ע"פ התמונה,נראה כמו משהו אכזרי ביותר...(כנראה...שלשכנים
מה יהיה נפח התיבה ? איזה מגבר אתה מתכוון להקצות לדרייבר ?

הצינורות האלו משמשים בדר"כ כבסיס לעמודי בטון. בחו"ל הרבה חברה משתמשיםInbarHovav כתב:מלבד שני צינורות ירוקים אני לא מבינה הרבה.
תוכל לפרט קצת יותר על החומרים ועל המבנה של התיבה....

בארה"ב חובבים כבר שנים עושים את זה עם תוצאות מעולות. הסיבה העיקרית שזה עובדInbarHovav כתב:אבל אם אני לא טועה החומר שהצינור עשוי ממנו זה קרטון דחוס... וזה לא נשמע לי הכי טוב.....

מדובר על המגבר של הבאטקיקר. מוצהר כ 1KW ל4 אום, כאשר בפועל מדובר על פחות.MartinHSabag כתב: איזה מגבר מניע את זה?...
אני לא נוהג להאזין בווליום גבוה במיוחד בגלל השכנים, ובלי קשר מכיון שאין לי מקרן או מסךanatoli15 כתב: אגב, באיזה חדר אתה משתמש בזה? אני עם ה-15" של טאננוי על עוצמה דיי נמוכה, ובחדר ממוצע גם זה יותר מאשר מספיק. אז אניי דיי בשוק בנוגע ליכולות של דבר שכזה....
המגבר שאני משתמש בו עכשיו הוא class D, אבל הוא לא ממש נחמד...yairf כתב:מזל טוב, נשאר להתאים לו איזה מגבר דיגיטלי נחמד ואתה מסודר!...

זה ככה בתמונה כי לא הספקתי להתקין רגליות...ziv_r כתב:מה זה, UpFiring או שהפכת את התיבה בשביל הצילום?![]()
אני מניח כי לא הלכת לכיוון של פורטים יותר מקובלים לחיווט על מנת להקטין עד כמה שניתן את הפגיעה בתיבה, האם אמת?
גם נראה לי שהתאמת פורטים מרובעים לחיווט קשים להתאמה מעל תיבה בעלת דפנות עגולים.
אם אני קורא נכון את הגרף שהצגת, אז מתקבלים 82-83DB ב 20Hz. זה בערך מה שציפית לו עם ההגברה הקיימת?...