מחפש מאוורר 80 למארז + עצות לקירור מארז בארון.
יאיריאיר,
כנראה שלא הבנת את כוונתי אז אני הסביר שוב,
אין לי שום בעייה עם הטענות שלך שהם בחלקם הגיוניות ואולי במקרים מסוימים אף נכונות
אבל מה שמפריע זה שברצון שלך להראות שאתה צודק אתה גם נוטה לדבר ולהתייחס לגופו של אדם וזה, אותי לפחות, מאוד מרגיז (אפילו עכשיו בתגובה האחרונה שלך עשית את זה שוב)
אחד הדברים המעניינים ביותר בקריאה בפורמים זה החוסר הסכמה בין הכותבים והדיונים המרתקים שנוצרים בעקבות זה
גם אני הייתי מעורב בדיונים כאלה ולא פעם אחת (ואפילו עם אנשים בשרשור הזה) וכל עוד זה נשאר ברמה העניינית זה מאוד מסקרן ומאתגר להשתתף בדיון כזה
בנוסף זה חשוב בעיקר לאחד שקורא מהצד (שלרוב זה שואל השאלה) שמנסה להבין מה הדבר הנכון לעשות בעקבות
קריאת התגובות ושוב אני חוזר ואומר שזה די קשה לעשייה ברגע שהתגובות גולשות לפסים אישיים.
מקווה שעכשיו הבהרתי את עצמי יותר
אגב יאיריאיר,
אחרי קריאת התגובה האחרונה שלך זה התגובה הכי רגועה שהצלחתי לכתוב
כנראה שלא הבנת את כוונתי אז אני הסביר שוב,
אין לי שום בעייה עם הטענות שלך שהם בחלקם הגיוניות ואולי במקרים מסוימים אף נכונות
אבל מה שמפריע זה שברצון שלך להראות שאתה צודק אתה גם נוטה לדבר ולהתייחס לגופו של אדם וזה, אותי לפחות, מאוד מרגיז (אפילו עכשיו בתגובה האחרונה שלך עשית את זה שוב)
אחד הדברים המעניינים ביותר בקריאה בפורמים זה החוסר הסכמה בין הכותבים והדיונים המרתקים שנוצרים בעקבות זה
גם אני הייתי מעורב בדיונים כאלה ולא פעם אחת (ואפילו עם אנשים בשרשור הזה) וכל עוד זה נשאר ברמה העניינית זה מאוד מסקרן ומאתגר להשתתף בדיון כזה
בנוסף זה חשוב בעיקר לאחד שקורא מהצד (שלרוב זה שואל השאלה) שמנסה להבין מה הדבר הנכון לעשות בעקבות
קריאת התגובות ושוב אני חוזר ואומר שזה די קשה לעשייה ברגע שהתגובות גולשות לפסים אישיים.
מקווה שעכשיו הבהרתי את עצמי יותר
אגב יאיריאיר,
אחרי קריאת התגובה האחרונה שלך זה התגובה הכי רגועה שהצלחתי לכתוב
אם ננסה להחזיר את הדיון לשפה מנומסת...
לי יש HTPC במזנון, עם מארז של ANTEC FUSION.
מעבד Core2Duo E6750 וכרטיס מסך ATI 2600XT של ספיר.
מדדתי טמפרטורות בזמן הקרנת סרטים (עם כתוביות) וקיבלתי טמפרטורות כאלו:
מעבדים: 42-43 מעלות
כרטיס מסך: 52 מעלות
כונן קשיח: 37 מעלות
מהירות מאווררים: 310 RPM.
אין לי חור מאחורה במזנון, והרסיבר במרחק 3 ס"מ מהמחשב.
על המעבד יש לי מאוורר של ALPINE במקום המאוורר של INTEL.
המארז הזה ידוע בתור מארז שמפזר חום בצורה טובה ושקטה.
לי יש HTPC במזנון, עם מארז של ANTEC FUSION.
מעבד Core2Duo E6750 וכרטיס מסך ATI 2600XT של ספיר.
מדדתי טמפרטורות בזמן הקרנת סרטים (עם כתוביות) וקיבלתי טמפרטורות כאלו:
מעבדים: 42-43 מעלות
כרטיס מסך: 52 מעלות
כונן קשיח: 37 מעלות
מהירות מאווררים: 310 RPM.
אין לי חור מאחורה במזנון, והרסיבר במרחק 3 ס"מ מהמחשב.
על המעבד יש לי מאוורר של ALPINE במקום המאוורר של INTEL.
המארז הזה ידוע בתור מארז שמפזר חום בצורה טובה ושקטה.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יאיריאיר.
כל מה שכתבו לך נכון ב 100%.
במקרה שיחה כמו זו נעשה על ידי עם חבר שבמקרה הוא איש אינטל שהעבודה שלו ב 4 שנים האחרונות זה יצור וטסטים של המעבדים החדשים של אינטל.
וכן. כל מה שכתבו לך נכון. הסתמכות על אתרי אינטרנט שונים איננה ערובה לכלום. כאשר פונים למקור קרי האנשים שמייצרים ומתכננים העולם נראה אחרת.
כל מה שכתבו לך נכון ב 100%.
במקרה שיחה כמו זו נעשה על ידי עם חבר שבמקרה הוא איש אינטל שהעבודה שלו ב 4 שנים האחרונות זה יצור וטסטים של המעבדים החדשים של אינטל.
וכן. כל מה שכתבו לך נכון. הסתמכות על אתרי אינטרנט שונים איננה ערובה לכלום. כאשר פונים למקור קרי האנשים שמייצרים ומתכננים העולם נראה אחרת.
אני אפסיק להגיב בנושא השרשור, מפני שאי אפשר לנהל איתך דיון.במקום לברוח לבלדה לחרא , ממשיך לשקר ולהמציא תחת שמות שונים
שהוא מוכן לשקר ולרמות גם מחקרים !!!
כדיי להוכיח שהוא צודק...
אני אגיב רק לשקרים שאתה מרשה לעצמך לשלוח כאן כלפי אנשים.
מעולם לא כתבתי בשם בדוי, למעשה, הניק הזה מלווה אותי מימי IOL העליזים (לפני כעשור).
אם אתה יודע אחרת - אתה מוזמן להוכיח את זה. אם לא - הגיע הזמן שתעמוד מאחורי המילים שאתה מרשה לעצמך לשחרר כל כך בקלות.
You are never fully dressed without a smile