שלום,
אני חדש כאן והגעתי במקרה אחרי חיפושי אינפורמציה לגבי קניית LCD 42
שוטטות קצרה בפורום שיכנעה אותי באופן די מוחלט שאני בכלל צריך לקנות פלזמה 42 בגלל שרוב השימוש (70%) יהיה שידורי YES ו YES MAX
העניין הוא שלא מצאתי כאן הרבה אינפורמציה לגבי קונסולות משחקים
אני משחק די הרבה ב PS2 (משהו כמו 10%-20% מהשימוש) ורציתי לדעת איך הפלזמות מתנהגות אחרי מספר שעות של משחק ? האם בכלל מומלץ ללכת על הפלזמה או שכדאי לחזור לאופציית ה LCD בגלל ה PS2 ?
אני כרגע מצמצם את האפשרויות ל LG החדשה או לסמסונג (שכל כך מוערכת כאן). האם למישהו יש ניסיון או אינפורמציה לגבי זה ?
תודה.
משחקי פלייסטשן בפלזמה
-
ronijsms
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- locus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
PS2
רוני
יש לי פלאסמה של LG שסופגת שעות משחק רצופות עם PS2
הדבר היחיד שתראה הוא Image retention שנעלם תוך כמה דקות
רואים נהדר דרך אגב
יש לי פלאסמה של LG שסופגת שעות משחק רצופות עם PS2
הדבר היחיד שתראה הוא Image retention שנעלם תוך כמה דקות
רואים נהדר דרך אגב
-
ronijsms
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
אז מה אתה אומר על הפלזמה 42 של LG דגם PC51R ?זה דגם שאמור להיות יחסית חדש והוא במחיר סביר.
האם כדאי לעומת הסמסונג Q91 שכולם בפורום הזה מעריצים כל כך ?
האם כדאי לעומת הסמסונג Q91 שכולם בפורום הזה מעריצים כל כך ?
- totlip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1006
אצלי זה מחובר לHITACHI 42 ורואים מדהים במיוחד אם תשקיע בכבל PS2 לקומפוננט בערך 100 ש"ח ....ותגיע למקסימום של 576P .
מארגנים טורנירים של בערך 5 שעות בתדירות של 3 פעמים בשבוע ולפעמים יותר ככה שאין לי שום בעייה של צריבה וכד'!!!!
ייתכן שבתקופת ההרצה רצוי שלא תשחק לפחות לא ב 100 שעות עבודה הראשונות שלו וללא שולייים שחורים!!
לאחר מכן לא אמורה להיות בעייה כלשהי.
ממלץ בחום על פלאזמה אחחחחח איזה צבעים וחדות לעומת LCD מרוחחחח!!!!
מארגנים טורנירים של בערך 5 שעות בתדירות של 3 פעמים בשבוע ולפעמים יותר ככה שאין לי שום בעייה של צריבה וכד'!!!!
ייתכן שבתקופת ההרצה רצוי שלא תשחק לפחות לא ב 100 שעות עבודה הראשונות שלו וללא שולייים שחורים!!
לאחר מכן לא אמורה להיות בעייה כלשהי.
ממלץ בחום על פלאזמה אחחחחח איזה צבעים וחדות לעומת LCD מרוחחחח!!!!