Yamaha 3800 vs Onkyo 875

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

8O
מעניין מאוד.
המחיר הרשמי בזאפ הוא 14190
27% אחוז הנחה זה מאוד מאוד יפה.
קנית רק אותו או עוד חלקים?
אם נתנו לך 27% רק על מגבר בלי כלום אחר בנוסף אני חייב להודות שזה לא מפתיע זה שערוריה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #22 

גילוי נאות: הייתי יחד עם avnerbel בבדיקת המגברים.

ובאופן ממש לא מפתיע, הדעה שלי קצת שונה. אני דווקא העדפתי את ה דנון 3808, אבל מסיבות שונות לחלוטין. בעוד שהימהה 3800 נתן באמת צליל מפורט יותר ועם הפרדת כלים טובה יותר ההבדל לא היה שמיים וארץ. הדנון לעומת זאת נתן צליל שמתאים יותר למוזיקת קברטים או סונטות וקלע יותר לטעם שלי. בבחינת אודיו רב ערוצי לא היה הבדל כלשהו בינהם - שניהם נשמעו מצויין, הדיאלוגים היו ברורים, המוזיקה הייתה צלולה, האפקטים אפפו אותך כמו שצריך. לדעתי אף אחד לא יתאכזב אם ירכוש אחד משני המגברים. מה שכן, ופה avnerbel צודק מאוד, ה B&W די עשו עוול למגברים ומהם הייתי מצפה לצליל הרבה יותר טוב ממה ששמענו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #23 

איזה B&W שמעתם?

דרך אגב, האם מישהו השווה את ה-3800 לפיוניר LX70?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #24 

אורי_ו כתב:8O
מעניין מאוד.
המחיר הרשמי בזאפ הוא 14190
27% אחוז הנחה זה מאוד מאוד יפה.
קנית רק אותו או עוד חלקים?
אם נתנו לך 27% רק על מגבר בלי כלום אחר בנוסף אני חייב להודות שזה לא מפתיע זה שערוריה.
...
קניתי רק אותו.
לא הייתי מתלהב מגודל ההנחה, כי המחיר הרשמי בארץ כנראה פיקטיבי.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3432
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 220 פעמים

שליחה #25 

אורי, למה אתה כל כך מופתע, הרסיבר נמכר בארה"ב בסביבות ה 1100 דולר, אתה לא חושב ש14000 ש"ח זה מחיר מופרז? אם לדייק שילמתי 9900 ש"ח וקניתי רק רסיבר מחנות מאוד מכובדת עם אחריות של S.G,אם יש לך ספקות אתה מוזמן לבוא אליי לראות את החשבונית.
וחברים, בבקשה לא לשלוח לי הודעות בפרטי כי נבצר ממני לפרסם את שם החנות,לפני זמן מה פרסמתי את שם החנות מתוך כוונה טובה לעזור לאנשים אך מה שקרה הוא שקיבלתי על הראש מבעל החנות. איתכם הסליחה.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

בקיצור משהו פה לא מריח טוב.
או היבואן או החנויות.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #27 

yarino כתב:וחברים, בבקשה לא לשלוח לי הודעות בפרטי כי נבצר ממני לפרסם את שם החנות,לפני זמן מה פרסמתי את שם החנות מתוך כוונה טובה לעזור לאנשים אך מה שקרה הוא שקיבלתי על הראש מבעל החנות. איתכם הסליחה.
...
yarino
מה ז''א קבלת מבעל החנות על הראש ? הוא עשה לך טובה ? אם זה המחיר למזומן למשל , אז הוא אמור לשמוח שאתה מפרסם את שם החנות מתוך כוונה טובה לעזור לו ולא רק לאנשים , הוא רוצה למכור , לא ?

אני לא מבין מה הסודיות , הם מוכרים , אבל אומרים לקליינט אל תספר לאף אחד שקבלת את זה במחיר כזה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #28 

יש "מיני קנוניה" בין היבואנים, המפיצים ובעלי החנויות שמטרתה לשמור על רמת מחירים מסויימת. אפשר להתמקח עד מחר אם הרמה הזאת מופרזת או לא אבל זה המצב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

Catskinner כתב:יש "מיני קנוניה" בין היבואנים, המפיצים ובעלי החנויות שמטרתה לשמור על רמת מחירים מסויימת. אפשר להתמקח עד מחר אם הרמה הזאת מופרזת או לא אבל זה המצב.
...
לזה קוראים קרטל , וזה אסור במדינות מפותחות , כאן בסקנדינביה כל אחד מפרסם את המחירים , ולא תקבל שקל פחות , אין שום סודיות ,ואין על מה להתווכח ,ואין כפל מחיר , ז''א אם תגיע פיסית לחנות לא תקבל מחיר אחר ממה שצויין באתר לדוגמא , הכל פתוח ,ועדיין יש הבדלי מחירים בין חנות לחנות כשכולם רואים את ההבדלים .

