פלייסטיישן 3
-
זמר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
רציתי לשאול אם אני מביא מכשיר כזה מהונג קונג המכשיר יקרא את כל סוגי הסרטים והמשחקים בארץ אזור2 וכו.. סליחה על הבורות פעם 1 מתעניין בקונסולת משחקים וכו..
- giladye
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 509
יש לכך פורום מתאים "קונסולות" שם יש גם הסבר בנושא התאימות של קונסולות מחו"ל
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
לצורך העניין, משחקים כן,סרטים ממש לא.
לא רק סרטי BD אלא גם סרטי DVD.
לא רק סרטי BD אלא גם סרטי DVD.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
-
זמר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
בשרשור לא כתוב לגבי מכשיר מסין הונג קונג ....
יש עוד מישהו שיכול לעזור לי לגבי השאלה
2 ראיתי הרבה דברים מסביב למשל שלט וכו.. לקונסולה גם זה ניפרד מהקנסולה?
3 אם החלטתי לקנות מהארץ כל המכשירים יקראו סרטים אזור 1,2 וכן המשחקים ואם כן מאיפו כדי לקנות חנות אמינה במחיר טוב
יש עוד מישהו שיכול לעזור לי לגבי השאלה
2 ראיתי הרבה דברים מסביב למשל שלט וכו.. לקונסולה גם זה ניפרד מהקנסולה?
3 אם החלטתי לקנות מהארץ כל המכשירים יקראו סרטים אזור 1,2 וכן המשחקים ואם כן מאיפו כדי לקנות חנות אמינה במחיר טוב
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
זמר,
למכשירים מהמזרח ישנם מגבלות של מכשירים מהמזרח, לא ציינו אותם בשרשור היות והם יותר זניחים.
בכל מקרה,המגבלת הן די ברורות,מגבלת סרטי DVD/BD קיימת לגבי כל קונסולה,בתאימות מוחלטת לגבי ארץ מכירת הקונסולה (בקירוב),משמע, קונסולה מהמזרח,תדע להציג סרטים שקודדו בהתאם לאיזור,גם ב DVD וגם ב BD.
לגבי משחקים,לא קיימת שום מגבלת אזור,נכון לעכשיו וסביר להניח שגם לא תהיה מגבלה שכזו בעתיד.
למכשירים מהמזרח ישנם מגבלות של מכשירים מהמזרח, לא ציינו אותם בשרשור היות והם יותר זניחים.
בכל מקרה,המגבלת הן די ברורות,מגבלת סרטי DVD/BD קיימת לגבי כל קונסולה,בתאימות מוחלטת לגבי ארץ מכירת הקונסולה (בקירוב),משמע, קונסולה מהמזרח,תדע להציג סרטים שקודדו בהתאם לאיזור,גם ב DVD וגם ב BD.
לגבי משחקים,לא קיימת שום מגבלת אזור,נכון לעכשיו וסביר להניח שגם לא תהיה מגבלה שכזו בעתיד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- amitmedic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 145
אני הבאתי את הps3 מהונג קונג ה80 giga עלה לי 500 דולר, המכשיר מצויין קורא אצ כל המשחקים כולל משחקים ששייכים ל ps2 , לגביי הסרטים מוגבל לאיזור 3.