היי חברים..
אני בוחן את הרסיברים עם רמקולים מתוצרת אופרה..
בנוגע לטעם המוסיקאלי שלי, לפני כמעט שנתיים קניתי את הקליפש מכיוון שאז זה היה הסאונד שאהבתי, אצלי בבית הצלחתי להביא אותו לרמה טובה מאוד ולאחר הרבה כיוונים וריסון הפורטים קיבלתי תוצאה יפה מאוד...
מה אני מחפש ברמקולים?, אני מאוד אוהב גודל ופירוט, אני פשוט נהנה כשאני שומע אתהפרטים הקטנים...
אני לא אוהב "צבע" ואני גם לא אוהב רמקול יותר מידי בהירות..
אני לא נהנה מרמקולים כמו B&W וכו, לא בגלל שהרמקול לא טוב, הם פשוט משעממים אותי...
בחרתי באופרה מכיוון שאני מכיר את הצליל שלהם טוב ולדעתי בסטריאו (בסגנון המוזיקה שאני שומע) הרמקולים שלהם נשמעים טוב..
יש קצת בעיה עם המשפט הזה- הבן אדם עושה מבחן רסיברים ועל פניו משפט כזה משקף איזו תמונת מצב של אדם שטעמו לא בשל מספיק, מה שממעיט במידה מסוימת את ערכו של הבוחן / תוצאות המבחן
...
כאחד שגדל בבית שלאמו ולאחותו יש דיפלומה בפסנתר ובתור אחד שגם למד לנגן על פסנתר במשך שנה אני חושב שהטעם המוזיקאלי שלי בשל מספיק, ואם העובדה שבחרתי בקליפש כרמקול שינגן בביתי הביאה אותך לכך שהטעם המוזיקאלי שלי לא בשל מספיק אז צר לי אבל לדעתי קליפש זה רמקול מעולה כשיודעים לטפל בו ולתת לו את התנאים שאותם הוא צריך כידי להוציא ממנו את המקסימום וזה בדיוק מה שאני עשיתי..
כמו שכתבתי קודם, רמקולים כגון B&W פשוט מרדימים אותי, ורמקולים כמו פוקאל, קליפש, אופרה, ויינה אקוסטיקס, אושר גורמים לי להנות מהמוזיקה.
תראה, האושר והפוקאל שונים בגוון הצליל שלהם אך את שניהם אני אוהב! כל רמקול עם היתרונות והחסרונות שלו..
בסופו של דבר כל רמקול הוא פשרה ובזמן שאני קניתי את הרמקולים שלי הגעתי למסקנה שקליפש הוא הפשרה הטובה ביותר בשבילי.
הוא מנגן טוב מאוד את סליין דיון ומצד שני יודע לפרק את הבית כשאני רואה סרט.
בסופו של יום המבחן שלי הוא לא תורה מסיני, במבחן הזה אני משתדל להיות כמה שיותר אובייקטיבי ומקצועי ולהוציא מכל רסיבר את המקסימום שהוא יכול לתת, זה נכון שבמידה והייתי בודק את הרסיברים עם סט אחר של רמקולים התוצאה הייתה יכולה להשתנות, אבל אתם מבינים שזה לא ממש אפשרי כי אני לא אסיים את המבחן אף פעם

..
מקווה שתהנו..

..
אבי.