יש דרך לסדר את PDVD בצורה כזו, שוכל לנגן בהצלחה גם פורמטים אחרים, וזאת מבלי לקלקל שוב ל-ZP ול-WMP

תודה מראש

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #93 

ההנחיות במדריך של עופר מתיחסות לגרסה מוקדמת יותר של CoreAVC. בגרסה האחרונה שהיא 1.6.5 עשו קצת ניקיון וציינו במפורש ש weave זה למעשה none - ראה תמונה רצ"ב.
תמונה

לדעתי אתה יכול להעביר את ה deinterlacing למצב hardware בלי שום בעיה.

ורק בשביל לעצבן אותך - אני לא הייתי קורא ל PDVD נגן איכותי :P

bariko פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #94 

האמת הייתי יותר מתעצבן (או יותר נכון –מתוסכל) אם היית אומר זאת על ZP (אתה בטח מבין גם למה :D )

וסתם למען הסקרנות- איזה נגן נחשב בעינך לאיכותי באמת?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”