בהחלטefib כתב:אני יכול להסכים עם טענה זוoffirs כתב:אני איתך,זה רק מתבקש להוסיף אמוטיקונים זוהריםshlafirg כתב:מסכים לחלוטין עם פותח השרשור. כשפותחים את "הודעות אחרונות " ישר קופצים המון אומטיקונים צבעוניים ומנופפים ומה לא... וזה באמת עושה שמח בעין ולא משעמם... (כמו שניתן לראות מה"סקרינים" שצורפו כאן - פשוט תענוג להסתכל על זה ....). לכן ממש לא מבין למה חבורת "ללא קשר" מתנגדת לזה ?! לפי דעתי גם בשרשורים אחרים צריכים להוסיף אנימציות לכותרות השרשורים ואז זה ימשוך את החברים באתר להכנס.............
נמאס משירשור שטויות שנפתח כל 5 שניות
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם עם טענה זו אני יכול לחיותoffirs כתב:בהחלטefib כתב:אני יכול להסכים עם טענה זוoffirs כתב:אני איתך,זה רק מתבקש להוסיף אמוטיקונים זוהריםshlafirg כתב:מסכים לחלוטין עם פותח השרשור. כשפותחים את "הודעות אחרונות " ישר קופצים המון אומטיקונים צבעוניים ומנופפים ומה לא... וזה באמת עושה שמח בעין ולא משעמם... (כמו שניתן לראות מה"סקרינים" שצורפו כאן - פשוט תענוג להסתכל על זה ....). לכן ממש לא מבין למה חבורת "ללא קשר" מתנגדת לזה ?! לפי דעתי גם בשרשורים אחרים צריכים להוסיף אנימציות לכותרות השרשורים ואז זה ימשוך את החברים באתר להכנס................
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אין ספק בכללefib כתב:גם עם טענה זו אני יכול לחיותoffirs כתב:בהחלטefib כתב:אני יכול להסכים עם טענה זוoffirs כתב:אני איתך,זה רק מתבקש להוסיף אמוטיקונים זוהריםshlafirg כתב:מסכים לחלוטין עם פותח השרשור. כשפותחים את "הודעות אחרונות " ישר קופצים המון אומטיקונים צבעוניים ומנופפים ומה לא... וזה באמת עושה שמח בעין ולא משעמם... (כמו שניתן לראות מה"סקרינים" שצורפו כאן - פשוט תענוג להסתכל על זה ....). לכן ממש לא מבין למה חבורת "ללא קשר" מתנגדת לזה ?! לפי דעתי גם בשרשורים אחרים צריכים להוסיף אנימציות לכותרות השרשורים ואז זה ימשוך את החברים באתר להכנס...................
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עם זאת אני מתקשה, אך אוכל להעביר את היום איתהoffirs כתב:אין ספק בכללefib כתב:גם עם טענה זו אני יכול לחיותoffirs כתב:בהחלטefib כתב:אני יכול להסכים עם טענה זוoffirs כתב:אני איתך,זה רק מתבקש להוסיף אמוטיקונים זוהריםshlafirg כתב:מסכים לחלוטין עם פותח השרשור. כשפותחים את "הודעות אחרונות " ישר קופצים המון אומטיקונים צבעוניים ומנופפים ומה לא... וזה באמת עושה שמח בעין ולא משעמם... (כמו שניתן לראות מה"סקרינים" שצורפו כאן - פשוט תענוג להסתכל על זה ....). לכן ממש לא מבין למה חבורת "ללא קשר" מתנגדת לזה ?! לפי דעתי גם בשרשורים אחרים צריכים להוסיף אנימציות לכותרות השרשורים ואז זה ימשוך את החברים באתר להכנס......................
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46424
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
שימו לב, השרשור הזה ממוקם בפורום כללי ולכן אסורות בו תגובות מסוג זה.
גם שתיקה יכולה להתפרש כהסכמה, אין צורך בכל הציטוטים הללו והנפות האגודלים.
גם שתיקה יכולה להתפרש כהסכמה, אין צורך בכל הציטוטים הללו והנפות האגודלים.