סתם טיפשי, אבל רציתי לשתף-
מישהו כאן הזכיר מפוח של מצלמות וזה העלה לי משהו- האם לא כדאי לעשות כמו בכמה ממצלמות אולימפוס שיש להם מנגנון אשר במקור מנר את החיישן האופטי(CMOSׂ) אז למה שלא יהיה אחד פה???ואני לא מדבר באמצע הפעולה אלא משהו שיהיה בהדלקה וכיבוי
i am in the hi-fidelity first class
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין זה מה
שהסבירו לי בקשר לנושא יכול להיות שאני טועה אך אני יודע שתקליטור מקורי מקבל את המידע בצורה שונה מאשר אם היה נצרב ע"י צורב ביתי למשל אבל אם אתה טוען שזה נעשה אחרת פרט את כוונתך.
ובקשר למהירות הצריבה היא נבדקה ואכן ככול שהיא יורד מקו ה4 מטה היא טובה יותר ואיכותית יותר ולעיתים אפשר שתיקרא ע"י נגנים ישנים יותר שבמקור אינם מיועדים לקריאת צרובים .
ישראל
ובקשר למהירות הצריבה היא נבדקה ואכן ככול שהיא יורד מקו ה4 מטה היא טובה יותר ואיכותית יותר ולעיתים אפשר שתיקרא ע"י נגנים ישנים יותר שבמקור אינם מיועדים לקריאת צרובים .
ישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא מבין את זה:
הרי בדיסק DATA מספיק BIT אחד לא נכון כדי להפוך את כל DATA ללא רלוונטית...
כאשר אני צורב דיסק DATA במהירות גבוהה מאוד - הרי אין מצב שבו בגלל המהירות הגבוהה יאבד מידע (כלומר אחד ה-0 יהפוך ל-1) - אז למה בדיסק מוזיקה יש אופציה כזו?MartinHSabag כתב: 1. בצריבה במהירות נמוכה, הלייזר צורב את שכבת האלומיניום בצורה עמוקה יותר וגורם לקונטראסט טוב יותר בין ה"1"ים ל"0"ים....
הרי בדיסק DATA מספיק BIT אחד לא נכון כדי להפוך את כל DATA ללא רלוונטית...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מניסיוני יש גם הבדל בדגמי הצורבים.
עם CDP של מרנץ, תקליטורים שנצרבו עם BENQ גורמים בעיות, ואותם תקליטורים שנצרבו עם צורב
של LG מנגנים מצוין (ברור שהצריבה זהה).
בנוסף, צריבה TRACK AT ONCE מביאה תוצאות טובות מצריבה של DAO.
עם CDP של מרנץ, תקליטורים שנצרבו עם BENQ גורמים בעיות, ואותם תקליטורים שנצרבו עם צורב
של LG מנגנים מצוין (ברור שהצריבה זהה).
בנוסף, צריבה TRACK AT ONCE מביאה תוצאות טובות מצריבה של DAO.
סוגי דיסקים
TDK CD-R 700 MB מיוצרים ע"י RITEK
TDK CD-RW 700 MB מיוצרים ע"י CMC
כמו-כן, חברות HP Philips, NEC, Verbatim כולם מיצרות ע"י CMC, שזה chemical mitsubishi corporation
יוצא דופן אחד הוא SONY שכל הדיסקים שלהם מיוצרים ע"י SONY
TEAC לא ניסיתי אף פעם.
מי שחולק עליי, מוזמן להכנס ל-ALCOHOL, לפונקציית CD_DVD MANAGER >advanced ושם ניתן לקרוא כל שם יצרן לגבי כל דיסק.
דיסקים של SILVER LINE הוא מסרב לקרוא
(הצורב הוא PLEXTOR)
אפרופו SONY - נגן ES 555 הישן שלי, אהב הכי הרבה את הצרובים של SONY יותר מהמקוריים מחנות מכובדת !!!!! סוני תמיד מתאים רק לסוני - עוד מתקופת הוידאו....
לגלעד : עדיף TDK תמיד
מניסיון, דיסקים 700 MB של SAMSUNG ו-BENQ (לא 3 שכבות) פשוט *** (תסלחו לי מי שזה לא נראה לו).
תודה לכולם
TDK CD-RW 700 MB מיוצרים ע"י CMC
כמו-כן, חברות HP Philips, NEC, Verbatim כולם מיצרות ע"י CMC, שזה chemical mitsubishi corporation
יוצא דופן אחד הוא SONY שכל הדיסקים שלהם מיוצרים ע"י SONY
TEAC לא ניסיתי אף פעם.
מי שחולק עליי, מוזמן להכנס ל-ALCOHOL, לפונקציית CD_DVD MANAGER >advanced ושם ניתן לקרוא כל שם יצרן לגבי כל דיסק.
דיסקים של SILVER LINE הוא מסרב לקרוא
(הצורב הוא PLEXTOR)
אפרופו SONY - נגן ES 555 הישן שלי, אהב הכי הרבה את הצרובים של SONY יותר מהמקוריים מחנות מכובדת !!!!! סוני תמיד מתאים רק לסוני - עוד מתקופת הוידאו....
לגלעד : עדיף TDK תמיד
מניסיון, דיסקים 700 MB של SAMSUNG ו-BENQ (לא 3 שכבות) פשוט *** (תסלחו לי מי שזה לא נראה לו).
תודה לכולם
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר