תגובות לביקורת: Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Croc,
יפה מצידם.
אני מבין שהשריטות היו אחרי הסרת הניילון.
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1012
יפה מצידם.
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1012
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

viz124,
מתקשה? ממש לא. לא משנה אם התכנים מקורם בכונן הקשיח הפנימי, חיצוני דרך USB או דרך הרשת, התכנים ינוגנו להפליא.
ה Trickplay מעט איטי אומנם זאת, אך אם רוב הצפייה שלך בנויה מ Play, Pause ואיזה קפיצה קדימה\אחורה בזמן מידי פעם, כמעט ולא תרגיש בדבר.
מתקשה? ממש לא. לא משנה אם התכנים מקורם בכונן הקשיח הפנימי, חיצוני דרך USB או דרך הרשת, התכנים ינוגנו להפליא.
ה Trickplay מעט איטי אומנם זאת, אך אם רוב הצפייה שלך בנויה מ Play, Pause ואיזה קפיצה קדימה\אחורה בזמן מידי פעם, כמעט ולא תרגיש בדבר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
דעתי בלבד:
למי שנוהג בעיקר לצפות בקבצי MKV ו-AVI עם כתוביות SRT בעברית, באיכויות 720P, 1080P ו/או DVDRIP, או להאזין לקבצי MP3, וכמו שזיו ציין רק לוחצים מדי פעם על PAUSE או מדלגים פה ושם קדימה ואחורה, אז אין שום יתרון משמעותי ל-6500, ויחס העלות-תועלת של הפופקורן בולט בעדיפותו על ה-6500 (900 שקל לעומת 2500 שקל).
אני עדיין על הגדר כי אני מחכה לתמיכה בקבצי DVR-MS כדי לנגן בחדר השינה הקלטות מ-Yes של הויסטה מדיה סנטר שבסלון...
אגב, זיו, מה לגבי קבצי הקלטה של ה-SageTV? אני מניח שחלק מהגולשים כאן רוצים לוודא שיש תמיכה בהם. אולי אורן שפיר יכול לשלוח לך קובץ הקלטה לדוגמא?
למי שנוהג בעיקר לצפות בקבצי MKV ו-AVI עם כתוביות SRT בעברית, באיכויות 720P, 1080P ו/או DVDRIP, או להאזין לקבצי MP3, וכמו שזיו ציין רק לוחצים מדי פעם על PAUSE או מדלגים פה ושם קדימה ואחורה, אז אין שום יתרון משמעותי ל-6500, ויחס העלות-תועלת של הפופקורן בולט בעדיפותו על ה-6500 (900 שקל לעומת 2500 שקל).
אני עדיין על הגדר כי אני מחכה לתמיכה בקבצי DVR-MS כדי לנגן בחדר השינה הקלטות מ-Yes של הויסטה מדיה סנטר שבסלון...
אגב, זיו, מה לגבי קבצי הקלטה של ה-SageTV? אני מניח שחלק מהגולשים כאן רוצים לוודא שיש תמיכה בהם. אולי אורן שפיר יכול לשלוח לך קובץ הקלטה לדוגמא?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ברורziv_r כתב:Croc,
יפה מצידם.
http://support.popcornhour.com/article.aspx?id=1012...
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בעזרתו הנדיבה של oshapir הגיעו לידי 2 קבצים של SageTV.
DVB-S.mpg - וידאו תקין, האודיו לא מנוגן, כנראה בשל 44100Hz. הייתה בעיה זהה בזמנו גם עם ה TViX 4100, צריך לבדוק אם ניתן לשנות את קידוד האודיו בהגדרות של ה SageTV ל 48000Hz.
PVR150.mpg - וידאו תקין, אודיו תקין.
התוצאות זהות גם לגבי ניגון מעל A-100 וגם מעל 6500.
DVB-S.mpg - וידאו תקין, האודיו לא מנוגן, כנראה בשל 44100Hz. הייתה בעיה זהה בזמנו גם עם ה TViX 4100, צריך לבדוק אם ניתן לשנות את קידוד האודיו בהגדרות של ה SageTV ל 48000Hz.
PVR150.mpg - וידאו תקין, אודיו תקין.