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4201
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #30 

אנחנו נגיע לסקנדינביה ברמת השירות
בערך עוד 400 שנה.אולי.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #31 

bossgt6 כתב:
Catskinner כתב:יש "מיני קנוניה" בין היבואנים, המפיצים ובעלי החנויות שמטרתה לשמור על רמת מחירים מסויימת. אפשר להתמקח עד מחר אם הרמה הזאת מופרזת או לא אבל זה המצב.
...
לזה קוראים קרטל , וזה אסור במדינות מפותחות , כאן בסקנדינביה כל אחד מפרסם את המחירים , ולא תקבל שקל פחות , אין שום סודיות ,ואין על מה להתווכח ,ואין כפל מחיר , ז''א אם תגיע פיסית לחנות לא תקבל מחיר אחר ממה שצויין באתר לדוגמא , הכל פתוח ,ועדיין יש הבדלי מחירים בין חנות לחנות כשכולם רואים את ההבדלים .
...
ולא כאן מוצו כל ההבדלים בין ארץ ישראל היקרה לסקנדינביה.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #32 

bossgt6 כתב:
...
...
אם כך, מה האינטרס של הלקוח לקנות מוצר זהה במחיר יקר יותר?
אני מאמין שהעסקים עובדים בצורה דומה בכל העולם, עסק שלא ירוויח - יפול.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

avilior כתב:
bossgt6 כתב:
...
...
אם כך, מה האינטרס של הלקוח לקנות מוצר זהה במחיר יקר יותר?
אני מאמין שהעסקים עובדים בצורה דומה בכל העולם, עסק שלא ירוויח - יפול.
...

צודק - אין אינטרס ועובדה שזה עדיין עובד כך , אני יכול להראות לך טבלת מחירים למשל של מסכים שאותו מסך נימכר למשל בשתי חנויות שונות בהבדלי מחיר של 400- 500 יורו , מדהים !!! והחנויות לא נסגרות , אולי זה עניין גאוגרפי, כשיש מרחקים עצומים בין עיר לעיר אני לא יודע אם מישהו מכאן ינהג 800 ק''מ להגיע לחנות שמוכרת משהו ב-300 יורו הבדל , , אני יכול להראות לך ממש דוגמאות עם מחירים ממספר חנויות ואתה לא תאמין איזה הבדל יש, וכולם עדיין עובדים

מה גם שיש פה קטע חזק של מבצעים - מסך שנימכר למשל ב-2000 יורו ,לפתע למשך שלושה ימים יימכר ב-1600 יורו בחנות מסויימת , תפסת את המיבצע יופי, לא תפסת שלם

orenn
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
קיבל תודות: 0

שליחה #34 

לדוגמה: פה באילת מורידים 17% מע"מ על כל מוצרי אלקטרוניקה למעט טלוויזיות, ממש זול פה יחסית לחניות במרכז.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #35 

לא 17 אלא 15.5.
שלא נדבר שבבדיקות של הרבה עיתונים הבדלי המחיר לא מדהימים בין המרכז לבין אילת.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #36 

במחשבה שנייה אין קשר למיקום ולמרחק כי כולן עושות שילוח עד הבית במחיר של 28 יורו בערך ,מה שאפילו יותר מדהים

דוגמא- זו חנות בפינלנד שהיא בסגנון בסט ביי בישראל -שים לב כמה הם מוכרים את הסמסונג הזו - Samsung 46" LE46N87BDX

http://www.gigantti.fi/is-bin/INTERSHOP ... EOglg03xil

אותו מסך בדיוק נמכר בחנות אחרת http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/69854

בהבדלים אדירים !

החנות הראשונה תמיד יקרה מהשאר , ואתה חושב שהיא לא עובדת , לא מוכרת ?

יש עוד עשרות דוגמאות כאלו

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”