מדיה סנטר נתקע בשידור חי
התקנתי וינדווס חדש עדכנתי דריברים להכול גם לביוס (למרות שלדעתי הביוס לא קשור) ועשיתי כל מה שאמרת עדיין לא עוזר וזה מה שהוינדווס רשם לי
תיאור
בעיה בחומרת הווידאו שלך גרמה ל- Windows להפסיק לפעול כראוי.
חתימת בעיה
שם אירוע בעיה: LiveKernelEvent
גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1
מזהה אזור: 1037
קבצים המסייעים בתיאור הבעיה
WD-20080118-2051.dmp
sysdata.xml
Version.txt
הצג עותק זמני של קבצים אלה
אזהרה: אם בעיה זו נגרמה על-ידי וירוס או איום אבטחה אחר, ייתכן שפתיחת עותק של הקבצים תזיק למחשב שלך.
מידע נוסף אודות הבעיה
BCCode: 117
BCP1: 8427B510
BCP2: 887C9640
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
תיאור
בעיה בחומרת הווידאו שלך גרמה ל- Windows להפסיק לפעול כראוי.
חתימת בעיה
שם אירוע בעיה: LiveKernelEvent
גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1
מזהה אזור: 1037
קבצים המסייעים בתיאור הבעיה
WD-20080118-2051.dmp
sysdata.xml
Version.txt
הצג עותק זמני של קבצים אלה
אזהרה: אם בעיה זו נגרמה על-ידי וירוס או איום אבטחה אחר, ייתכן שפתיחת עותק של הקבצים תזיק למחשב שלך.
מידע נוסף אודות הבעיה
BCCode: 117
BCP1: 8427B510
BCP2: 887C9640
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6000
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
האם זה קורה לך גם בצפיה בסרט רגיל (DIVX ) ?
תנסה לעשות את זה פעם עם כרטיס הלכידה על הלוח ופעם שהוא לא מחובר (תוציא אותו)
בנוסף, איזה עוד כרטיסים יש לך על הלוח? באיזה לוח מדובר?
תנסה לעשות את זה פעם עם כרטיס הלכידה על הלוח ופעם שהוא לא מחובר (תוציא אותו)
בנוסף, איזה עוד כרטיסים יש לך על הלוח? באיזה לוח מדובר?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
מדובר בלוח אם של MSI הוא והמעבד די חדשים נקנו בערך לפני 3 חודשים ואין בכלל כרטיסים נוספים הרדיסק לוח אם זיכרון מעבד והכרטיס אפילו בלי סידירום אני חושב על משהו שנראה לי קצת הגיוני ואני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום כשאני מזכיר את שם החנות
הכרטיס נקנה באיבורי וכשקיבלתי אותו הוא היה פתוח כששאלתי את המוכר אם זה היה אצל מישהו אחר או שזה רפרביש הוא טען שלא למרות שזה נראה משומש
לגבי הדיסקים הקשיחים שלהם אני יודע שהם צרה צרורה לפי הביקורות בזאפ ולפי ניסון של כמה חברים
יכול להיות שזה קשור?
הכרטיס נקנה באיבורי וכשקיבלתי אותו הוא היה פתוח כששאלתי את המוכר אם זה היה אצל מישהו אחר או שזה רפרביש הוא טען שלא למרות שזה נראה משומש
לגבי הדיסקים הקשיחים שלהם אני יודע שהם צרה צרורה לפי הביקורות בזאפ ולפי ניסון של כמה חברים
יכול להיות שזה קשור?
לא מאמין שזו בעיה של דיסקים...מה שכן, אם יש לך אפשרות לבדוק את הכרטיס לכידה במחשב אחר - כדאי לנסות!
כמו כן, כמו שדרור הציע - האם המחשב נתקע בניגון סרטים אחרים? אם כן, נסה להוציא את הכרטיס לכידה ולנסות שוב.
זו עבודה קשה למצא את מה תקול - וקח בחשבון שזה יכול להיות גם סטיק אחד של זכרון! צריך פשוט לנסות לבודד את הבעיה.
אורן.
כמו כן, כמו שדרור הציע - האם המחשב נתקע בניגון סרטים אחרים? אם כן, נסה להוציא את הכרטיס לכידה ולנסות שוב.
זו עבודה קשה למצא את מה תקול - וקח בחשבון שזה יכול להיות גם סטיק אחד של זכרון! צריך פשוט לנסות לבודד את הבעיה.
אורן.