התוצאות זהות גם לגבי ניגון מעל A-100 וגם מעל 6500.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני מניח שהקובץ DVB-S.mpg שאורן שלח לך הוא ממש TS מקורי שהוא קלט משידור של ערוץ ישראלי בעמוס ללא שום המרה או עיבוד שנעשתה ע"י ה-SageTV (אורן, תקן אותי אם אני טועה). לכן, נראה ששווה לשלוח גם את הקובץ הזה ל-Syabas. נשמע כמו בעייה די פשוטה לתיקון על ידם...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אכן, ללא שום המרה.pixies כתב:אני מניח שהקובץ DVB-S.mpg שאורן שלח לך הוא ממש TS מקורי שהוא קלט משידור של ערוץ ישראלי בעמוס ללא שום המרה או עיבוד שנעשתה ע"י ה-SageTV (אורן, תקן אותי אם אני טועה). לכן, נראה ששווה לשלוח גם את הקובץ הזה ל-Syabas. נשמע כמו בעייה די פשוטה לתיקון על ידם......
אורן.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בשרשור הבא מספר חברים פירטו במדוייק את העלויות השונות בייבוא אישי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 79*#539105
אין צורך בשום מתאם על מנת לחבר את המכשיר לרשת החשמל בארץ.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 79*#539105
אין צורך בשום מתאם על מנת לחבר את המכשיר לרשת החשמל בארץ.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שאלה של טירון.
יש לי מחשב נייד והארד דיסק רשת בנפח גדול, שם אני שומר את המדיה שלי. בכוונתי לקנות את ה POPCORN בקרוב והשאלה היא כזו:
אחרי שסיימתי להגדיר לPOPCORN את מיקום הקבצים, האם על המחשב הנייד להיות פעיל כל הזמן? אני אחדד:
האם ההגדרות נעשות במכשיר הPOPCORN או על איזה תוכנת סרבר במחשב כמו PMS ל PS3 המחייבות את המחשב לעבוד כל הזמן??
יש לי מחשב נייד והארד דיסק רשת בנפח גדול, שם אני שומר את המדיה שלי. בכוונתי לקנות את ה POPCORN בקרוב והשאלה היא כזו:
אחרי שסיימתי להגדיר לPOPCORN את מיקום הקבצים, האם על המחשב הנייד להיות פעיל כל הזמן? אני אחדד:
האם ההגדרות נעשות במכשיר הPOPCORN או על איזה תוכנת סרבר במחשב כמו PMS ל PS3 המחייבות את המחשב לעבוד כל הזמן??
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בשביל מה צריך מחשב בכלל?
הדבר היחידי שבשבילו צריך את המחשב זה למי שרוצה לשים JUKEBOX.למי שאין רצון להתעסק עם זה - לא צריך בכלל מחשב
הדבר היחידי שבשבילו צריך את המחשב זה למי שרוצה לשים JUKEBOX.למי שאין רצון להתעסק עם זה - לא צריך בכלל מחשב
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי איתי,
אז מה זה My Home Server?
איך אומרים ל Popcorn לקרוא מדיה מ ComputerName\\ או מ D:\Media\Movies??
זה הכל קורא דרך ה POPCORN עצמו? אם כן, מגניב כי יש לי טראומות מהתוכנות של ה PS.
אז מה זה My Home Server?
איך אומרים ל Popcorn לקרוא מדיה מ ComputerName\\ או מ D:\Media\Movies??
זה הכל קורא דרך ה POPCORN עצמו? אם כן, מגניב כי יש לי טראומות מהתוכנות של ה PS.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. - זה למה אני לא סובל את הPS3 כמזרימדיה - או שאתה STANDALONE או שאתה לא
ב. בתפריט הMEDIA SOURCES יש לך NETWORK BROWSER ואז כל מקום משותף - אתה נכנס וגולש בספריות
זה לא הכי סקסי כמו MY MOVIE JUKEBOX - אבל למי שיודע איך מסודרת הספרייה שלו - זה בהחלט מספיק.
ב. בתפריט הMEDIA SOURCES יש לך NETWORK BROWSER ואז כל מקום משותף - אתה נכנס וגולש בספריות
זה לא הכי סקסי כמו MY MOVIE JUKEBOX - אבל למי שיודע איך מסודרת הספרייה שלו - זה בהחלט מספיק.