מסך פלזמה FHD מבית HITACHI
- ישראל123
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
עם מה אתה מעדיף להתעסק עם חובבנים או נוכלים?המלך כתב:אני מצטער לשמוע אבל בין חובבנות לנוכלות יש מרחק גדול.
אז הם נוכלים או חובבנים?...
אני עם שניהם לא
כדאי שתחפש את השירשור המדובר
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
המלך,המלך כתב:תן לי הוכחה ולא אהיה סקפטי.
לך תדע אולי תצליח להפתיע אותי...
אני נוטה לא להסכים איתך...
אני גם מאמין ש-keyser הראה לך מספיק הוכחות בה"פ
אך גם אני אישית הוצאתי לפני שנתיים מסך שעלה אז 15,800 במחיר של 12,000 ש"ח.
וזה לא היה במכרז אינטרנטי או אחר.
Stay foolish
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
תמיד אפשר למצוא דוגמאות פה ושם אבל זה לא מעיד על הכלל.
יכול להיות שבמוצרים שחיפשתי קשה למצוא מחיר ממש זול אבל לרוב לא.
אני לא אוהב כל כך את המכירות האישיות החל משקל ואני מעדיף את השיטה הישנה של מכירה פומבית אבל ללא התערבות חיצונית מצד הספק או האתר עצמו שמפעיל רובוט או אנוש כדי להעלות את המחיר ובכך למנוע מהלקוח לקנות במחיר זול כפי שזה נעשה בגיזמו.
יכול להיות שאתרים כמו P1000 ודומים לו החליטו לוותר על המכירה הפומבית מהסיבה שהם לא מוכנים שתהיה התערבות חיצונית והיגיעו לפשרה עם הספק על מכירה אישית.
אבל זה מונע מהלקוח לקבוע את המחיר אז זה לא שונה מחנות פיזית.
זה מוציא את העוקץ מהשיטה.
יכול להיות שבמוצרים שחיפשתי קשה למצוא מחיר ממש זול אבל לרוב לא.
אני לא אוהב כל כך את המכירות האישיות החל משקל ואני מעדיף את השיטה הישנה של מכירה פומבית אבל ללא התערבות חיצונית מצד הספק או האתר עצמו שמפעיל רובוט או אנוש כדי להעלות את המחיר ובכך למנוע מהלקוח לקנות במחיר זול כפי שזה נעשה בגיזמו.
יכול להיות שאתרים כמו P1000 ודומים לו החליטו לוותר על המכירה הפומבית מהסיבה שהם לא מוכנים שתהיה התערבות חיצונית והיגיעו לפשרה עם הספק על מכירה אישית.
אבל זה מונע מהלקוח לקבוע את המחיר אז זה לא שונה מחנות פיזית.
זה מוציא את העוקץ מהשיטה.
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אני מסכים לגמרי עם רועיש לגבי מה שאמר על אתר גיזמו, אבל עדיין הצלחתי להוציא שם LCD בפחות 1000 ש"ח ממחיר השוק [/quote]אני במקרה ישבתי הרבה על גיזמו, והאתר הזה בטוח לא "כשר" לגמרי, יש שם אלגוריתם של הצעות פיקטיביות, אפשר לראות את זה ע"י כך שאם תעקוב אחרי כל מכירה של מוצר מסויים תגלה שלעיתים הוא נימכר במכיר מציאה, אבל אם תנסה 100 פעמים להיות אותו אחד שמביא את המציאה הזו לא תצליח, ויותר מזה, מי שיציע אחריך יקפיץ המכירה ישר ב 100 שח, מה שמחזק עוד יותר את הדעה שיש הצעות פיקטיביות....